*روز جهاني صنايع دستي* رئيس سازمان صنايع دستي گيلان: با حذف رشتههاي غير بومي و تبليغات گام موثري در معرفي صنايع دستي برداشته شد
رئيس صنايع دستي استان گيلان گفت: آمار آموزش رشته هاي صنايع دستي از 6 شهرستان در سال 81 به 16 شهرستان در سال 82 رسيد.
رفيعيان در گفتوگو با خبرنگار ايسنا اظهارداشت: مديريت صنايع دستي در راستاي فعاليتهاي آموزشي و ترويجي خود کوشيده است با آموزش رشتههاي مختلف صنايع دستي بستر مناسبي جهت ورود به بازار کار براي جوانان و زنان فراهم نمايد. بدين منظور با به کار گرفتن استادکاران با تجربه و مربيان تحصيلکرده و پر تلاش توانست آمار اموزش رشتههاي صنايع دستي را از 6 شهرستان در سال 81 به 16 شهرستان در سال 82 برساند.
ويادامه داد: در سال 1383 نيز با حذف رشتههاي غير بومي و جايگزين نمودن رشتههاي شاخص صنايع دستي و تبليغ و جذب هنرجويان گام موثري در معرفي صنايع دستي برداشته شد. استفاده از استاد کاران بنام اين رشتهها و جذب فارغ التحصيلان رشتههاي مختلف صنايع دستي موجب ارتقا وسطح کيفي اموزش در استان گرديده است.
وي گفت: از ديگر فعاليتهاي سازمان، برقراري همکاري با اداره کل زندانها، هلال احمر بنياد شهيد و بهزيستي جهت برگزاري دوره هاي آموزش رايگان ونيز برگزاري آموزش متوسطه با همکاري آموزش و پرورش شاخه کار و دانش بود. به گفته رئيس صنايع دستي استان گيلان؛ همچنين همکاري با اداره کل تعاون جهت صدور مجوزهاي کارگاهي وحمايت از توليد کنندگان، برگزاري آزمون مربيگري در 5 رشته براي اولين بار و نيز برگزاري آموزش براي اولين بار در رشتههاي منبت، چموشدوزي، نقره سازي، کاشي، معرق، شالبافي، گره چيني، تراش شيشه وطراحي سنتي از ديگر فعاليتهاي سازمان صنايع دستي گيلان در سال گذشته بود.
رفيعيان ادامه داد: از جمله فعاليتهاي تحقيقي و پژوهشي استان اجراي طرح يونسکو در شهرک تاريخي ماسوله سال 83 را ميتوان بر شمرد. علاوه بر اين مديريت صنايع دستي با توجه به برنامه تحول اداري و نياز به اتوماسيون توانست با تبادل موافقتنامه با سازمان مديريت وبرنامه ريزي مبادرت به خريد نرمافزارهاي اتوماسيون نمايد.
رفيعيان برگزاري نمايشگاهاي متعدد، معرفي صنعتگران جهت شرکت در نمايشگاههاي خارج از استان، شرکت کارمندان مديريت صنايع دستي در دوره هاي آموزش ضمن خدمت و راهنمايي دانشجويان رشتههاي صنايع دستي جهت به دست آوردن اطلاعات مناسب در زمينه تهيه پايان نامه را از ديگر فعاليتهاي سازمان صنايع دسيتي گيلان برشمرد.
وي در پايان تصريح کرد: در حال حاضر با اولويت بخشيدن با جذب فارغ التحصيلان رشتههاي صنايع دستي در امر آموزش فرصت مناسبي براي فعاليت آنها به وجود آمده است. شرکت در نمايشگاهها نيز زمينه مناسب ديگري براي فعاليت
فارغالتحصيلان رشتههاي صنايع دستي ميباشد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات