*همايش «نقش اطلاعات عمليات»در دفاعمقدس* سردار همداني: ما به جاي تكنولوژي خلاقيت داشتيم بايد تاريخچه عملكرد شهيد چيتسازيان و همرزمانش تهيه شود
يكي از فرماندهان دوران دفاع مقدس گفت: ما بايد عملكرد شهيدان را تدوين و تبيين كنيم.
به گزارش خبرنگار سرويس «فرهنگ و حماسه» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)،سردار همداني كه ديشب در نخستين همايش «نقش اطلاعات عمليات» در دفاعمقدس در همدان سخن ميگفت،همچنين با اشاره به نقش برجسته اطلاعات براي فرماندهان گفت: اطلاعات براي فرمانده بسيار مهم است و همه توجه او را به خود جلب ميكند البته تخريب، پشتيباني، مهندسي و عمليات نيز جايگاه خود را دارند.
وي با اشاره به اقدامات سپاه در پاكسازي عناصر وابسته به رژيم شاه و موفقيت آن در اين باره گفت: در غائله كردستان وقتي وارد منطقه شديم بدون نقشه،قطبنما و امكانات، كار شناسايي را انجام داديم در حالي كه با برخي اطلاعات تخصصي آشنايي نداشتيم.
سردار همداني ادامه داد: در عمليات 11 شهريور ماه 1360 كه به عمليات رجايي و باهنر نامگذاري شد يك كار شناسايي را انجام داديم كه موفقيتآميز بود و همين كارها باعث شد دوستاني با محوريت شهيد چيتسازيان واحد اطلاعات رزمي تيم را راهاندازي كنند.
به گفته وي، اولين شناسايي انجام گرفته توسط ررزمندگان انصار الحسين (ع) در مهران بود كه با موفقيت انجام شد.
سردار همداني،ابتكار،خلاقيت و نوآوري اطلاعات عمليات رزمندگان انصارالحسين را در والفجر5 دانست و افزود: عمليات والفجر5 واقعا نمونه و شناساييهاي انجام گرفته نيز بسيار دقيق بود.
وي در بخش ديگري از سخنانش تأكيد كرد: بايد شناسنامه وتاريخچهاي از عملكرد شهيد چيتسازيان، هم رزمان و دوستان او تهيه و در اختيار آيندگان قرار دهيم. آنها مرداني بودند كه مردانگي را تفسير كردند. اين رزمندگان كمبودهاي مربوط به تكنولوژي ارتشهاي دنيا را با خلاقيت، نوآوري و ابتكار خود جبران كردند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات