• سه‌شنبه / ۲۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403092719675
  • خبرنگار : 71658

آیا تخم مرغ برای قلب ضرر دارد؟

آیا تخم مرغ برای قلب ضرر دارد؟

متخصصان تغذیه در مطالعات جدید در مورد اثرات مصرف تخم مرغ بر قلب توضیحاتی را ارائه کرده اند.

به گزارش ایسنا، دکتر «جرمی لندن»، جراح قلب و عروق در ساوانا جورجیا می گوید: تخم‌مرغ‌ سالیان سال بدنام بود. به‌ویژه به این دلیل که انجمن قلب آمریکا به‌شدت علیه تخم‌مرغ‌ها موضع گرفت و آن‌ها را منبع غذایی ضعیف و خطری برای قلب دانست، اما این نگرش عمومی و علمی منفی نسبت به تخم‌مرغ در سال ۲۰۱۵ تغییر کرد. دلیل این تغییر این بود که شواهد علمی جدید نشان دادند تخم‌مرغ آن‌طور که قبلا گفته می‌شد، برای قلب مضر نیست.

دکتر لندن توضیح داد: دلیلش این بود که دریافتیم کلسترول غذاها آنقدر که فکر می‌کردیم، بر کلسترول کلی بدن تاثیر ندارد.

او ادامه داد: تخم‌مرغ یک خوراکی طبیعی و منبع عالی پروتئین است. یک تخم‌مرغ معمولی حدود پنج تا شش گرم پروتئین دارد و از طرفی مملو از مواد معدنی و ریزمغذی‌هایی مانند ویتامین دی، ویتامین ب۱۲، سلنیوم و کولین است. بنابراین، ثابت شد که تخم‌مرغ آن خطر را که در دهه‌های ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ گفته می‌شد، ندارد و اکنون یک منبع غذایی بسیار خوب برای همه افراد محسوب می‌شود.

انجمن قلب آمریکا که مقر آن در دالاس تگزاس است، اکنون معتقد است که در رژیم غذایی مفید برای قلب در افراد سالم، می‌توان روزی یک تخم‌مرغ کامل گنجاند. برای بزرگسالان مسن‌تر سالم با سطح کلسترول طبیعی دو تخم‌مرغ در روز هم قابل‌قبول است.

دکتر لندن خاطرنشان می‌کند که بررسی تاثیر یک غذا به‌تنهایی بر سلامتی، بسیار دشوار است و برای ارزیابی صحیح آثار تغذیه‌ای باید کل رژیم غذایی فرد را در نظر گرفت، نه فقط یک غذای خاص را.

او سپس اشاره می‌کند که مصرف تخم‌مرغ‌های تولید مرغ‌های آزاد نسبت به تخم‌مرغ‌هایی که در مرغداری‌های صنعتی تولید می‌شوند، ارجحیت دارد. لندن این نظر را با مقایسه‌ای ساده توضیح می‌دهد و می‌گوید: همان‌طور که بدن انسان از موادی که می‌خورد، برای ساختارش استفاده می‌کند، مرغ‌ها نیز به همین شکل از مواد غذایی که مصرف می‌کنند برای تولید تخم‌مرغ‌هایشان بهره می‌برند. در نتیجه رژیم غذایی مرغ‌ها می‌تواند بر کیفیت تخم‌مرغ‌های تولیدی آن‌ها تاثیر داشته باشد.

به گزارش ایندیپندنت، لندن در مورد اینکه سفیده تخم‌مرغ بهتر است یا زرده آن هم می‌گوید: ارزش غذایی اصلی تخم‌مرغ در زرده آن نهفته است. من خودم معمولا دو تخم‌مرغ کامل می‌خورم، به اضافه تعدادی سفیده بیشتر تا هم حجم بیشتری خورده باشم و هم پروتئین بیشتری به بدنم برسانم. در واقع می‌خواهم هم از ارزش تغذیه‌ای زرده بهره‌مند شوم، هم پروتئین اضافی داشته باشم، چون در رژیم غذایی شخصی‌ من، پروتئین بسیار مهم است.

با این حال، او تاکید می‌کند که تصمیم به خوردن تخم‌مرغ یا نحوه مصرف آن یک انتخاب شخصی است.

او می گوید: به بدنتان گوش دهید، نشانگرهای بیولوژیک آن را پی بگیرید و برنامه تغذیه‌ای داشته باشید که کاملا مناسب خودتان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha