به گزارش ایسنا، با عنایت به اینکه بخشی از جامعه هدف جایزه البرز، اشخاص و شرکتهایی هستند که در حال توسعه یک فناوری بوده یا صاحب محصولی فناورانه میباشند، بنیاد فرهنگی البرز در نظر دارد تا این افراد و گروهها، ضمن شرکت حضوری در فرایند داوری نهایی، بتوانند طرحهای خود را نیز در معرض دید سرمایهگذاران، فعالان و علاقمندان حوزه علم و فناوری قرار دهند.
آئین افتتاحیه این رویداد روز چهارشنبه، ۲۴ بهمن با حضور حجت الاسلام والمسلمین خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه؛ دکتر هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس جمهور؛ دکتر سرکار، رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری؛ و جمعی از مسئولان بنیاد ملی نخبگان کشور برگزار میشود.
از بین بیش از ۵۰۰ ثبتنام کننده در بخش فناوران فراخوان جایزه البرز، تعداد ۴۴ طرح منتخب از فناوران حقیقی و شرکتهای دانشبنیان و توانمند در حوزههای مختلف علوم در این رویداد و نمایشگاه دو روزه حضور خواهند یافت؛ ضمن اینکه برگزاری چندین کارگاه آموزشی مرتبط با زیستبوم علم و فناوری نیز توسط بنیاد فرهنگی البرز و بصورت رایگان، برای فناوران و بازدیدکنندگان این رویداد پیش بینی شده است.
تعداد ۱۰ طرح منتخب این رویداد که از سوی کمیته داوران جهت اعطای جایزه فناور برتر در مراسم شصت و سومین سال جایزه البرز انتخاب میگردند، گواهی جایزه البرز به عنوان باسابقهترین جایزه علمی کشور همراه با جایزه نقدی؛ از قرار هر طرح، مبلغ یکصد و شصت میلیون تومان از طرف بنیاد فرهنگی البرز به عنوان پرچمدار وقف علمی اهدا میشود.
علاقهمندان حوزههای کسب و کار، سرمایهگذاران و فعالان حوزه علم و فناوری میتوانند جهت بازدید از این رویداد دو روزه و حضور در کارگاههای آموزشی رایگان آن، از طریق سایت جایزه البرز به نشانی www.alborzprize.ir ثبتنام کنند.
سومین رویداد فناوران البرز به همت «بنیاد فرهنگی البرز» و با همراهی «بنیاد ملی نخبگان»، «وزارت علوم، تحقیقات و فناوری»، «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اوقاف و امور خیریه»، «صندوق نوآوری و شکوفایی» و «رسانه ملی» برگزار میشود.
بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر و تشویق دانشجویان و دانشآموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، از طریق اعطای «جایزه البرز» به همت زندهیاد حسینعلی البرز تأسیس و وقف شده که طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را شناسایی و حمایت کرده و در قالب همایشهای ملی و با حضور مقامات علمی و مسئولین کشوری تشویق کرده است.
انتهای پیام
نظرات