عليرضا قزوه: جشنوارهي شعر فجر را با وجدان نقد كنند
دبير اولين جشنواره شعر فجر گفت: شاعران جواني كه در حد و اندازه مطرح شدن نبودند، بهدليل توقعات بالا، انتظار داشتند جايزه مهدي اخوان ثالث و حسين منزوي را ببرند.
عليرضا قزوه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در تبريز با بيان اين مطلب، افزود: هنوز هم از انتظارات بيش از حد برخي از شركتكنندگان در جشنواره كه اغلب از نسل جوان بودند، سرم سوت ميكشد.
وي با تاكيد بر اينكه نتايج اولين جشنواره شعر فجر را تا پنج سال ديگر مشاهده خواهيم كرد، به اظهار رضايت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از نحوه برگزاري اين جشنواره اشاره و اضافه كرد: بسياري در زمان برگزاري جشنواره حرف زدند؛ اما اگر اين جشنواره را با اولين جشنواره موسيقي، اولين جشنواره تئاتر و اولين جشنواره سينماي فجر مقايسه كنند، پي خواهند برد كه چه كار عظيمي صورت گرفته است.
او با فرا خواندن منتقدان به قضاوت همراه با وجدان درست، گفت: چرا آنان نميگويند دبير جشنواره كه شعرهايش در 25سالگي، تيراژي بالاي يك ميليون نسخه داشته، خودش را از صحنه بيرون كشيده و حتا از حضور صميميترين دوستان خود در اولين جشنواره شعر فجر جلوگيري كرده است؟
قزوه تصريح كرد: در زمانيكه جناحها در زمينه شعر ايجاد ميشوند، تشت در شعر موج ميزند و فضاي حاكم بر آن يك فضاي ناسالم است.
او درباره دعوت نكردن شاعران كشورهاي مطرح به اولين جشنواره شعر فجر، افزود: در حاليكه زبان فارسي در بيشتر كشورها، آخرين نفسها را ميكشد، بايد بيشترين سرمايهگذاري بر روي زبان فارسي باشد.
وي اولويتدار بودن حضور شاعران كشورهاي افغانستان، ازبكستان، هندوستان و پاكستان را در اولين جشنواره شعر فجر، در همين راستا ارزيابي كرد و با تاكيد بر تداوم اين سياست در جشنوارههاي بعدي، عنوان كرد: اگر نسبت به دعوت شاعري از فرانسه اقدام كنيم، هيچ كاري براي مملكت نكردهايم.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات