به گزارش ایسنا، به گفته دکتر «لیانا ون» کارشناس سلامت، نوشیدن چای ممکن است فوایدی داشته باشد، چه حاوی مقدار زیادی کافئین باشد یا خیر.
برخی مطالعات نشان دادند که نوشیدن چای با نرخ پایینتر مرگ و میر و خطر ابتلا به برخی بیماریها مرتبط است.
با این وجود باید توجه داشت که این مزیت در مورد سایر نوشیدنیهای حاوی کافئین مانند نوشیدنیهای انرژی زا و نوشابهها صدق نمیکند؛ زیرا هر مزیتی که کافئین موجود در این نوشیدنیها داشته باشد، احتمالاً با تأثیرات منفی قندهای افزوده شده و سایر مواد شیمیایی بر سلامتی، خنثی میشود.
به گزارش یورونیوز، این متخصص تاکید دارد که به این معنا نیست که «همه باید قهوه بنوشند»؛ بلکه تاکید بر این موضوع است که اگر بزرگسالان آن را «در حد اعتدال» بنوشند، احتمالاً از فواید آن برای سلامتی بهره مند میشوند.
او تاکید دارد که همه باید از کل کافئین دریافتی خود آگاه باشند و برخی افراد به ویژه کودکان، واقعاً نباید کافئین مصرف کنند.
انتهای پیام
نظرات