سید انور رشیدی امروز (۸ بهمن) در دیدار با رئیس دانشگاه کردستان و جمعی از روسای دانشکدههای این دانشگاه، با تأکید بر رویکرد علمی شهرداری در اجرای پروژهها، اظهار کرد: هیچ اقدام جدی شهرداری سنندج در این دوره بدون پشتوانه علمی و کار کارشناسی انجام نشده است.
وی استفاده از دیدگاههای علمی و نظرات صاحبنظران دانشگاهی را از اولویتهای شهرداری برشمرد و افزود: اقدامات انجام شده در سطح شهر، رضایت نسبی را در بین مردم ایجاد کرده و با وجود مشکلات اقتصادی، پروژههای اولویتدار و کارهای برزمین مانده در اولویت قرار گرفتهاند.
رشیدی با اشاره به مشکلات شهر سنندج در طول دهههای گذشته، گفت: حل این مشکلات نیازمند برنامهریزی و تلاش مداوم است.
وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در زمینه توسعه شهر با دیدگاه تحقق عدالت اجتماعی در دوره ششم فعالیت شورا و شهرداری انجام گرفته، افزود: تا رسیدن به نقطه مطلوب و شایسته مردم سنندج فاصله داریم.
شهردار سنندج استفاده از دیدگاههای علمی و نظرات صاحبنظران دانشگاهی را از اولویتهای شهرداری برشمرد و تصریح کرد: اقدامات انجام شده در سطح شهر، رضایت نسبی را در بین مردم ایجاد کرده و با وجود مشکلات اقتصادی، پروژههای اولویتدار و کارهای برزمین مانده در اولویت قرار گرفتهاند.
وی با تأکید بر عدالتمحوری در خدماترسانی، گفت: ۵۵ درصد فضای شهری سنندج را بافت فرسوده و ناکارآمد تشکیل میدهد و با وجود این محدودیتها، مناطق کمبرخوردار در اولویت خدماترسانی قرار گرفتهاند.
رشیدی نبود فضاهای با کاربری عمومی در بافتهای فرسوده را مانع اصلی اجرای طرحهای مدیریت شهری دانست و افزود: این بافتها در دهههای ۵۰ و ۶۰ ایجاد شده و عدم تعریف کاربریهای عمومی در گذشته و نبود زمین مناسب، اجرای برنامهها را در برخی محلات قدیمی با مشکل مواجه کرده است.
تمرکززدایی از هسته مرکزی شهر را از اولویتهای مدیریت شهری
وی تمرکززدایی از هسته مرکزی شهر را از اولویتهای مدیریت شهری برشمرد و به اجرای پروژه بلوار اسلامآباد که ۱۴ سال بر زمین مانده بود، اشاره کرد و گفت: این پروژه با پیشرفت ۵۰ درصد و حجم بالای معارض تحویل گرفته شد و در کمتر از ۲ سال، ۵۰ درصد باقیمانده آن اجرا و به بهرهبرداری رسید.
اجرای پروژههای کلان در حوزههای رفع گرههای ترافیکی، پارکهای بزرگ مقیاس و درون محلی، توسعه فضاهای ورزشی، مناسبسازی معابر، طرحهای سرمایهگذاری و شهرداری الکترونیک از دیگر اقدامات شهرداری سنندج در این دوره بود که رشیدی به آنها اشاره کرد.
وی همچنین از احداث دو گذر ورزشی و توسعه فضای سبز در ناحیه منفصل شهری نایسر خبر داد.
رشیدی بیان کرد: توزیع خدمات با نگاه عدالتمحوری و توسعه متوازن و همه جانبه مورد تاکید مدیریت شهری در شهر سنندج بوده و در این راستا اقدامات خوبی انجام و این روند ادامه پیدا خواهد کرد.
گام های محکم در مسیر توسعه صنعت گردشگری در سنندج
شهردار سنندج با اشاره به ظرفیت بالای سنندج در حوزه گردشگری، از کلید خوردن پروژه محور گردشگری ۶ هکتاری قشلاق-گریزه و برنامههایی همچون احداث باغ وحش و پارک پرندگان خبر داد.
وی همچنین تحقق شهرداری الکترونیک در سنندج را از دیگر دستاوردهای این دوره برشمرد و گفت: ۵۴۲ خدمت در قالب شهرداری الکترونیک به شهروندان ارائه و دیگر نیازی به حضور فیزیکی شهروندان برای دریافت این خدمات نیست.
رشیدی با بیان اینکه برای ورودی شهر و هسته مرکزی برنامه دارند، از اجرای بیش از ۳ میلیون مترمربع آسفالت و ۴۰۰ هزار مترمربع مناسبسازی در سطح شهر با رویکرد شهر دوستدار کودک خبر داد.
وی از همراهی اعضای شورای شهر با شهرداری تقدیر کرد و افزود: تقریباً ۹۸ درصد از مصوبات ارسالی به شورا مورد تأیید قرار گرفته است.
شهردار سنندج از دانشگاه کردستان خواست پیشنهادات علمی و عملیاتی خود را در مورد نیازهای شهر برای لحاظ شدن در بودجه سال آینده شهرداری ارائه دهند.
وی گفت: کل شهر را اجرای خدمات رسانی دیده و براساس اولویت هر منطقه و ناحیه برنامه ریزی و طرحهای مختلف را اجرا کردهایم.
رشیدی اضافه کرد: مدیری موفق است که بتواند از دیدگاههای کاربردی استفاده کند چرا که همه چیز را همگان می دانند مدیران انتقاد پذیر که بستر را برای ابراز نظر متخصصان در مدیریت فراهم می سازند کارنامه موفقی خواهند داشت.
وی عنوان کرد: اجرای طرح های مختلف برای هدایت ترافیک در سطح شهر به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم دنبال و در این راستا احداث پارکینگ در هسته مرکزی شهر مورد توجه قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: در حوزه سگهای بلاصاحب رسالت شهرداری جمعآوری است، گفت: متاسفانه سایر دستگاهها مانند دانشگاه علوم پزشکی، دامپزشکی و غیره به وظایف خود عمل نمیکنند در این راستا نیازمند همراهی و همکاری هستیم.
شهردار سنندج خواستار معرفی غرس گونههای کم آب از سوی صاحبنظران و اساتید دانشگاه کردستان شد و گفت: در راستای تولید انرژی پاک از محل پسماند انتظار ارائه دیدگاهها و ایدههای علمی دانشگاه کردستان هستیم.
ارائه دیدگاهها و طرحهای علمی در حوزه زیست محیطی، ترافیک، حمل ونقل عمومی و ... از دیگر انتظارات شهردار سنندج از جامعه دانشگاهی بود و خاطرنشان کرد: از طرحهای پژوهشی و پیشنهادهای حوزه شهرسازی و غیره استقبال خواهیم کرد و در این راستا آماده انعقاد تفاهمنامه همکاری با مجموعه دانشگاه کردستان هستیم.
انتهای پیام
نظرات