به گزارش خبرنگار ایسنا، فریبرز یوسفوند معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، امروز(هشتم بهمن) در اختتامیه این جشنواره که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه برگزار شد، هدف از برگزاری این جشنواره را شناخت ابعاد شخصیتی، سیره، روش و سنت پیامبر اسلام(ص) عنوان کرد.
وی با بیان اینکه از حدود هفت ماه پیش برنامه ریزیهای لازم برای برگزاری این جشنواره در استان انجام گرفت، اظهار کرد: به این منظور نشستها و جلسات مختلفی را برگزار کردیم، دبیرخانه جشنواره راه اندازی شد، اعضا کمیتهها را مشخص کردیم و پوستر آن نیز طراحی و در دفتر نماینده ولی فقیه در استان رونمایی شد.
وی با اعلام اینکه فراخوان ارسال آثار به جشنواره نیز از چند ماه پیش شروع شد و تا ابتدای بهمن ماه مهلت داشت، افزود: طی مدتی که برای ارسال آثار مشخص کرده بودیم، حدود چهار هزار اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که تعدادی بینظیر در جشنوارههای شعر به شمار میرود.
یوسفوند با بیان اینکه سه نفر از شاعران و ادیبان برجسته استانی کار داوری آثار را برعهده داشتند، عنوان کرد: پس از داوری آثار، ۱۹ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه اشعار ارسالی در دو قالب کردی و فارسی بود، عنوان کرد: سیمای پیامبر اسلام(ص) در سنت و سیره نبوی، جایگاه و مقام پیامبر اسلام(ص) در آینه سیره، سنت و روایات، سیمای جامعه اسلامی در آینه احادیث و روایات نبوی، سیمای خانواده در آینه سیره، روایات و احادیث نبوی، سیمای فرهنگ اسلامی در آینه سیره، سنت و روایات نبوی و مقاومت و پایداری در آینه سیره، سنت و روایات نبوی محورهای این جشنواره بود.
وی یادآورشد: شاعرانی از کشورهای دیگر همچون هندوستان نیز خواهان شرکت در این جشنواره بودند، اما باتوجه به اینکه آن را به شکل ملی طراحی کرده بودیم، امکان حضور پیدا نکردند. البته بنا داریم سال آینده این جشنواره را به شکل بین المللی برگزار کنیم تا شاعرانی از دیگر کشورها هم امکان حضور در آن را داشته باشند.
به گفته معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد کرمانشاه دو پیش رویداد این جشنواره هم در شهریور و آذر برگزار شد.
در پایان این جشنواره از برگزیدگان سه بخش شعر فارسی، شعر کردی و دلنوشته تقدیر شد.
در بخش شعر فارسی:
بابک بنی فاطمه از کرمانشاه و یزدان بابایی از تبریز مشترکا اول، بتول عطوفت از یزد و مجتبی صفدری از رشت مشترکا دوم، میلاد خانی از کرمانشاه و محمد مهرجردی از مشهد مشترکا سوم شدند.
همچنین محمدعلی اسدی از کرمانشاه و سمیه تورجی از شیراز مشترکا چهارم، فرهاد مرادی، سید صادق خاموشی، حسین خزایی و پوریا منصوری همگی از کرمانشاه به همراه فاطمه ناظری از نور مازندران و عاطفه جوشقانیان از قم مشترکا پنجم شدند.
در بخش شعر کردی:
طبق رای داوران در این بخش هیچکدام از آثار ارسالی حائز کسب رتبه اول نشد.
در این بخش فاطمه خاوری آزاد از کرمانشاه عنوان دوم، شهلا علی خانی از کرمانشاه عنوان سوم و فوزیه ویسی از کرمانشاه عنوان چهارم را کسب کردند.
در بخش دلنوشته:
طبق رای داوران در این بخش هم هیچکدام از آثار ارسالی حائز کسب عنوان اول و دوم نشد.
در این بخش یاسمن علی آبادی از کرمانشاه و معین امامیان از تهران به صورت مشترک در جایگاه سوم قرار گرفتند.
در این مراسم همچنین از منوچهر پروینی و پیمان جسری به عنوان داور و امرالله عظیمی به عنوان داور و دبیر عملی جشنواره تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات