مسوول كميسيون راديو در پانزدهمين جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استانها درباره كم توجهي به توليدات مراكز استانها و عدم تطابق آن با شعار بوميگرايي و توجه به آداب و سنن اقوام مختلف، گفت: اين كه ما ادعا كنيم در تمام موارد از توليدات مراكز استانها پشتيباني تمام و كمال ميشود، طبعا ادعاي بيهوده است. البته پشتيباني نسبتا خوب و قابل قبولي از توليدات راديويي مراكزاستانها ميشود.
يوسف نجفي در گفتوگو با خبرنگار سرويس راديو ايسنا، با اعلام اين كه رييس سازمان صدا و سيما و معاون امور مجلس و استانهاي اين سازمان خصوصا نسبت به توليدات راديويي مراكز استانها ديدگاه خوبي به لحاظ مالي دارند، ادامه داد: به لحاظ تجهيزات راديويي تا كنون 14 استان ما به سيستم توليد و پخش ديجيتال مجهز شدهاند و تقريبا بقيه استانها نيز تا پايان سال 86 از سيستم ديجيتال بهرهمند خواهند شد.
وي در پاسخ به پرسشي درباره بودجه اختصاص يافته به توليدات راديويي مراكز استانها، خاطرنشان كرد: بودجه توليدات راديويي مراكز در سه سال اخير 130 درصد رشد داشته است. اين در حالي است كه سازمان صدا و سيما طي اين سالها با مشكلات مالي بسياري مواجه بوده است.
نجفي در پاسخ به اين پرسش ايسنا كه بودجه اختصاص يافته به توليدات راديويي در مقايسه با بودجه شبكههاي سراسري در چه جايگاهي قرار ميگيرد، گفت: ما قصد مقايسه نداريم. بلكه هدف ما برآورده ساختن نيازهاي استاني از طريق توليد برنامههاي راديويي است. وگرنه مقايسه بودجه اختصاص يافته به شبكههاي مختلف سر دارزي دارد. شبكههاي استاني خود را با شبكههاي سراسري مقايسه ميكنند، شبكههاي سراسري خود را با همديگر مقايسه ميكنند وهمچنان اين مقايسه ادامه خواهد يافت.
مسوول كميسيون صدا در پانزدهمين جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استانها، تاكيد كرد: بحث مقايسه مطرح نيست، ميخواهيم شبكههاي راديويي مراكز استانها در خدمت مردم باشند و بين مردم و مسوولان ارتباط نزديك برقرار كنند.
نجفي با اشاره به توجه ويژهاي كه به امر آموزش نيروي انساني و تحقيق در شبكههاي راديويي استاني شده است، ادامه داد: آموزش نيروي انساني و برگزاري كلاسهاي آموزشي تقريبا در تمام استانها امسال مد نظر قرارگرفته است و مجددا با اساتيد جديد استمرار پيدا خواهد كرد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چه اتفاقي خواهد افتاد اگر برگزاري جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استانها از حالت ساليانه خارج شود، متذكر شد: برگزاري ساليانه جشنواره تا كنون مفيد بوده و نشان داده كه به بالا رفتن كيفيت كارها منجر شده است. چرا كه آثار تنها در فصل جشنواره ارزيابي نميشوند بلكه برنامههاي در طول سال و به صورت تصادفي شنيده و به رقابت گذاشته ميشوند.
نجفي ادامه داد: برگزاري دو يا سه سال يك بار جشنواره توليدات راديويي و تلويزيوني مراكز استانها، باعث ميشود كه برنامهسازان تنها براي جشنواره برنامههاي خود را توليد كنند كه چندان سازنده نيست.
وي دربارهي لزوم بالا بردن كيفيت برنامههاي شبكههاي استانهاي مرزي كه بيشتر مورد هجوم رسانههاي بيگانه هستند، گفت: در مقوله راديو وضعيت به گونهاي كه استانهاي مرزي و غير مرزي نميشناسد و فرستندههاي راديويي تمام نقاط دور ونزديك را پوشش ميدهند.
اما حقيقت اين است كه ما انفعالي عمل نميكنيم. قصد ما پاسخگويي به نيازهاي مردم است. اگر برنامههاي به لحاظ كيفي در حد قابل قبول بوده و به نيازهاي روحي و رواني شنوندگان با بهرهگيري از فرهنگ خود آنان جواب دهند، مردم ديگر به سراغ رسانههاي بيگانه نميروند.
نجفي در پايان يادآور شد: در منطقهاي مانند كيش، 80 درصد از مردم مخاطب راديوي استاني هستند و توجهي به راديوهاي بيگانه نشان نميدهد. مردم دنبال هياهو و دروغ پردازي نيستند و از توليدات خوب استقبال ميكنند.
انتهاي پيام
نظرات