• دوشنبه / ۲۴ فروردین ۱۳۸۸ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8801-08085
  • خبرنگار : 71133

مهدي كرم‌پور در گفت‌وگو با ايسنا: عوامل مختلفي در تشكيل نشدن جلسات دخيل‌اند منفعت عده‌اي در اجرايي نشدن آيين‌نامه جديد شوراي صنفي نمايش است

مهدي كرم‌پور در گفت‌وگو با ايسنا:
عوامل مختلفي در تشكيل نشدن جلسات دخيل‌اند
منفعت عده‌اي در اجرايي نشدن آيين‌نامه جديد شوراي صنفي نمايش است

مهدي كرم‌پور معتقد است: منفعت عده‌اي در اين است كه به گذشته برگرديم تا آيين‌نامه جديد شوراي صنفي نمايش اجرا نشود.

رييس شوراي صنفي نمايش در گفت‌وگويي با خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،درباره مشخص‌نشدن اعضاي شوراي صنفي و عدم تشكيل جلسات آن با اعتقاد بر اينكه در بي‌نظمي، آدم‌هايي منافع دارند اظهار داشت: ما سال گذشته سعي كرديم همه‌چيز را قانونمند كنيم و با نگارش آيين‌نامه جامعي خواستيم استقلال شوراي صنفي را لحاظ كنيم.

وي افزود: در اين راستا در شش‌ماهه دوم سال گذشته سعي كرديم تمام داده‌ها را گردآوري و پردازش كنيم و به يك قانون، اجماع و روشن برسيم. در انتهاي سال توانستيم بسياري از فيلم‌هاي پشت اكران مانده را اكران كنيم و اكران نوروزي خوبي را داشته باشيم.

كرم‌پور عوامل مختلفي را در تشكيل نشدن جلسات شوراي صنفي نمايش در سال 88 دخيل دانست و گفت: جناح‌بندي و گروه‌بندي خاص بين سينماداران و تهيه‌كنندگان، سياست‌هاي سليقه‌اي مديران فرهنگي، قدرت پخش‌كنندگان بزرگ و نفوذ دولت باعث شده بسياري از جاها اين نظم و قانون را برنتابانند و اكران دچار اتفاقاتي شود.

او در عين حال متذكر شد: با تشكيل نشدن جلسات از موارد آيين‌نامه تخلف صورت گرفته است.

مهدي كرم‌پور در بخش ديگري از اين گفت‌وگو با اشاره به وضعيت شوراي صنفي نمايش به ايسنا گفت:با توجه به اين كشمكش‌هايي كه وجود دارد ما سعي كرديم آن را مديريت كنيم، اما در سينما با بحران اظهارنظر مواجه‌ايم و هركس شيوه خودش را اعمال مي‌كند.

من با اين مأموريت از طرف كانون كارگردانان آمدم تا بتوانيم سينماي جدي و واقعي را كه درحال از بين‌رفتن است نگه‌داريم. اما اگر وضعيت به همين شكل پيش برود اين نوع سينما در لابه‌لاي اين قدرت‌هاي چندقطبي كه درحال شكل‌گيري است، از بين خواهد رفت.

كرم‌پور ايجاد تعادل در مرحله پخش را نكته بسيارمهمي در سينما برشمرد و اظهار داشت: بايد تعادلي در اكران برقرار شود. متأسفانه با تشكيل كمپاني‌هاي بزرگ بسياري از تهيه‌كنندگان خوشنام مانند هارون يشايايي، قاسم قلي‌پور، محمدمهدي دادگو و ايرج تقي‌پور به سختي فيلم مي‌سازند و با اين وضعيت تمركزگرايي پيش مي‌آيد و پخش‌كننده‌هاي مستقل هم از بين مي‌روند.

وي افزود: اگر بخواهيم شورا را با تركيب و آيين‌نامه قبلي تشكيل دهيم، حركتي روبه عقب است چون آن آيين‌نامه و تركيب قطعا ايرادهايي داشته كه در صدد اصلاح آن برآمده‌ايم. خانه سينما هم در اين وضعيت نمي‌داند چه‌كار كند و قطعا خواست آقاي عسگرپور هم اين نيست كه به گذشته برگرديم و اين شرايطي است كه از بيرون به ما تحميل مي‌شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha