• سه‌شنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1403041912894
  • خبرنگار : 71567

زلفی‌گل در گفت‌وگو با ایسنا:

۶۰۰ هزار نفر بخاطر ۲۰ هزار رشته، تجربی را انتخاب می‌کنند/ باید در مدارس یک دیپلم داشته باشیم

۶۰۰ هزار نفر بخاطر ۲۰ هزار رشته، تجربی را انتخاب می‌کنند/ باید در مدارس یک دیپلم داشته باشیم

وزیر علوم با تاکید بر اینکه ۶۰۰ هزار داوطلب بخاطر ۲۰ هزار رشته، تجربی را انتخاب می کنند، گفت: اگر ما در مدارس خود بجای سه دیپلم یک دیپلم داشته باشیم، بسیاری از مشکلات رشته‌های علوم پایه حذف می‌شود.

محمد علی زلفی گل در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب بر ضرورت توجه به رشته های علوم پایه در کشور تاکید کرد و گفت: شاید یکی از راه های تحقق این امر این است که ما به جای اینکه سه دپیلم داشته باشیم یک دیپلم داشته باشیم.

وی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر بیش از ۵۰۰ هزار داوطلب یا به نوعی نزدیک ۶۰۰ هزار نفر در رشته های علوم تجربی تحصیل می کنند تا بتوانند در حدود ۲۰ هزار رشته پرطرفدار تحصیل کنند و مابقی داوطلبان که اکثرا نیز استعدادهای برتر هستند عملا حذف یا سرخورده می شوند.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: اگر ما یک دیپلم داشته باشیم هم در آموزش و پرورش ما بهره وری بالا می رود و هم نخبگان ما می توانند در رشته های علوم پایه، فنی و مهندسی و رشته های علوم انسانی تحصیل کنند و در نتیجه شاهد یک تغییر جدی در این حوزه باشیم.

زلفی گل تاکید کرد: بحث داشتن یک دیپلم در مدارس ضرورتی است که باید توسط مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی انقلاب فرهنگی قانونی در این زمینه تصویب کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۴-۱۹ ۰۹:۲۶

با توجه به حذفیات کتابهای درسی در سالهای اخیر، به نظر بنده نیز داشتن تنها یک دیپلم نظری امری معقول است. در دوران تحصیل امثال ما کتاب‌های رشته ریاضی فیزیک واقعا نسبت به تجربی متمایز بود اما در کتابهای الان چنین تمایزی وجود ندارد. وقتی مفاهیمی مثل انتگرال از کتابهای ریاضی فیزیک دبیرستان حذف می‌شود دیگر چه لزومی به تفکیک رشته‌های تجربی و ریاضی است.

avatar
۱۴۰۳-۰۴-۲۱ ۱۵:۳۸

واقعا نظر درست و بجایی است. اولا بچه ها نیاز دارند از هر سه رشته بیاموزند و در ثانی تا پایان دیپلم ممکن است نظرات نسبت به سال اول دبیرستان متفاوت باشد در این صورت پشیمانی یا حسرتی همراه افراد نخواهد بود و در نهایت هم رقابت به مراتب سطح بالاتری خواهد داشت.