محمدرضا تقويفرد: اصولگرايي با گردشگري مخالف نيست انحصار دولتي در امور زيارتي به نقد كشيده ميشود فعال شدن بخش خصوصي گردشگري ارمغان دولت آينده است
محمدرضا تقويفرد تاكيد كرد: گردشگري در دولت نهم رونق گرفته و فعال شدن بخش خصوصي گردشگري ارمغان دولت آينده به صنعت جهانگردي ايران است.
اين كارشناس و دستاندركار امور گردشگري و زيارتي با اعلام اين مطلب به خبرنگار سرويس گردشگري ايسنا گفت: گمانهزنيها حول محور گردشگري با واقعيتها فاصله دارد و دستاندركاران گردشگري به زودي شاهد تصميمات جدي و موثر در اين حوزه خواهند بود.
وي اضافه كرد: مردم در طول زمان تبليغات انتخاباتي نشان دادند كه قدرت بالايي براي تميز دادن واقعيات از شايعات را دارند و اكنون نيز بر اين باورند كه رئيس جمهور منتخبشان ضمن حفظ همه دستاوردهاي دولتهاي گذشته با شتاب و انرژي بيشتري در جهت ايجاد موقعيتهاي مناسبتر براي زندگي آنها در همه زمينهها تلاش خواهد كرد.
تقويفرد گفت: اينكه گفته ميشود گردشگري در دولت آينده ركود خواهد داشت، شايعه خندهداري است كه عملكرد دولت احمدينژاد در اين حوزه بهترين پاسخ براي اين شايعات است.
وي اضافه كرد: عملكرد دولت خاتمي براي تشكيل سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري زمينهساز بسياري از تحولات بنيادين در اين حوزه است و اگر منابع موجود و متعهد در اين بستر گسترده به خوبي شناخته شده و با برنامه مورد بهرهبرداري قرار گيرد، بيترديد ثمره اين تلاش بسيار ارزشمند و قابل تامل خواهد بود.
اين كارشناس و دستاندركار امور گردشگري معتقد است: پتانسيل بالا در حوزه گردشگري تنها با مديريتي با پتانسيل بالا قابليت خود را نشان خواهد داد و بايد از اين فضاي گسترده سياستزدايي شود.
تقوي فرد گفت: چند سال قبل وقتي رئيس سازمان ايرانگردي و جهانگردي با همراهي رئيس سازمان حج و زيارت وقت طرحي را با پيشنهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به دولت برده و تصويب كردند، به خوبي ميدانستند كه گردشگري و امور زيارتي را زمينگير خواهند كرد و اجازه هرگونه بالندگي را از آن خواهند گرفت، ولي متاسفانه فريادهاي بخش خصوصي كه ضرر بسياري را نيز متحمل شد، به جايي نرسيد و مصوبه هيات دولت به دور از نيازسنجي صنفي ابلاغ گرديده و به اجرا درآمد.
سردبير روزنامهي عصر رسانه گفت: دولت هنوز هم نميداند كه با اين فرزند متولد شده چگونه برخورد كند و مصوبه قابليت اجرا ندارد.
وي خاطرنشان ساخت: بالاترين حسن دولت آينده به خصوص در حوزه گردشگري تعامل بالايي است كه با بخش خصوصي و دستاندركاران اين صنف خواهد داشت و جاي هيچ ترديدي نيست كه آينده بهتر از امروز است.
تقويفرد گفت: بيش از 2000 دفتر خدمات مسافرتي و جهانگردي و بالغ بر 20000 نفر كارمندان دفاتر در اين حوزه مشغول به كار هستند و در صورت گشايش راههاي بسته و حذف نقاط كور گردشگري در كشور، نمره مثبت و قابل توجهي در كارنامه دولت ثبت خواهد شد.
اين محقق و نويسنده اضافه كرد: خروج حدود يك ميليون نفر زائر از كشور و درصد بسيار ناچيز ورودي زائر و گردشگر به كشور نشانه ضعف و بيبرنامگي در اين حوزه است و اين امر به زودي به چالش كشيده خواهد شد.
وي پيشبيني كرد كه در پايان دوران دخالتهاي مستقيم و غيرمستقيم دولت در حوزههاي گردشگري و زيارتي ناگفتههاي اين بخش از پرده برون افتاده و حقايق روشن خواهد شد.
تقويفرد خطاب به كساني كه آينده گردشگري را تيره و تار نشان ميدهند، گفت: حقيقت خط پايان شايعات است و دستآندركاران امور گردشگري به زودي در مييابند كه اصولگرايي نه تنها با گردشگري مخالف نيست، بلكه حامي بزرگ آن است. چطور ميتوان در قرآن كريم دستور "سيروافي الارض" را يافت و به گردشگري بياعتنا بود؟ اصولگرايان با پايبندي به اصول انقلاب به اصلاحات اساسي در بستر گردشگري خواهند پرداخت و دولت با فاصله گرفتن از امور اجرايي در جايگاه اصلي خود كه همان خود همان نظارت است قرار خواهد گرفت.
تقويفرد در ادامه وعده داد كه طي روزهاي آينده اطلاعات شگفتانگيزي از نقاط ضعف حوزه گردشگري و زيارتي را مطرح نموده و مسوولان سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و سازمان حج و زيارت را به مناظره دعوت كرد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات