• شنبه / ۴ خرداد ۱۳۸۷ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 8703-11303.70474

مدير عامل موسسه‌ي انيميشن حور: آمادگي رسيدن به 1500 دقيقه توليد انيميشن در سال را داريم برخي از روي ناآگاهي مي‌گويند قيمت انيميشن دركشور بالاست

مدير عامل موسسه‌ي انيميشن حور: 
آمادگي رسيدن به 1500 دقيقه توليد انيميشن در سال را داريم
برخي از روي ناآگاهي مي‌گويند قيمت انيميشن دركشور بالاست

«در سال جديد آمادگي افزايش 50 درصدي محصولات انيميشن و رسيدن به 1500 دقيقه توليد در سال را داريم.»

مديرعامل موسسه حور با بيان اين مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تصريح كرد: موسسه حور با توانمندي سريال سازي بيش از 1000 دقيقه در سال ـ 90 دقيقه در ماه ـ توانمندي افزايش 50 درصدي محصولات خود را دارد.

****

شهاب كسرايي در خصوص چگونگي برنامه‌ها و توليدات اين موسسه در سال نوآوري و شكوفايي و توجه به اصل فاخر بودن برنامه‌ها در عين نوآوري گفت: هر كس در زمينه مشخص و توانمندي خودش تا جايي كه ممكن است بايد در راستاي اين هدف ملي و اعتقادي كوشش كند و مشخصا در حوزه‌ي انيميشن موسسه حور با 15 سال سابقه و با توانمندي سريال‌سازي بيش از 1000 دقيقه در سال (حدودا 50 دقيقه در ماه )توانمندي افزايش 50 درصدي محصولات خود را دارد.

وي ادامه داد: ما به عنوان يك بازار هدف ، مخاطب صدا و سيما در داخل كشور در راستاي گسترش و عرضه محصولات به گونه‌يي كه در جغرافياي اسلام و منطقه حداقل خاورميانه و كشورهاي همسايه، هم سو و بعضا هم زبان جاي گيرد، تلاش مي‌كنيم با اين نوع نگاه رسيدن به سطح بيش از 1500 دقيقه در سال 87 و ادامه آن در سالهاي بعد مي‌تواند براي توسعه بيشتر هدف مناسبي باشد.

كسرايي گفت: اگر اين توليد به طور مثالي ظرف ما باشد، مظروف آن مي‌تواند احياي داستان‌ها، مثل‌ها و قصه‌هايي باشد كه بعضا فراموش شده‌اند.

وي ادامه داد: در بخش توليد انيميشن و كاربرد آن كه وظيفه ماست بايد انگيزه مناسبي ايجاد كنيم كه بيننده آثار بتواند از آن هم لذت ببرد و هم استفاده مفيد كند؛ مانند كتاب، اگر اين تعريف درستي باشد داستان‌ها، مثل‌ها و قصه‌هاي كشورمان كه سابقه تاريخي دارند مي‌توانند خيلي جاي كار داشته باشند و ما نيز مي‌توانيم به نو به خودمان در اين زمينه نقش ايفا كنيم.

***

مديرعامل موسسه‌ي خصوصي حور با تاكيد بر اين كه در روند آموزش و پرورش نيز مي‌توانيم نقش بسزايي داشته باشيم، اظهار كرد: ما مي‌توانيم براي مقاطع پيش از دبستان، ابتدايي و راهنمايي برنامه‌ريزي خوبي كنيم و محصولاتي را توليد و عرصه كنيم كه هم جذاب باشد و از لحاظ آموزشي موثر باشد و هم حس پايبندي به اصول و عرق ملي را در آن‌ها بالا ببرد؛ ما آمادگي كامل براي اين موضوعات داريم، اميدواريم با پيوند با مسؤولان ساير بخش‌هاي فرهنگي كشور كه متولي انجام اين امور هستند، بتوانيم در اين راستا حركت كنيم.

وي درباره‌ي ايده‌هايي كه براي اجراي برنامه‌هاي خود در سال جديد دارند گفت: هدف ما به طور مشخص مي‌تواند آموزش و پرورش، مشاركت با كانون پرورش فكري، شبكه‌هاي صدا و سيما و ساخت برنامه‌هايي باشد كه در بيننده حداقل يك سري از اصول را يادآوري كند و ايده‌هاي خوبي به آنها بدهد. در واقع تا به حال نيز به همين شكل بوده است اما اكنون تلاشمان را بيشتر خواهيم كرد.

كسرايي با بيان اين كه مجموعه‌هايي كه ما روي آنها كار كرديم بيشتر زمينه‌هاي فرهنگي ـ آموزشي داشته است، ادامه داد: براي گوشزد كردن اهميت سلامت و ايمني كارگران با وزارت كار، براي جلوگيري از يك سري ناهنجاري‌هاي اجتماعي و آموزش نه گفتن به جوانان در مورد موضوعاتي كه آنها را به تباهي مي‌كشد كاري را با ستاد مواد مخدر شروع كرديم كه قسمت‌هايي از آن كه آماده شد هرچند در زمان‌هاي مناسبي پخش نشده است.

***

مديرعامل موسسه حور در مقايسه عملكرد اين موسسه در سال 86 و برنامه‌هايي كه در سال 87 خواهند داشت، گفت: يك سال و نيم است كه با نهاد رياست جمهوري و شركت‌ها و گروه‌هايي كه در داخل پتانسيل بسيار مساعدي را براي توسعه صنعت انيميشن دارند، بر روي بحث برنامه ريزي جهت توليد انبوه انيميشن مشغول گفت و گو و مذاكره هستيم. براي اين كه اين ابزار و هنر را بتوانيم كاملا در اختيار بگيريم، توسعه دهيم و حجم نيروي انساني و مهارت‌هاي آن را در اين بخش بالا ببريم.

وي افزود: اگر بتوانيم روش آموزش و افزايش مهارت‌هاي نيروي انساني و جدي گرفتن اين شغل را بالا ببريم خود به خود اين سازمان دهي – به ويژه در بخش خصوصي – به وجود مي‌آيد و در آينده مي‌توانيم شاهد كار‌هاي پرحجم و پر كيفيت باشيم.

***

كسرايي با ابراز تاسف از اينكه برخي از روي ناآگاهي مدعي بالا بودن قيمت انيميشن مي‌شوند گفت: وقتي در دنيا انيميشن‌هاي 70 تا 100 ميليون دلاري ساخته مي‌شود چه طور برخي به خود اجازه مي دهند كه نسبت به دقيقه‌يي 700 هزار تومان خرده بگيرند، اگر بتوانيم روش درستي را براي فروش محصولات داشته باشيم يعني اگر يك موضوع توليد مي‌شود حداقل بيست نسخه از آن فروخته شود ما قيمت را يك بيستم كرده‌ايم! ما مي‌توانيم قيمت موجود انيميشن را سه برابر كنيم ولي توزيع آن را 6 برابر در اين صورت در واقع قيمت 50 درصد به طور منطقي كاهش يافته است.

وي افزود: اين مساله‌اي است كه بايد امسال در برنامه‌هاي جمعي كساني كه در حوزه انيميشن كار مي‌كنند به طور جدي لحاظ شود و حقوق كپي، مولف، تهيه كننده و كارگردان ديده شود تا بتوانيم به قيمتي مناسب تر از آنچه كه فكر مي‌شود برسيم.

***

مدير عامل موسسه حور درخصوص توانمندي اين موسسه براي اشتغال زايي در تهران و خارج از آن گفت: در حوزه كار براي خارج از توان اين آمادگي براي ما وجود دارد كه ما به شكل روش‌هاي آموزش كاربردي كلاس‌هايي را ايجاد كنيم از طريق مكان‌ و دفاتريي كه مربوط به سازمان‌هاي مرتبط با موضوع كه در شهرستان‌ها موجود است و اين آموزش‌ها را در سطحي اجرا كنيم كه نفر مورد نظر ما بتواند بعد از 6 ماه قابليت توليد انيميشن راپيدا كند.

وي ادامه داد: به دليل توانمندي و پختگي موسسه حور در زمينه توليدات مختلف و ايجاد سبك‌هاي متفاوت، توانايي روش‌هاي آموزشي ويژه‌اي را دارد كه بتوانيم در سطح شهرستان‌ها به ويژه مراكزي كه استعدادهاي خوبي دارند، فعاليت‌هاي انيميشن را ايجاد كنيم و در كشور يك جريان توليد جدي اين صنعت را راه بيندازيم. اكنون نياز به شغل‌هاي نو كه نيازي به هيچ نو مواد اوليه اي ندارد و صنعتي فكر ابزار است احساس مي‌شود، انيميشن داراي ارزش افزوده بسيار جدي در دنياست و جزو صنعت‌هايي است كه درآمدهاي خيلي بالايي دارد.

وي ادامه داد: با توجه به اطلاعاتي كه به مديران ارشد كشور مي‌رسد و در جريان اين موضوعات قرار مي‌گيرند چرا نسبت به موضوعي كه هم وجودش بسيار با ارزش است و هم مي‌تواند كمك كند به نسل موجود و آينده و از لحاظ اقتصادي نيز توانمندي زيادي براي كشور ايجاد مي‌كند بي توجه‌اند و حتي ما را جزو توليد كننده‌ها به حساب نمي آورند به گونه يي كه يك كارگاه توليد موتور سيكلت در كشورمان توليد كننده است ولي يك مجموعه عظيم توليد فكر در كشور توليد كننده شناخته نمي‌شود، اين فاجعه است.

كسرايي با بيان اين كه صنعت انيميشن در كشور ما جدي گرفته نمي‌شود اظهار كرد: جدي گرفتن حوزه فكر و صنعت كه مي‌تواند انتقال دهنده فرهنگ ما باشد بسيار با اهميت است.

مديرعامل موسسه حور با بيان اين كه بايد مجموعه كارهاي انيميشن در كل كشور به طور جدي مورد حمايت قرار بگيرند گفت: توانمندي آن مي‌تواند ثمر خوبي را براي نسل موجود و آينده داشته باشد.

***

وي همچنين درباره همايش ملي انيميشن كه اخيرا در تهران برگزار شد، گفت: من صرفا به عنوان يك بيننده و شنونده به آن همايش دعوت شدم؛ تعجب مي‌كنم كه به عنوان سخنران آدم‌هاي متفرقه‌يي را در جمع همايش انيميشن ديدم؛ جا داشت حداقل كارگردان‌هاي برجسته كشور كه در برخي هم در موسسه حور شركت دارند،‌كه هم اساتيد دانشگاهي هستند و هم آدم‌هاي با تجربه و داراي آثار فاخري هستند دعوت مي‌شدند و از وجود آنها استفاده مي‌شد.

كسرايي ادامه داد: احتمالا همايش با تعجيل برنامه ريزي شده است و به اين دليل از آن‌ها دعوت نشده است، تصور مي‌كنم يكي از جهت‌هاي همايش مي‌توانست اين باشد كه مسؤولان رده بالاي كشور در همايش حضور داشته باشند و متوجه موضوعات همايش در يك فرصت دو روزه بشوند و ما بتوانيم پتانسيلي را براي توليد انيميشن كشور داشته باشيم كه اين كار نيز انجام نشد، حداقل بايستي از نمايندگان مجلس، كميسيون‌هاي اقتصادي و فرهنگي، وزرا و مسؤولان فرهنگي كشور به طور جدي دعوت به عمل مي‌آمد و از آنها خواسته مي‌شد تا با حضور در اين همايش انيميشن را بشناسند.

وي افزود: بحث‌هاي اين همايش 90 درصد آكادميك بود ، اصلا شايد بهتر بود لغات همايش را تغيير داده و به عنوان يك مجموعه كنفرانس‌هاي علمي از آن نام مي‌بردند كه البته در اين صورت نيز بايد از اساتيد و صاحب نظران خارجي دعوت مي‌كردند و موضوع را بسيار جدي تر مي‌گرفتند، به هر حال اگر از من كمك مي‌خواستند قطعا دريغ نمي‌كردم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha