پنجمين همايش ملي فرهنگي _ گردشگري خليجفارس برگزار شد؛ رونمايي از تمبر يادبود، تقدير از خانوادههاي شهدا و برگزيدگان
دبير همايش خليجفارس گفت: اين همايش به منظور فراهم ساختن پژوهشهاي اقتصادي،گردشگري، تاريخي، زيستمحيطي درباره خليجفارس است و نام خليجفارس هميشه با نام ايران عجين بوده و با هويت ملي، ايراني، اسلامي درآميخته است.
به گزارش خبرنگار ايسنا، منوچهر جهانيان در پنجمين همايش ملي فرهنگي _ گردشگري خليجفارس افزود: پژوهشگران با نگاهي ژرف، موقعيت اين چهارراه حياتي را با مستندات مورد تاكيد و پافشاري قرار داده و از نام آن حفاظت ميكنند.
او افزود: اين همايش جهت ايجاد انگيزه ميان پژوهشگران و فعالكردن استعداد و توان گردشگري كشور و براي رونق اقتصادي و كارآفريني در اين محدوده جغرافيايي است.
جانيان گفت: كميته علمي اين همايش متشكل از 25 استاد از دانشگاه تهران و دانشگاه علامه طباطبايي بوده است. 376 مقاله توسط 495 نفر به اين همايش ارسال شد كه پس از بررسي در سه مرحله ارزيابي، داوري اوليه و داوري نهايي 21 مقاله برگزيده شد. 65 درصد ارائهدهندگان مقالهها از مردان و 35 درصد را زنان تشكيل ميدادند.
او اشاره كرد: تعداد مقالات ارائهشده به پنجمين همايش ملي- فرهنگي گردشگري خليج هميشه فارس رشد بسيار خوبي داشته و نسبت به سال گذشته 270 درصد توسعه داشته است.
در ادامه اين همايش،داوود مددي رييس سازمان منطقه آزادكيش گفت: اين گستره نيلگون جاي خود را در متون و جغرافياي جهان با نام درياي پارس و خليجفارس نوراني و مستحكم يافته است و از نقشههاي بطلميوس تا آثار جغرافيدانان مسيحي و مسلمان اين خطه بزرگ و زيبا هميشه خليجفارس خوانده شده و هميشه خليج فارس خواهد ماند.
مددي افزود: اگر امروز برخي كشورها در ميان امت واحد اسلامي بذر نفاق را ميافشانند و با تحريف و جعل اسناد تاريخي در سرزمينهاي اسلامي نفاق ايجاد ميكنند اما هميشه در برابر عزم و اراده ملت بزرگ و شريف ايران جز سرخوردگي بهرهاي نبردهاند و هرگز نميتوانند بر حقيقت جوشان تاريخ و سرزمين مادري تمدنهاي جهان خدشهاي وارد كنند.
در ادامه اين همايش، از تمبر روز ملي خليجفارس كه توسط شركت پست چاپ و نشر يافته است رونمايي و مهر آن توسط رييسجمهور بر آن حك شد.
همچنين از خانوادههاي شهيد تابش، شهيد آبادي، اسحاق دارا و ضعيمي توسط رييسجمهور تقدير شد.
برگزيدگان پنجمين همايش ملي فرهنگي و گردشگري خليجفارس، دكتر حميد احمدي، دكتر فيروز مهجور، دكتر محمود جعفري و دكتر حسنعلي فرجي، لوح تقدير خود را از دست رييسجمهور دريافت كردند.
چهرههاي ماندگار در حوزه خليجفارس، استاد فرهاد فخرالديني، پيروز مجتهدزاده، استاد محمدحسن گنجي، كاظم بايرامبخش، محمدباقر وثوقي، جواد صفينژاد، كيانوش كياني نيز لوح تقدير خود را از دست رييسجمهور دريافت كردند.
به علاوه، لوح سپاس دبيرخانه اين همايش به اسفنديار رحيممشايي و لوح علمي همايش از سوي محمدحسن گنجي به دكتر محمود احمدينژاد اهدا شد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات