گفتوگو با فرزند يك شهيد: ترويج فرهگ ايثار و شهادت هم تخصص ميخواهد كميتههايي براي حل مشكلات مختلف ايثارگران تشكيل شود
انتظارات ايثارگران از مسوؤلان بايد واقعبينانه و معقول و در حد برآورده شدن باشد چون زمانبر است.
بهمن كردتمين، دانشجوي PHD دانشگاه EMU هند است. وي فرزند شهيد است كه در سومين «كنگره ملي تجليل از ايثارگران» كه دوم خردادماه جاري در تالار وحدت تهران برگزار شد از دست رييسجمهور«تنديس ايثار» دريافت كرد. به بهانه اين موفقيت،خبرنگار سرويس«فرهنگ و حماسه» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفتوگويي با وي انجام داده است.
فرزند شهيد كردتمين در اين گفتوگو شاخصهاي شناسايي ايثارگران را در بين افراد جامعه امروز داراي چند بعد دانست و به عنوان مثال به بعد معنوي اشخاص اشاره كرد و گفت:آن دسته اشخاص كه از لحاظ معنوي در جايگاهي قرار دارند كه ايثارگران در هشت سال دفاع مقدس بودند و همچنان در تلاش براي حفظ آرمانهاي خود هستند را ميتوان در زمره ايثارگران جاي داد.
بهمن كردتمين افزود: فعاليتهاي بسياري در زمينه ترويج فرهگ ايثار و شهادت انجام ميگيرد ولي بايد تقسيمبندي شود و هر امر به متخصصين آن واگذار گردد و به اين ترتيب است كه ميتوان اين تلاشها را بهبود بخشيد و گسترش داد به نحوي كه تاثيرگذارتر باشد.
به گفته وي،همچنين ايثارگران در زمينههاي مختلف دچار مشكل هستند اگر حل مسايل در هر زمينه را يك كميته به عهده بگيرد هم هزينه مشخصي براي اختصاص به عنوان بودجه ميطلبد و هم تلاش تخصصي.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات