• یکشنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403071511635
  • خبرنگار : 50180

جولان جگرکی‌های سیار در کلانشهر کرمانشاه

جولان جگرکی‌های سیار در کلانشهر کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه با اشاره به جولان جگرکی‌های سیار در کلانشهر کرمانشاه، بر ضرورت برخورد جدی با این واحدهای غیرمجاز تاکید کرد.

تورج کرمیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه تعداد جگرکی‌ها و کبابی‌های سیار در شهر کرمانشاه مدام در حال افزایش است، گفت: این جگرکی‌های سیار که فعالیشان غیرمجاز است، معمولا عصرها سروکله شان در شهر پیدا می شود. عصرها و شبها این واحدهای غیرمجاز در مسیرهایی همچون محدوده میدان آزادگان، مسکن، بلوار و ... به وفور به چشم می‌خورند.

کرمیان با تاکید بر غیرمجاز بودن فعالیت جگرکی‌ها و کبابی‌های سیار در سطح شهر، گفت: باید مجموعه‌های دامپزشکی، اجرائیات شهرداری، مرکز بهداشت و... به صورت تیمی در برخورد با این واحدهای غیرمجاز پای کار بیایند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کرمانشاه با بیان اینکه شهرداری موظف به جمع‌آوری جگرکی‌ها و سایر مراکز سیار عرضه کباب در سطح  شهر است، گفت: فعالیت کبابی‌ها و جگرکی‌های سیار جزو مشاغل مزاحم محسوب می‌شود و اصناف خصوصا اجراییات شهرداری باید با این واحدهای متخلف به عنوان مشاغل پرخطر و نیز مصداق سد معبر برخورد جدی داشته باشد.

وی  تاکید کرد: نیاز است سیستم قضایی و نیروی انتظامی هم همراهی جدی‌تری در برخورد با این واحدهای متخلف داشته باشند.

کرمیان سپس با بیان اینکه سلامت گوشت و جگری که از طریق جگرکی‌های سیار عرضه می شود مورد تایید دامپزشکی نیست، گفت: از بعد دامپزشکی تخلف‌های حادی ممکن است از سوی جگرکی‌های سیار رخ بدهد. اولا منبع تهیه جگر و گوشت این واحدهای سیار مشخص نیست و ممکن است محصولات حاصل از کشتار خیابانی دام باشند، ثانیا جگر و گوشتی که توسط این واحدهای سیار عرضه می‌شود، حتی تاریخ تولید و انقضای مشخص هم ندارند و نحوه حمل آنها نیز مشخص نیست.

کرمیان تاکید کرد: گوشت و جگری که این واحدهای غیرمجاز عرضه می‌کنند ممکن است آلوده به انواع بیماری‌های مشترک بین دام و انسان مثل بیماریهای انگلی و یا بیماریهای خطرناکی مثل تب خونریزی دهنده کریمه کنگو باشد.

وی با توصیه به شهروندان برای خرید نکردن از جگرکی های سیار، عنوان کرد: افرادی که از کبابی‌ها و جگرکی‌های سیار خرید می کنند، بدانند که هیچ نظارتی بر نحوه تهیه، تولید، نگهداری و طبخ آن‌ها وجود ندارد، لذا احتمال بروز آلودگی‌های انگلی و بیماری در آینده در این افراد در اثر مصرف فرآورده‌های ناسالم دور از انتظار نیست.

کرمیان سپس با بیان اینکه در شهر کرمانشاه حدود ۳۰۰ کبابی و جگرکی مجوزدار فعالیت دارند، گفت: اکیپ های دامپزشکی ماهانه بین دو تا سه بار از این واحدها بازدید کرده و این بازدیدها را در مراکز حساسی مثل محدوده میدان بار  به تعداد بیشتری انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال حدود ۲۰ مورد تخلف در حوزه کبابی‌ها و جگرکی‌ها در دامپزشکی به ثبت رسیده، افزود: واحدهای متخلف در ابتدا تذکر می‌گیرند و چناچه به تخلف خود ادامه دهند، به دستگاه قضایی معرفی و پلمب می‌شوند.

انتهای پیام 
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۷-۱۵ ۱۳:۰۱

والا اون مغازه دارها هم کم از سیارها ندارند شبا کل شهر بوی دود چربی میده

avatar
۱۴۰۳-۰۷-۱۵ ۱۵:۴۵

تقصیر تورمه.چه کار کنن بیچاره ها