كارگردان«زندگي به شرط خنده»: اين سريال علاوه بر خنداندن توانايي گرياندن هم دارد برنامههاي طنز90 شبي قانون نانوشتهي خود را دارند
درخواست صدا و سيما از برنامهسازان طنز براي توليد برنامههاي هماهنگ با مناسبتها و پخش برنامه ضروري است.
مهدي مظلومي - كارگردان سريال تلويزيوني «زندگي به شرط خنده» ـ با اشاره به تغيير ساختار برنامه به تناسب فضاي حاكم درجامعه در سالروز رحلت امام (ره) اظهار كرد: با وجود اين كه كار گروه ما طنز است ولي توانستيم ثابت كنيم كه آدمها تغيير پذيرند و همان طور كه ميتوانند بخندانند، توانايي گرياندن ديگران را نيز دارند.
وي با بيان اين كه معتقد است برنامههاي 90 شبي مثل روزنامه ميماند و با شرايط روز بايد پيش رود، افزود: عدهاي محدود نسبت به تغيير ساختار واكنش نشان داده و نقد ميكنند. هدف گروه مردم هستند و ابراز رضايت آنها براي ادامه كار ما كافي است.
كارگردان طنز تلويزيوني «زندگي به شرط خنده» به آمار موجود در مركز تحقيقات سازمان صدا و سيما اشاره و تاكيد كرد: تماسهاي مردمي در اين روزها نشان ميدهد نحوهي ارائه موضوع به گونهاي بود كه شعارگونه نبوده و درعين حال با توجه به شرايط موجود،ارتباط مناسبي با مخاطب برقرار كرده است.
به گفته وي، برنامه طنز 90 شبي براي خود قانون نانوشتهاي دارد و بر اساس آن ميتواند تغييراتي در موضوع و ساختار خود داشته باشد.
مظلومي با بيان اين كه اين تجربه ثابت ميكند كه صدا و سيما ميتواند در مناسبتهاي مختلف پخش برنامههاي مانند «زندگي به شرط خنده» را ادامه دهد، افزود: در برنامههاي پخش شده موضوع ارتباط مستقيم با ارتحال امام(ره) نداشت، ولي روح معنوي فضاي حاكم بر برنامه، مناسب آن ايام بود.
او در پايان يادآوري كرد: اين ابتكارعمل درخواست گروه برنامهساز بوده است. ولي اصرار سازمان صدا و سيما به گروههاي برنامهساز در ساخت چنين برنامههايي ضروري است.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات