• دوشنبه / ۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۰
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403110806037
  • خبرنگار : 30057

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی در حل مسائل اساسی و صنایع کشور

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی در حل مسائل اساسی و صنایع کشور

معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه تمرکز بر هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنایع باید افزایش یابد، ضرورت حل مسائل و چالش‌ها و همچنین ارتقای بهره‌وری با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی را یکی از مهمترین اولویت‌های این معاونت عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی الیاسی، گفت: هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی به‌عنوان یکی از مگاترندهای جهانی، تأثیرات قابل‌توجهی بر آینده جهان خواهد داشت و کشورهای مختلف تلاش می‌کنند اقدامات مؤثری در این راستا انجام دهند. ایران نیز با توجه به سیاست‌های علم و فناوری به‌عنوان یکی از راهبردهای اصلی، توسعه هوش مصنوعی را در دستور کار خود قرار داده است و باید برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های این فناوری و همراهی با پیشرفیت‌های روز دنیا همه ظرفیت‌ها و داشته‌های کشور را برای این موضوع به کار گرفت.

وی افزود: در ۱۰ سال گذشته، ایران در نسل‌های اولیه هوش مصنوعی توانسته زیرساخت‌های خوبی ایجاد کند. از جمله این زیرساخت‌ها می‌توان به توسعه سرمایه انسانی این حوزه، رشد شرکت‌های دانش‌بنیان و پیشرفت در فناوری‌های اولیه زیرساخت‌های مورد نیاز کسب‌وکارها و همچنین تولید و بومی‌سازی سنسورها و اینترنت اشیا (IoT)  اشاره کرد.

الیاسی اظهار کرد: هدف اصلی ما برنامه‌ریزی بلندمدت، توسعه زیرساخت‌های ملی و افزایش قدرت پردازشی کشور است که از ملزومات پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی محسوب می‌شود. همچنین تلاش داریم تا نفوذ این فناوری در صنایع بالغی مانند فولاد، معادن و پتروشیمی افزایش یابد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود با هوشمندسازی صنایع بزرگ کشور و همکاری با کشورهای صاحب فناوری، بهره‌وری در صنایع ایران تا حد قابل توجهی بهبود داده شود و مسائل صنایع به‌ویژه در مواردی مانند مدیریت منابع انرژی و آب با استفاده از ظرفیت‌های این حوزه مورد توجه قرار گیرد.

معاون سیاست‌گذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تأکید کرد: در فضای فعلی کشور، نگرانی‌ها بیش از اقدامات عملی بیان می‌شود، اما اگر همه ما باور داریم که هوش مصنوعی پارادایم آینده صنعت است، باید با همکاری و مشارکت، اقدامات عملی مشخصی در این همایش تعریف کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد که این همایش، مقدمه‌ای برای نفوذ گسترده‌تر هوشمندسازی در صنایع ایران باشد و در سال‌های آینده کشورمان به یکی از پیشروان این حوزه تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی همایش ملی هوش مصنوعی و هوشمندسازی صنعتی، این همایش به همت صندوق پژوهش فناوری‌های نوظهور دیجیتال و با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری یکشنبه ۲۸ بهمن ماه در  مرکز همایش‌های بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha