معصومه ابراهیمی هژیر دوشنبه، ۳ دی ماه در آیین اختتامیه بیست و ششمین مرحله استانی جشنواره قصهگویی که با حضور برگزیدگان و قصهگویان در مجتمع شهید مدنی برگزار شد، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم از زبان قصه برای تربیت و پرورش انسان استفاده کرده و بر اساس آن ادیبان و حکما و بزرگان ما نیز به تأسی از قرآن برای آموزش و تربیت انسانها از قصه استفاده کردهاند و آثار آنها سراسر قصه و داستان است.
وی با بیان اینکه شعار امسال «راز قصهها، ساز زندگی است»، گفت: جشنواره قصهگویی با هدف زنده کردن سنتهای گذشتگان و پاسداشت ادبیات و زبان فارسی هر سال در چندین مرحله برگزار میشود که دبیرخانه آن در استان یزد است.
وی از ثبت نام ۷۶۱ نفر شرکت کننده در جشنواره امسال خبر داد و بیان کرد: این آمار خوبی است که افراد در بخشهای مختلف و با گروههای سنی متفاوت در جشنواره ثبت نام کرده بودند و بخش جذاب جشنواره قصهگویی امسال حضور گروههای سنی مختلف از پنج سال تا ۸۷ سال بود که البته این تعداد شرکت کننده با گروههای سنی متفاوت نشان داد که قصهها تنها روایتهایی برای گذران زمان نیستند، بلکه چراغهایی هستند که ما را درتاریکیهای زندگی راهنمایی میکنند.
رئیس جشنواره قصهگویی استان همدان بیان کرد: هر قصهای که اینجا شنیدیم، پلی بود میان گذشته و حال، میان قلبها و اندیشهها. قصهها ما را به تأمل وامیدارند، ما را متحد میکنند و ما را به بهتر زیستن دعوت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: امروز ۳ دی ماه بعد از گذشت ماهها از آغاز این رویداد فرهنگی، اکنون به نقطه پایانی جشنواره رسیدهایم. جایی که نه پایان، بلکه آغازی تازه برای گسترش هنر قصهگویی در زندگیهایمان است.
وی تصریح کرد: بر اساس قصههایی که دیدیم و شنیدیم و نظر داوران باید مطرح کنم نوجوانان در بخش قصههای آئینی- سنتی و نقالی اشعار فردوسی همچون سال گذشته خوش درخشیدند.
در ادامه فریبا عزتی حق، یکی از داوران جشنواره بیانیه هیأت داوران را قرائت کرد.
به گزارش ایسنا، در پایان برگزیدگان و افراد شایسته اعلام شدند.
انتهای پیام
نظرات