• سه‌شنبه / ۱ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۸
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1403080100566
  • خبرنگار : 71625

یادمان هنرمند فقید «محمد اسماعیلی» در فرهنگسرای ارسباران

یادمان هنرمند فقید «محمد اسماعیلی» در فرهنگسرای ارسباران

آیین یادمان و نکوداشت هنرمند فقید استاد محمد اسماعیلی، پنج‌شنبه ۳ آبان‌ماه در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، آیین یادمان و نکوداشت هنرمند فقید استاد محمد اسماعیلی (موسیقیدان و نوازنده برجسته تنبک)، پنجشنبه ۳ آبان‌ماه ساعت ۲۰:۳۰ با حضور چهره‌های موسیقی، خانواده و جمعی از شاگردان او در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

این برنامه در دو بخش گروه‌نوازی تنبک و گروه‌نوازی موسیقی دستگاهی ایران در دستگاه شور و آواز دشتی به سرپرستی امیرحسین عرب و خوانندگی علیرضا فریدون‌پور اجرا خواهد شد.

نوازندگان گروه تنبک، نیکی شفیعی، محمدامین آسترکی، سام محسنی، آلما جوادی، امیرعلی محلاتی، عرشیا پوربافرانی، کورش همت‌گشای منفرد، آرشام شایسته، ستایش تاجیک (دف) و کوروش عرب (ادوات ضربی).

نوازندگان ارکستر ایرانی متشکل از: بهرنگ آزاده (ویولن)، فریبا مهرپور( ویولن)، آزاده شمس (ویولن)، امیر قربانی (ویولن)، المیرا کیا (ویولن)، روزبه بهاری (ویولن)، امیرحسین رضا (تار)، نیما رحمتی‌زاده (سنتور)، امیر کریمی (بم تار) و ستایش تاجیک (عود) هستند که به همراه گروه تنبک شامل: عادل تاجیک، امیرحسین عرب، مهدی ضرغام، زهرا صبری، سجاد ترازی، آناهیتا کرباسیون، سینا شفیعی، مبینا تجاسب و کوروش عرب (ادوات ضربی) به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

محمد اسماعیلی ۴ شهریور سال ۱۳۱۳ در تهران متولد شد. او در سال ۱۳۳۰ توسط دایی‌های خویش مرتضی و مصطفی گرگین‌زاده به حسین تهرانی معرفی شد و در سال ۱۳۳۷ در گروه‌های موسیقی وزارت فرهنگ و هنر مشغول به کار شد.

از سال ۱۳۴۳ در هنرستان موسیقی ملی مشغول تدریس شد و در سال ۱۳۴۵ سرپرستی گروه تنبک وزارت فرهنگ و هنر آن زمان را عهده‌دار شد. در سال ۱۳۴۳ به سمت هنرآموز تنبک در هنرستان موسیقی ملی به جانشینی استاد خود آموزش تنبک را عهده‌دار شد.

در دهه ۱۳۶۰ به سرپرستی فرامرز پایور (سنتور) و همراهی جلیل شهناز (تار)، علی اصغر بهاری (کمانچه) و محمد موسوی (نی)، گروه اساتید را تشکیل دادند و کنسرت‌هایی با محمدرضا شجریان و شهرام ناظری اجرا کردند.

او به دلیل خدمات و سابقه و کارهای فراوانی که در زمینه تمبک و تمبک نوازی انجام داد مدرک درجه یک هنری را از وزارت ارشاد دریافت کرد.

این هنرمند برجسته موسیقی، ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ بر اثر کهولت سن، دار فانی را وداع گفت.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنید و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha