• دوشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1403072317934
  • منبع : بنیاد شهید

همایش آموزشی همسران جانبازان اعصاب و روان برگزار شد

همایش آموزشی همسران جانبازان اعصاب و روان برگزار شد

همایش آموزشی همسران جانبازان اعصاب و روان، تحت عنوان (حامیان سلامت) به همت معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، امروز دوشنبه ۲۳ مهرماه در سالن فرهنگی شهید رسول‌زاده برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت گفت: با تدبیر ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادارات تخصصی دوباره احیا شد، زیرا غیر از ارائه خدمات عمومی، لازم است که خدمات تخصصی هم به جانبازان داده شود و مشکلات این عزیزان شناسایی و اطلاعات آنان جمع‌آوری شود.

وی اضافه کرد: نیاز جانبازان اعصاب و روان با دیگران متفاوت است و این امر می‌طلبد که اداره کل تخصصی در این رابطه وجود داشته باشد.

دکتر عباسپور با اشاره به اینکه این مراسم جهت تکریم از خانواده بزرگ ایثارگران برگزار شده است، تصریح کرد: در معاونت بهداشت و درمان، موضوع آموزش در چند سطح را در نظر گرفتیم تا در کنار آموزش پزشکان، آموزش ایثارگران و خانواده‌های آنان و همچنین کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران را در زمینه‌های خاص داشته باشیم. 

وی ضمن تشریح وضعیت موجود معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، اظهار کرد: در شرایط کلی حدود ۲۳۰ هزار نفر از جانبازان عزیز درصدهای مختلفی از اعصاب و روان را دارند که شرایط آنها با یکدیگر متفاوت است.

دکتر عباسپور ادامه داد: ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران به جهت تخت‌های بیمارستانی وضعیت خوبی داریم، اگرچه که همین آمار هم نیاز به توسعه دارد و در نورم جهانی برای هر صد هزار نفر، ۳۰ یا ۴۰ تخت روانپزشکی باید وجود داشته باشد، اما در کشور ما این رقم ۱۲ تخت و در بنیاد به ازای هر صد نفر ۲۹ تخت است.

معاون بهداشت و درمان بنیاد با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران در کشور ده بیمارستان تخصصی روانپزشکی دارد، تصریح کرد: در چند زمینه امکانات کشوری جوابگوی نیاز ما نیست که اعصاب و روان یکی از اینهاست، بنابراین بنیاد شهید و امور ایثارگران در این زمینه از درمان مستقیم استفاده می‌کند. ده بیمارستان ما حدود هزار تخت دارند که در آنها خدمات ارائه می‌شود و بیش از ۸۸ متخصص، ۶۵ پزشک عمومی و کادر درمان با ما همکاری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نیازهایی که داریم حتما باید تخت‌های بیمارستان را افزایش دهیم. البته پس از احیا اداره کل پیشگیری، چرخه سلامت روان را برای ایثارگران تعریف کردیم که کمترین سطح آن پایش سلامت است که برای آنها انجام داده و پس از آن افراد را به مراکز مشاوره سوق می‌دهیم و سپس به مراکز روزانه ارجاع داده و برای آنها برنامه‌هایی داریم.

دکتر عباسپور تاکید کرد: سیاست بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه سلامت روان ایثارگران این است که بازگشت به جامعه را در روال درمان ایثارگران داشته باشیم که باید ضمن بازگشت به جامعه فعالیت‌های گذشته خود را از سر گیرند و در کنار آن موضوع اردوهای تفریحی، ایجاد نشاط و تحکیم خانواده خواهد بود.

 وی تاکید کرد: امیدواریم با این روند درمان بتوانیم سلامت روحی و روانی این عزیزان را بهبود ببخشیم، البته تمام فعالیت‌های ما جز کوچکی از اقداماتی که همسران و خانواده جانبازان انجام می‌دهند را جبران نمی‌کند و در حقیقت ایثارگر اصلی شما هستید.

در ادامه این مراسم تعدادی از همسران جانبازان اعصاب و روان به بیان دغدغه‌ها و مشکلات خود پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha