به گزارش ایسنا، «ایال زامیر» رئیس جدید ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در اولین سخنرانی خود در سمت جدید در همایش وزارت جنگ این رژیم در تلآویو با طرح این ادعا که «دشمنان این رژیم در تمامی جبههها شکست داده شدند»، گفت که جنگ هنوز تمام نشده و ۲۰۲۵ سال جنگ خواهد بود.
او با خوانش بخشی از کتاب تورات و تهدید ضمنی به جنگ، اظهار کرد: جنگ به ما نشان داد که باید به خودمان تکیه کنیم و ۲۰۲۵ سالی مملو از جنگ و چالشهای نظامی خواهد بود.
زامیر که از ابتدای ماه مارس فعالیت خود را در سمت جدید آغاز خواهد کرد، ادعا کرد: بحران هنوز تمام نشده و چالشها هنوز پیش روی ما هستند و ما به دشمنان خود ثابت خواهیم کرد که آنها با مشت محکمی روبهرو هستند.
برخی از اعضای ائتلاف حاکم در کابینه رژیم صهیونیستی از چهرههای تندروی این رژیم نیز تمایل خود را به ازسرگیری جنگ پس از اتمام مرحله اول آتشبس نوار غزه در اوایل مارس اعلام کردند.
پس از آنکه «هرتزی هالوی»، رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی ماه گذشته میلادی مسؤولیت کامل شکست این ارتش در هفتم اکتبر را بر عهده گرفت و از سمت خود استعفا کرد، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی شنبه ژنرال ایال زامیر را به عنوان رئیس جدید ستاد ارتش این رژیم منصوب کرد.
هالوی در متن استعفا نامه خود نوشت: تمامی اهداف جنگ محقق نشدند و صلاح نیست من دوره خدمت خود را به طور کامل ادامه دهم و تصمیم خود را برای استعفا به نخست وزیر و وزیر جنگ اعلام کردم.
استعفای هالوی از ششم مارس اجرایی خواهد شد.
زامیر ۵۹ ساله تاکنون به عنوان مدیرکل وزارت ارتش رژیم صهیونیستی مشغول به فعالیت بود.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این رابطه مدعی شد: با روی کار آمدن زامیر، ستاد ارتش شاهد تغییرات گستردهای از جمله برکناریها و انتصابهای جدیدی خواهد بود.
گروههای فلسطینی و در راس آنها جنبش حماس هفتم اکتبر عملیات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» را علیه شهرکهای اشغالی و پایگاههای نظامی رژیم صهیونیستی آغاز کردند که به هلاکت و اسارت تعدادی از نظامیان و شهرکنشینهای صهیونیست در نوار غزه منجر شد بدون اینکه ارتش رژیم صهیونیستی آن را پیش بینی کرده و مانع از آن شده و یا بتواند مانع از اسارت نیروهای خود شود.
برخی از مسؤولان سیاسی، نظامی و امنیتی این رژیم تاکنون به مسؤولیت خود در شکست در برابر عملیات طوفان الاقصی اذعان کردند اما نتانیاهو تا امروز این مسؤولیت را بر عهده نگرفته و کمیته رسمی را برای تحقیق درباره این شکست ایجاد نکرده است.
پس از این عملیات رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا حملات ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه آغاز کرد و در این نسلکشی که یکی از بدترین فجایع انسانی جهان بود، بیش از ۱۵۹ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک بودند، شهید و زخمی شده و بیش از ۱۴ هزار تن دیگر نیز مفقود شدند.
انتهای پیام
نظرات