• دوشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1403110805784
  • خبرنگار : 71614

بهروز آذر اعلام کرد

چهار ابرچالش جهانی «خانواده» را تحت تاثیر قرار داده است/ ورود ۶۱ درصد دختران به دانشگاه

چهار ابرچالش جهانی «خانواده» را تحت تاثیر قرار داده است/ ورود ۶۱ درصد دختران به دانشگاه

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه چهار ابرچالش اصلی و بحران جهانی خانواده را تحت تاثیر قرار داده است گفت: در مقطع ابتدایی دختران تنها سه درصد عدالت آموزشی برقرار نشده و بیش از ۹۷ اجرایی شده است. بیش از ۶۱ درصد دختران ما وارد دانشگاه شده‌اند. ۲۴ درصد اختراعات از سوی زنان انجام می‌شود و بیش از ۷۰ درصد کادر درمان را زنان تشکیل داده‌اند. همچنین بیش از ۶۰ درصد کادر آموزش و پرورش را نیز زنان تشکیل می‌دهند. 

به گزارش ایسنا، زهرا بهروزآذر معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در نشست آموزشی «نقش مطلوب زنان در دستیابی به محیط زیست مطلوب، هم‌اندیشی برای آینده‌ای پایدار» افزود: چهار ابرچالش اصلی و بحران جهانی خانواده را تحت تاثیر قرار داده است که جمعیت، تغییرات فناوری‌های نوین، تغییرات اقلیم و مهاجرت به شهرهاست. موضوع تغییر اقلیم باید جدی گرفته شود.

بهروز آذر اظهار کرد: امروز دولتی را داریم که دکتر پزشکیان بیش از همه انتظارات و آنچه که فکر می‌کردیم دغدغه محیط زیست را دارد. برای من آرزو بود که شخصی در خصوص توسعه تصمیم گیری می کند، ابتدا محیط زیست، مردم و معیشت آنها را دیده و سپس تصمیم گیری کند. ایشان واقعا آرمانی به محیط زیست توجه می کنند.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: باید چند مسئله مهم محیط زیستی که زنان و خانواده می توانند در آن کمک کنند شناسایی کرده و در این خصوص با یکدیگر به وفاق رسیده و حل کنیم. پسماند و تفکیک از مبداء از جمله این موارد است.

بهروزآذر افزود: در ایام مبارک دهه فجر از سکان داران حوزه زنان درخواست می‌کنم که آنچه در این سال‌ها اتفاق افتاده و پیشرفتی که صورت گرفته را به اطلاع همگان برسانیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: در مقطع ابتدایی دختران تنها سه درصد عدالت آموزشی برقرار نشده است و بیش از ۹۷ اجرایی شده است. بیش از ۶۱ درصد دختران ما وارد دانشگاه شدند. ۲۴ درصد اختراعات از سوی زنان انجام می‌شود و بیش از ۷۰ درصد کادر درمان را زنان تشکیل داده‌اند. همچنین بیش از ۶۰ درصد کادر آموزش و پرورش را نیز زنان تشکیل می‌دهند. 

به گزارش ایسنا، در ادامه فخر السادات فاطمی مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده نیز ضمن سخنرانی در خصوص زنان و تغییرات اقلیمی گفت: تغییرات اقلیمی یکی از ملموس‌ترین پدیده‌هاست چرا که بر زندگی هر کدام از ما تاثیر گذاشته است که زنان و کودکان بیشترین تاثیر را دریافت کردند.

او گفت: جریان و چرخه‌های زیستی و طبیعی تغییر کرده و تغییر اقلیم تبعات متعددی داشته است. اکوسیستم طبیعی که دانشی طبیعی بوده نیز تغییر کرده و تغییر شرایط زندگی اجتماعی در مواردی که ارتباط چهره با چهره با طبیعت دارند، موجب شده تحت تاثیر تغییر ساز و کارهای طبیعی قرار گیرند اگر زنان آمادگی مواجهه با چالش‌ها را نداشته باشند.

فاطمی اظهار کرد: هر نوع تغییر اکوسیستم نابرابری بیشتری را برای زنان ایجاد کرده و زیست آنها را با چالش‌های بیشتری مواجه می‌کند، نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی از جمله این چالش‌هاست. جامعه زنان عموما دسترسی کمتری به فرصت‌های اجتماعی و اقتصادی دارد. زمانی که جوامع محلی فرصتهای کار را از دست می دهد جامعه با نتایج آن روبرو می شود اما زنان به مراتب از این موارد بیشتر آسیب می بینند. زنان به واسطه تغییرات اقلیم با کاهش دسترسی به امکانات بهداشتی و تهدید بیماری‌ها مواجه می شوند.

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده با اشاره به تشکل کارگروه زنان و تغییرات اقلیم و تاکید بر لزوم توانمند سازی و ارتقای مشارکت فعال زنان در حوزه محیط زیست و مدیریت بحران و تشکیل کارگروه زنان و تغییرات اقلیم گفت: اولین هدف کمک به افزایش تاب آوری اجتماعی، کاهش آسیبهای محیط زیستی و پایدار سازی محیط زیست و جامعه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha