• یکشنبه / ۲۴ دی ۱۳۸۵ / ۱۳:۲۴
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8510-12180
  • خبرنگار : 71091

در پي برگزاري نخستين نشست «كميته‌ي طراحي و ساماندهي تشكل تهيه كنندگان سينما»؛ جعفري جلوه: نمي‌توان سرنوشت سينماي ملي را معطل تنش‌ها كرد

در پي برگزاري نخستين نشست «كميته‌ي طراحي و ساماندهي تشكل تهيه كنندگان سينما»؛
جعفري جلوه: نمي‌توان سرنوشت سينماي ملي را معطل تنش‌ها كرد

نخستين نشست «كميته‌ي طراحي و ساماندهي تشكل تهيه كنندگان سينماي ايران» در حوزه‌ي معاونت سينمايي و با حضور جعفري جلوه معاون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به همراه اعضا اين كميته برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين جلسه روز سه شنبه 19 دي ماه برگزار شد،

محمد مهدي دادگو كه به عنوان دبير اين كميته انتخاب شده است با ارسال نمابري درباره‌ي اين جلسه توضيح داد.

در اين نمابر آمده است: در اين نشست كليه اعضاي دعوت شده بجز مرتضي شايسته و حبيب‌الله كاسه‌ساز و ناصر شفق (با عذر موجه) حضور يافته بودند.

اعضاي حاضر منوچهر محمدي، علي‌اكبري، بزرگ نيا، داودي، احمدرضا درويش، محمد مهدي دادگو به عنوان كارشناسان كميته و مسوولين امور سينمايي، عليرضا رضاداد(‌مديرعامل بنياد سينمايي فارابي) ، اربابي (رئيس نظارت وارزشيابي) و رضا ميركريمي (مدير عامل خانه سينما) بودند.

در اين نشست نخست مهندس جعفري جلوه نقطه نظرات معاونت را در نقش موثر و نافذ و فرهنگ‌ساز عنصر «تهيه كننده» برشمرد و با تاكيد بر اين نكته كه اساسا نمي‌توان سرنوشت سينماي ملي را معطل تنش‌ها و تشنج‌هاي آني نمود، به اعضاي كارشناس كميته ضرورت بررسي دقيق و سريع و نتيجه‌گيري و ارائه راهكارهاي عملي با كاركرد بلند مدت به مقتضاي قامت مصالح سينماي ملي كشور را سفارش كرد.

طبق نمابر ارسالي جمع‌بندي اهم موارد مطروحه در اين نشست عبارت بود از:

1- مصالح سينماي ملي در بررسي تصميمات كميته براي موضوع «تهيه كنندگي» مقدم بر ساير موضوعات بوده و تشخيص دهنده‌ي اين امر كميته كارشناسي است.

2- كوشش شود كه در مسير بررسي و اتخاذ تصميمات موارد حقوقي، قانوني و عرفي رعايت شود.

3- گونه‌گوني محصولات سينمايي ايران حاصل كاركرد انواع سينماگران و تهيه كنندگان است بنابراين كميته به تمامي تهيه كنندگان واقعي توجه داشته و طراحي و ساماندهي را بگونه‌اي طرح مي‌ريزد كه شموليت، مقبوليت و مشروعيت ناشي از جمع كليه تهيه كنندگان واقعي سينماي ملي ميسر باشند.

4- تهيه كنندگي صنف واحدي است كه نمي تواند به تعداد سليقه‌ها، ژانرها و گرايش هاي مختلف در سينماي ملي متعدد و متكثر شود. بنابراين كميته مي‌كوشد كه چتر واحد را بر همه‌ي تهيه كنندگان بگستراند.

5- در انتخاب اعضاي 9 گانه كميته كارشناسي ملاك خبره‌گي و كارشناسي صنعت، هنر سينماي ايران نيز مد نظر بوده است. عدم شركت هر كدام از اعضاي اين كميته به معناي انحلال آن نبوده و با انتخاب از ساير خبرگان و كارشناسان كميه مذكور رسميت يافته و تا حصول به نتايج منطبق بر مصالح سينماي كشور ادامه فعاليت خواهد داد.

6- نظر به اين كه اختلافات در اين عرصه ضايعات مادي و معنوي بسياري را موجب شده كه حاصل آن تزلزل موقعيت ممتاز "تهيه كننده"‌در كرسي‌هاي مختلف صنفي، اجتماعي و فرهنگي اعم از درون سينما و خارج از آن و رواج احجاف مادي و معنوي ثبت به محصولات سينمايي ناشي از غيبت اقتدار منسجم تهيه كنندگان و شيوع لجاج شخصي مغاير با مصالح سينماي ملي است، كميته موظف شد در ارتباط با جمع‌هاي دلسوز تهيه كنندگي امكان وفاق، تمركز و اقتدار را در قالب برنامه‌اي منظم و سريع فراهم آورد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha