/همايش هنر انقلابهاي دنيا در تهران/ حسن بنيانيان: نبايد بهخاطر كسب محبوبيت خواستههاي مردم را براي خودشان تكرار كنيم
حسن بنيانيان عنوان كرد واقعيت اينست كه امروزه بسياري از فعاليتهاي فرهنگي كه بدون استفاده از هنر انجام ميشود، بازدهي فوقالعاده پاييني دارند.
به گزارش خبرنگار بخش هنرهاي تجسمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس حوزه هنري با بيان اينكه هنر انقلاب متعلق به همه است، در همايش هنر انقلابهاي دنيا اظهار داشت: اميدوارم در همايشهاي بعدي ساير نهادها و سازمانها در كنار ما باشند.
او گفت: وقتي بحث انقلاب در يك كشور و جامعه مطرح ميشود بخش كوچكي از آن بسيج تودهها است، وقتي مردم عليهي نظام فاسد اقدام و آنها را از صحنه خارج ميكنند، كار اصلي كه استقرار يك نظام صالح است شروع ميشود.
به گمان بنيانيان، نظام صالح مستلزم يك تحول در فرهنگ تودههاي مردم است و مردمسالاري ديني جزو لاينفك انقلاب اسلامي است.
وي با تاكيد بر اصل مشورت در دوران حضرت محمد (ص) و حضرت علي (ع) گفت: در يك حكومت ديني ضروري است تصميمات با مشورت مردم صورت بگيرد، امروز ما نياز به مردمسالاري داريم و اين براي هنرمندان پيامهاي زيادي دارد و تمام كساني كه در حوزهي فرهنگ فعاليت ميكنند، ضروري است به تودههاي مردمي آگاهي ببخشند.
بنيانيان اظهار داشت: ما نبايد بهخاطر كسب محبوبيت خواستههاي مردم را براي خودشان تكرار كنيم، بلكه ضروري است امكانات وسيعي را در اختيار هنرمندان گذاشت و از آنها انتظار داشت و اين سبب است كه درك درست از اهميت فرهنگ و هنر براي مسوولان كه بهدليل مردمسالاري مرتب عوض ميشوند. ما بايد ابزاري در اختيار داشته باشيم كه در فرصتهاي كوتاه كه مسوولان بهحوزهي تصميمگيري وارد ميشوند، خيلي زود آنها را توجيه كنيم.
وي تاكيد كرد: بخش عظيمي از مشكلات جامعه در عرصههاي اجتماعي، اقتصاد، سياسي، نظامي و امنيتي ريشه در حوزه فرهنگ دارد و براي برطرف كردن اين مشكلات ما مستلزم استفاده از فرهنگ هستيم.
رييس حوزه هنري همچنين گفت: از ديد ما مديران فرهنگي هنر ابزار رشد تودههاي مردمي و اصلاح انتظاراتشان از مسوولان است كه بشود از طريق يك هنر متعالي تصميمگيري روان سياست را هدايت و كنترل كرد از ديدن جامعه اسلامي را بايد فرهيختگان عرصه فرهنگ تصميمسازي همايش را انجام دهند.
وي اظهار داشت: در سير تحولي انقلاب هنرمندان تودههاي مردم را انتخاب ميكردند، اما آرام آرام برخي از هنرمندان ارتباط خود را با مردم قطع كردند و خواستههايي را مطرح ميكنند كه بهراحتي پيغامش بهتودههاي مردم منتقل نميشود و در يك سلسله رشتهها ما در يك حلقه بسته بين هنرمندان و دانشجويان در تعامل هستيم.
وي در پايان گفت: طرح مهندسي فرهنگي در شورايعالي انقلاب فرهنگي و طراح جامع علمي توسعه 20 ساله كشور طرحهايي هستند كه اگر بهطور علمي بررسي شوند، از زواياي مختلف ضرورت توجه همه جانبه به عرصه هنر انقلاب در انساني، زمينهسازي ميشود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات