• چهارشنبه / ۱۳ تیر ۱۳۸۶ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8604-07700
  • خبرنگار : 71133

/در آستانه‌ي روز مادر/ «هيچ‌كس سراغمون نمي‌ياد!» مهري مهرنيا در آسايشگاه سالمندان دلتنگ است

/در آستانه‌ي روز مادر/ 
«هيچ‌كس سراغمون نمي‌ياد!»
مهري مهرنيا در آسايشگاه سالمندان دلتنگ است

مهري مهرنيا مي‌گويد: «هيچ‌كس سراغمون نمي‌ياد و نمي‌پرسند زنده‌ايم يا مرده‌.»

اين بازيگر پيشكسوت سينما و تئاتر ايران كه به گفته‌ي خودش از يك ماه گذشته در آسايشگاه سالمندان به‌سر مي‌برد، در ديدار گروه هنري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ كه به مناسبت «روز مادر» انجام شد، گلايه‌مند بود از اين‌كه به او گفته‌اند، براي ده، بيست روز به آن‌جا مي‌بريمت تا حوصله‌ات سر نرود. اما مي‌گويد: آمديم و ديگر ماندگار شديم.

او از خانواده‌اش، همسر و فرزندانش كه درگذشته‌اند، ياد مي‌كند و تنها از برادرزاده‌اي كه او به هم به دنبال زندگي ‌خودش است، نام برد.

اين بازيگر پيشكسوت از خانه‌اش هم ياد مي‌كند: «هيچ‌جا خونه‌ي خود آدم نمي‌شه؛ اما به من گفتن براي خرج مريضي، اونو فروختن.»

مهرنيا گلايه‌مند است از اين‌كه هيچ يك از بازيگران و مسؤولين سراغي از او نمي‌گيرند و ادامه مي‌دهد: تا سر پايي و مي‌تواني كاري انجام بدهي، همه مريدت هستند و همه تو را مي‌خواهند، اما وقتي از دست و پا افتادي، ديگر هيچ‌كس نگاهت هم نمي‌كند.

وي كه سابقه بازي در بيش از 60 فيلم و گرفتن سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش دوم براي بازي در فيلم «تنوره ديو» از چهارمين جشنواره فيلم فجر را دارد، مي‌گويد: خيلي وقت‌ها دلم تنگ شده كارهايم را ببينم و يا حتي كارهاي ديگران را؛ اما نمي‌شود و حتي آخرين فيلم خودم «ازدواج به سبك ايراني» را هم فقط اوايلش را ديدم.

او ادامه مي‌دهد: ‌وقتي الان كسي نيست كه حالم را بپرسد، چرا بايد از گذشته‌ام راضي باشم؟!

مهرنيا در ادامه سخنانش از پرسنل آسايشگاه و همچنين نوجواني به نام "سامان" به‌خاطر رسيدگي به او تشكر مي‌كند.

به گزارش ايسنا، آبان ماه سال 85 بود كه گروه تئاتر نمايش «دنياي زنها»، جشن تولد 90سالگي او را گرفتند. اما مي‌گويد: در شناسنامه 1306 خورده است؛ اما كمتر هستم. وقتي بچه بودم، مي‌خواستند عقدم كنند و من قبول نمي‌كردم. مرا به دفتر ثبت اسناد بردند و سنم را زياد كردند.

مهرنيا گله‌مند است از بازيگري كه از مسؤولان آسايشگاه خواسته تا مراجعه‌كننده‌ها براي ديدار او نامه‌ داشته باشد و تاكيد مي‌كند: كدامتان سراغ ما آمديد، كه حالا دستور هم مي‌دهيد؟!

از جمله آثار مهري مهرنيا مي‌توان به «خشت و آينه»، «آرامش در حضور ديگران»، «شازده احتجاب»، «هيولاي درون»، «اتوبوس»، «دزد و نويسنده»، «جهيزيه براي رباب»، «خارج از محدوده»، «تنوره ديو»، «مسافران مهتاب»، «روز باشكوه»، «زمان از دست رفته»، «دمرل»، «روسري آبي»، «كلاه قرمزي و پسر خاله» و «ازدواج به سبك ايراني» اشاره كرد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha