*گردشگري عامل احياي صنايع دستي* مدير صنايع دستي آذربايجان شرقي: اميدواريم بازارچه صنايع دستي تبريز به يكي از مراكز ديدني تبديل گردد
مدير صنايع دستي استان آذربايجان شرقي تاكيد كرد: تا زماني كه جاذبههاي گردشگري اعم از طبيعت زيبا، آب و هواي پاك، ابنيه تاريخي و صنايع دستي در كنار هم قرار نگيرند، رابطه مورد نظر گردشگران حاصل نخواهد شد. خوشبختانه به واسطه وجود مراكز جالب و ديدني و ارتقاء سطح فرهنگ و توقعات گردشگران امروزه تشخيص و تفكيك پيوندهاي اين ارتباط آسان نيست.
كريمينژاد در گفتوگو با خبرنگار بخش «صنايع دستي ايسنا» افزود: استان آذربايجان شرقي به دليل مزيتهاي فرهنگي و تاريخي و ... از قرون و اعصار گذشته به واسطه جاده ابريشم محل رفت و آمد كاروانهاي تجاري و گردشگري بين ايران و ممالك شرق و غرب بوده است.
وي گفت: از همين رو بازديد و خريد صنايع دستي براي گردشگران داخلي و خارجي اولويت اول را دارد. مراكزي كه در چند سال گذشته انواع صنايع دستي كشور را معرفي و عرضه مينمايد محل مناسبي است براي گردشگراني كه نميتوانند تمام فروشگاههاي صنايع دستي كشور را تماشا نمايند.
كريمينژاد در پاسخ به اينكه تاثير گشايش راهاندازي شهرك يا بازارچههاي صنايع دستي را در جذب گردشگران و توسعه صنايع دستي چگونه
ارزيابي ميكند؟ گفت: آذربايجان شرقي از جمله استانهاي پيشتاز در راهاندازي بازارچه صنايع دستي كشور ميباشد. بازار بزرگ صنايع دستي اميريه، از دو سال پيش توسط اين مديريت راهاندازي گرديده و بيش از 100 واحد توليدي نمايشگاهي كه ميتواند محل مناسب براي صنعتگران و گردشگران داخلي و خارجي باشد در يكي از مراكز
تاريخي ، فرهنگي تبريز فعاليت خود را شروع كرده و با مساعدت مسئولين ذيربط استاني و افزايش تعداد صنعتگران رشتههاي مختلف اميد است مجموعه مذكور به يكي از مراكز ديدني تبريز تبديل گردد.
مدير صنايع دستي استان آذربايجان شرقي در خصوص وضعيت صنايع دستي استان و سهم آن در بازارهاي داخلي و خارجي ادام تصريح كرد: آموزش و توليد انواع رشتههاي صنايع دستي در استان و موقعيت جغرافيايي آن، آذربايجان شرقي را يكي از صادر كنندگان عمده انواع صنايع دستي كشور نموده است. سهم استان از محل صادرات صنايع دستي چه از نظر ريالي يا تنوع محصولات و كيفيت هنري آن در بين ساير استانها ممتاز و روند رو به رشدي داشته است و بعيد نيست اگر گفته شود يكي از شاخصهاي معرفي آذربايجان شرقي وجود انواع صنايع دستي آن ميباشد.
كريمي نژاد در پايان پيرامون برنامههاي روز جهاني صنايع دستي در تبريز گفت: براساس برنامههاي پيشبيني شده روز جهاني صنايع دستي همايش هنرمندان صنايع دستي استان در مسجد كبود تبريز در كنار نمايشگاه توانمنديهاي صنايع دستي استان برگزار خواهد شد.
وي افزود: مدت زمان برپايي نمايشگاه 7 روز از 22 تا 29 خرداد جهت بازديد عموم داير خواهد بود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات