• شنبه / ۲۳ دی ۱۳۸۵ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8510-11220
  • خبرنگار : 71342

بهروزغريب ‌پور جزييات بازسازي و نوسازي را تشريح كرد: ساخت‌وساز تئاتر شهر تا نيمه‌ي دوم ارديبهشت ماه به پايان مي‌رسد

بهروزغريب ‌پور جزييات بازسازي و نوسازي را تشريح كرد:
ساخت‌وساز تئاتر شهر تا نيمه‌ي دوم ارديبهشت ماه به پايان مي‌رسد

بهروز غريب‌پور، مدير بازسازي و نوسازي تئاتر شهر اظهار اميدواري كرد: ساخت و ساز اين مجموعه نيمه دوم ارديبهشت ماه 86به پايان برسد.

غريب‌پور به خبرنگار تئاتر ايسنا گفت: اگر حمايت‌هاي لازم انجام شود، مي‌توانيم بازگشايي تئاتر شهر را همزمان با روز جهاني تئاتر جشن بگيريم.

وي با اشاره به آغاز فاز يك عمليات ساخت و ساز در ادامه تصريح كرد: ساخت و تئاتر شهر بعد از اتمام نمايش‌هاي سال 85، وارد مرحله ديگري مي‌شود.

وي درباره تغييرات سالن 2 (كوچك) تئاتر شهر گفت: اين سالن در بخش اداري تئاتر شهر قرار گرفته و همين اوضاع موجب تداخل دو نوع فعاليت مي‌شود و قرار است اين سالن در برنامه‌ريزي‌هاي جديد تبديل به سالن چند منظوره شود، بدين معنا كه جلسات نمايشنامه‌خواني، جلسات تئوريك در اين سالن برگزار مي‌شود.

مديرعامل خانه هنرمندان از راه اندازي يك نگارخانه دائمي تئاتر به عنوان يكي از تغييرات تئاتر شهر نام برده و به ايسنا گفت: هنوز درباره مكان اين نگارخانه تصميم نگرفته‌ايم، اما احتمال دارد يكي از راهرو‌ها تبديل به نگارخانه شود.

غريب‌پور درباره بهسازي امكانات تئاتر شهر گفت: امكانات اين مجموعه در مقايسه با ديگر كشور‌ها حدود 50 سال عقب‌تر است و همين موضوع مشكلاتي را براي كاركنان حتي هنرمندان پديد آورده است.

به گفته وي در جريان نوسازي ودر صورت تخصيص بودجه كافي اتاق‌هاي گريم، سيستم نور و صورت و هر چه عيني و آرامش و تماشاگران را فراهم مي‌كند،اصلاح خواهد شد.

غريب‌پور در ادامه به انتقال كارگاه دكور اشاره كرد و گفت: در طراحي اوليه تئاتر شهر، محلي براي ساخت دكور پيش‌بيني نشده بود و در تمام اين سال‌ها دكور‌هاي تئاتر شهر در اين محل انبار شده بود به طوري كه نزديك به 50 كاميون ضايعات و مواد بلااستفاده از زير سالن اصلي خارج كرديم كه در صورت ادامه اين وضع، آسيب‌هاي جدي به مجموعه وارد مي‌شد و به همين دليل در تلاش هستيم كارگاه را به محلي ديگر منتقل كنيم كه ابتدا اين محل، هنوز مشخص نشده است.

وي ادامه داد: اين كارگاه در محلي دور‌تر راه‌اندازي مي‌شود و دكور‌ها با يك زمان‌بندي درست ساخته و مونتاژ خواهند شد.

وي اظهار اميدواري كرد: محلي كه براي كارگاه دكور در نظر گرفته مي‌شود، به عنوان آرشيو دكور و لباس مورد اشاره قرار بگيرد.

كارگردان "قصه تلخ طلا" اظهار اميدواري كرد هنرمندان تئاتر بعد از انجام عمليات نوسازي به مكاني زيبا و شايسته اين هنر والا، روبرو شوند.

غريب‌پور درباره تغييرات ديگر سالن‌ها، كارگاه نمايش و نيز كافه‌تريا‌هاي تئاتر شهر به ايسنا گفت: نيازسنجي صورت گيرد تا بتوانيم در اين مورد به نتيجه برسيم اما آنچه مسلم است بخشي از امكانات كه از كار افتاده بودند مانند صحنه گردان، تالار اصلي و ... مورد بازسازي قرار مي‌گيرند.

وي با اشاره به سابقه تاريخي تئاتر شهر گفت: متاسفانه در اين سال‌ها اين مجموعه كمبود فضاهاي نمايشي ما را به تنهايي جبران كرده است در حاليكه لازم است تماشاخانه‌هاي ديگر تهران را فعال كنيم تا اين بار سنگين از دوش تئاتر شهر برداشته شود.

وي همچنين درباره وضعيت دوگانه تالارخانه خورشيد گفت: اين سالن در طول برگزار جشنواره، تبديل به سالن انتظار قشقايي شده است اما براي در نظر گرفتن يك سالن انتظار دائمي براي قشقايي، نيازمند تصمم‌گيري‌هاي بعدي هستيم.

اين كارگردان تئاتر درباره تبديل كارگاه دكور به سالن نمايش گفت: دراين‌باره هنوز به نتيجه قطعي نرسيده‌ايم، ابتدا بايد نيازسنجي انجام شود تا درباره‌ي آن تصميم‌گيري كنيم.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha