به گزارش ایسنا، مهندس سعید اوحدی، معاون رییسجمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این دیدار گفت: ما در حوزه مسکن، اشتغال، مباحث فرهنگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استانها پیگیر هستیم و به همین دلیل سفرهای استانی را در دستور کار قرار دادیم و به طور جدی از این به بعد هم پیگیری خواهد شد.
معاون رییسجمهور خاطرنشان کرد: در این دولت اهمیت موضوع شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت لحاظ شده، است. ما در حوزه درمان جامعه هدف مشکلات جدی داریم و باید به این جامعه در این بخش هم خدمت کنیم به خصوص که والدین شهدا در دوران کهولت سن قرار دارند و نیاز به مراقبت بیشتر در این خصوص وجود دارد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه هفته گذشته تصمیمات خوبی در این رابطه گرفته شد، تصریح کرد: یک شماره چهار رقمی را اعلام کردیم که ۲۴ ساعته در خدمت جامعه هدف است و ممکن است جامعه هدف ما در بیمارستانی مشکل پذیرش یا ترخیص داشته باشند و میتوانند مشکلشان را از این طریق ۲۴ ساعته مطرح کنند.
وی اضافه کرد: یک موضوع دیگر هم پیگیری مراقبتهای درمانی جامعه هدف در منزل است که از آنها سرکشی خواهد شد و به مشکلاتشان پرداخته میشود که این موارد رضایتمندی خوبی ایجاد کرده است.
مهندس اوحدی خاطرنشان کرد: آخرین مورد در حوزه درمان هم مربوط به کمیسیون پزشکی است که پروندههای مورد نظر را بررسی میکنند. این گلایه در مورد ما وجود داشت که کمیسیون پزشکی به بررسی پرونده ها دیر اقدام میکند. این مشکل را برطرف کردیم. کمیسیون پزشکی در نقاط مختلف کشور برگزار میشود و جامعه هدف برای این موضوع به تهران مراجعه نخواهد کرد. بحث به روز رسانی پروندههای از قبل مانده را در تهران تا پایان دی ماه و کل کشور را تا پایان سال به اتمام خواهیم رساند.
آیتالله علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور و عضو فقهای شورای نگهبان نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: از خدماتی که در بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفته تقدیر میکنیم و به شما به عنوان یکی از مدیران موفق نظام اسلامی، خدا قوت میگوییم.
وی در رابطه با دین ما به جامعه ایثار و شهادت، تاکید کرد: ارزش اعمال و خدمتات انسان به واسطه پستهایی مضاعف میشود و ارزش آن تساعدی بالا میرود. یکی از صفاتی که در این زمینه خیلی مهم است، اخلاص بوده که مراتب مختلفی دارد و هرچه وصل به خدا بیشتر باشد و مسائل دنیوی و مادی در آن نادیده گرفته شود، اخلاص بیشتری دارد.
آیتالله اعرافی ادامه داد: موضوع بعدی هم شخصی است که خدمت به او انجام میشود، شرافت خدمت به این است که بدانیم به چه کسی انجام میشود و در این عامل دوم میتوان گفت شما در رأس هستید و به کسانی که از جان و همه هستی خودشان گذشتند و این گذشت آنها برای آرمانهای خیلی بزرگ بوده است، خدمت میکنید.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور با اشاره به اینکه خدمت به پدر و مادر شهیدی که در بستر بیماری افتاده است جایگاه بسیار بالایی دارد، تاکید کرد: مقام معظم رهبری نیز بارها فرمودند این خدمت در اولویت خدمات است که بازتابش را در این دنیا و در آخرت خواهید دید، از همین منظر باید به عزیزانی که در خدمت این جامعه هستند غبطه خورد و شما که مسئولیت راهبردی در این زمینه دارید.
عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: مهمترین وظیفهای که همه ما داریم این است که از هویت ایمانی، انقلابی و ارزشی این جامعه صیانت کنیم. خانواده شهید باید از آسیبهای موجود مصون بمانند و این مهمترین کاری است که میتوانیم با هویت سازی ایمانی و صیانت از آن انجام دهیم، ما نیز در خدمت شما و اهدافتان در این زمینه هستیم.
آیتالله اعرافی با بیان اینکه رسیدگی ابعاد روحی و عاطفی جامعه ایثارگری بسیار مهم است، یادآور شد: این قشر باید پاسخ مناسب در این خصوص بگیرد و حس کند در جامعه مورد تکریم است و این هم از وظایف مهم همه ما محسوب میشود.
وی افزود: موضوع سوم هم مسایل معشیتی است که اهمیت کمتری از دو مورد قبل ندارد. امام راحل(ره) نیز بر آن تاکید و دولت ها هم به آن اهتمام داشتند. مباحث معیشتی انواع مختلفی دارد که بخشی از آنها در برنامههای بودجه آمده است و نوع دیگری هم نانوشته است که به هنر مدیر بازمیگردد.
عضو فقهای شورای نگهبان ابراز کرد: نکته چهارم که بسیار مهم است نگاه جامعه به مسایل ارزشی و جامعه ایثارگری است که نماد انقلاب و نظام اسلامی هستند، بخشی از مسائل قانونی و بخشی دیگر مسائل فرهنگی هستند. این امر اقدامات علمی و فنی دقیقی را میطلبد. صیانت و ارتقا منزلت اجتماعی جزو وظایف ماست که به این جامعه با چشم تکریم و تقدیس نگاه شود که این موضوع کار علمی و فنی و فرهنگی دقیق میطلبد.
وی تاکید کرد: نکته بعدی بحث مطالعات و تحقیقات است که پایه همه امور است و مجموعه شما نیز باید بخش مطالعاتی و تحقیقاتی که دارد را فعال کند و تمام مسائل قبلی که مطرح شد اگر با مطالعه و تحقیق دقیق صورت نگیرد، به نتیجه نمیرسد.
انتهای پیام
نظرات