ضرغام پرنیان امروز (۶ بهمن) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان بر برگزاری اجرای جشنواره مجمع خیرین بومی استان کردستان تاکید و اظهار کرد: مشارکت مردم در افزایش سرانه فضاهای آموزشی استان موثر است و برگزاری این جشنواره میتواند خیرین و مردم را در امر مدرسه سازی و ایجاد زیرساختها پای کار آورد.
وی عنوان کرد: یکی از مسائل مهم در امر آموزش و پرورش که مورد تاکید رئیس جمهور نیز قرار دارد تاکید بر عدالت فضاهای آموزش مجازی است، لذا باید تجهیزات آموزشی در همه شهرها و روستاها یکسان باشد.
پرنیان افزود: در بحث ارتقای سرانه فضای آموزشی بودجه کافی در اختیار نداریم و باید برای پر کردن این کم و کاستیها از همکاری و همراهی مردم بهره ببریم.
وی اضافه کرد: لازم است که به وضعیت آموزشی برای تحصیل هرچه بهتر دانش آموزان توجه ویژهای داشته باشیم زیرا دانش آموزان عامل آبادانی یک کشور هستند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: حل مشکلات حوزه آموزش و پرورش به تنهایی میسر نیست و همکاری و پای کار بودن همه دستگاههای اجرایی را میطلبد.
ضرغام پرنیان در پایان بر برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز بومی در استان کردستان تاکید کرد.
سرانه فضای آموزشی استان کردستان کمتر از میانگین کشوری است
در ادامه هاشم ناظمی جلال مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان گفت: سرانه فضایی آموزشی در استان کردستان کمتر از میانگین کشوری است.
ناظمی جلال اظهار کرد: مسئله آموزش کارآمد یک مسئله جدی است و نیازمند مشارکت همه آحاد مردم جامعه است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سرانه فضایی آموزشی در استان کردستان کمتر از میانگین کشوری است و ارتقاء آن نیازمند یک عزم عمومی است، بیان کرد: میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور ۵ متر و ۴۵ سانتیمتر است که این میزان در استان کردستان ۴ متر و ۸۱ سانتیمتر است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان ادامه داد: سرانه فضای آموزشی در برخی از شهرستانهای استان همچون بانه، سقز، مریوان، ناحیه ۱ سنندج، قروه و دهگلان پایینتر از میانگین کشوری است.
ناظمی جلال افزود: ارتقا سرانه فضایی آموزشی از طریق اعتبارات دولتی امکانپذیر نیست و نیازمند یک جهش جدی در این حوزه است.
وی اضافه کرد: در بحث مدرسه سازی و ایجاد زیرساختهای آموزش و پرورش باید همه آحاد مختلف جامعه پای کار باشند تا بتوانیم به اهداف خود در این زمینه دست پیدا کنیم.
انتهای پیام
نظرات