• دوشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403031409621
  • خبرنگار : 71938

چرا جمله «دلم برای رئیسی سوخت» به سرعت فراگیر شد؟

چرا جمله «دلم برای رئیسی سوخت» به سرعت فراگیر شد؟

مظلومیت رئیس‌جمهور شهید بیشتر از همه رهبر انقلاب را تحت تاثیر خود قرار داده بود. تا جایی که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در جمله‌ای ماندنی اما دردناک درباره رئیس جمهور شهید می‌گویند: «بعد از فقدان این عزیز دیدم تقریبا همه روزنامه‌ها و مطبوعات و در فضای مجازی و اشخاص گوناگون از جریان های مختلف از او حرف می زنند و تمجید می کنند دلم برای رئیسی سوخت؛ در زمان حیات او آنها حاضر نبودند یک کلام از این حرف ها را بزنند.»

به گزارش ایسنا، موج تخریب‌ها و حملات علیه او از همان روزهای ابتدایی انتخابات ۱۴۰۰ شروع شد. یکی از این تهمت‌ها و موج تخریب‌ سازی‌ها علیه رئیس جمهور شهید هنوز هم در یادها وجود دارد. «آقای رئیسی شش کلاس سواد دارد و با این تحصیلات نمی‌توان کشور را اداره کرد.» این جملات درحالی به شهید آیت الله رئیسی نسبت داده شده بود که او با تکمیل تحقیقات خود در رشته فقه و حقوق، موفق به اخذ مدرک عالی ترین سطح حوزه (سطح چهار) شد و در نهایت رساله دکترای خود را با عنوان «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرد. و با اخذ نمره ممتاز به درجه دکترای فقه و حقوق نائل شد. یکی دیگر از بداخلاقی ‌های انتخاباتی علیه رئیس جمهور شهید نسبت دادن اعدام‌های سال ۶۷ به او بوده است. این در حالی است که حجت الاسلام رئیسی در تمام دوران حضور خود در قوه قضاییه؛ هیچ گاه در جایگاه حاکم شرع قرار نگرفت.

خدمت در اولویت

رئیسی عزیز اما هیچوقت به سمت مجادله و هم کلام شدن با کسانی که قصد داشتند موج تخریب‌ها را سمت او روانه کنند، نرفت. او مسائل مهمتری برای فکر کردن و صرف کردن انرژی خود در نظر داشت . ابعاد پنهان شخصیتی و کارهای ارزنده شهید آیت الله رئیسی بعد از شهادت او از زبان نزدیکان و حتی منتقدانش نقل شد. خیلی‌ها او را در اغتشاشات سال ۹۸ یعنی زمانی که ریاست قوه قضائیه را بر عهده داشت و چه در اغتشاشات ۱۴۰۱ که رئیس جمهور کشور بود، مسبب رفتار خشن با معترضین می‌دانستند اما به تازگی و بعد از شهادت ایشان متوجه شدیم که رئیسی عزیز بی سر و صدا برخی از حکم اعدام عده‌ای را بدون سر و صدا لغو کرده است. این که چرا خدمات او و دلسوزی‌هایش در زمان حیاتش ان قدر جلوه نکرده بود، یک پاسخ روشن دارد، سید ابراهیم تنها فکر و ذکرش خدمت بود و مطرح شدن خودش و اطرافیانش ذره ای برایش حائز اهمیت نبود.

ادامه داری موج تخریب‌ها

تخریب دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور شهید همواره توسط رسانه‌های بیگانه و برخی عناصر داخل دنبال می‌شد. حتی رکورد سفرهای استانی او نیز به رفتار های پوپولیستی تعبیر شد و متهم به هزینه های سرسام‌آور در سفرهای استانی شده بود. این درحالیست که مادر رئیس جمهور شهید ، منزلی ساده در مشهد داشت و حتی برادران سید ابراهیم تا بعد از مرگش گمنام بودند. حضور میدانی در مواقع بحران، شکسته شدن رکورد بیکاری،آب‌رسانی پایدار برای روستاییان،رفاه حال زائران کربلا،تعیین تکلیف طرح‌های نیمه‌تمام به نفع مردم، رویکرد تازه و موثر دیپلماسی اقتصادی خارجی و پشتیبانی قوی از محور مقاومت تنها بخشی از اقدامات سه ساله رئیس جمهور شهید بود. در حقیقت دولت سیزدهم از همان آغاز به کار مظلوم بود. دولت سیزدهم شاید، عجیب‌ترین و خاص‌ترین وضعیت را در میان همه دولت‌های پیش از خود در جمهوری اسلامی ایران تجربه کرد و از این زاویه چه بسا «مظلوم‌ترین دولت» هم باشد. دولتی که «خرابه‌ای»  از دولت گذشته تحویل گرفت و همواره آماج حملات بی‌امان بوده است. اما منش رئیس جمهور فقید و شهید عدم بازگو کردن مشکلات گذشته و تزریق ناامیدی به مردم بود و شاید همین رفتار و منش شهیدانه او اجازه جسارت عده‌ای به دولت سیزدهم و رئیس جمهور شهیدش را داده بود.

رئیس جمهور مظلوم

تا زمان حیات و خدمتش همواره در آماج تهمت‌ها و هجمه‌ها قرار داشت. اما بعد از شهادتش تقریبا تمامی جریان‌ها به صحت عمل، پاکدستی، صداقت و خدمت او اعتراف کردند. حتی کسانی که به سید ابراهیم در کارزار انتخاباتی ۱۴۰۰ تهمت زده بودند، پشیمان شدند و ادعای طلب حلالیت از او را بعد از مناظره‌های انتخاباتی مطرح کردند. هنوز هم بغض رئیس جمهور شهید در آخرین جلسه هیئت دولت با حضور او یادمان هست. رئیس جمهور درخواست پاسخ به جفایی که اخیرا درباره پرونده یکی از اعضای سابق دولت رخ داد را با خاطره‌ای از استادش شهید مظلوم بهشتی پاسخ می‌دهد و بیان می‌کنند که ایشان نیز از پاسخ به زخم زبان‌ها به خاطر امام صرف نظر کرد و امتحان ما نیز در همین عرصه است.  او البته در این امتحان سربلند بیرون آمد تا آنجا که رهبر انقلاب در پیام تسلیت خود پس از شهادت این شهید بزرگوار فرمودند که  برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد این مظلومیت شهید رئیسی اما بیشتر از همه رهبر انقلاب را تحت تاثیر خود قرار داده بود. تا جایی که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آخرین سخنرانی خود به مناسبت ارتحال امام راحل ( ره) جمله‌ای ماندنی اما دردناک درباره رئیس جمهور شهید می‌گویند:«بعد از فقدان این عزیز دیدم تقریبا همه روزنامه‌ها و مطبوعات و در فضای مجازی و اشخاص گوناگون از جریان های مختلف از او حرف می زنند و تمجید می کنند دلم برای رئیسی سوخت؛ در زمان حیات او آنها حاضر نبودند یک کلام از این حرف ها را بزنند.»

جمله «دلم برای رئیسی سوخت» به سرعت در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی فراگیر شد و کاربران با این هشتک از آن حمایت کردند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۴ ۱۷:۵۵

رئیس جمهور بااخلاق و بدور از حاشیه سازی

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۵ ۰۰:۵۰

رضوان الهی بر شهید بزرگوار که امام امت اینچنین رضایتمندانه درباره ایشان سخن میگوید ،

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۵ ۰۳:۰۳

روحت شاد سید ابراهیم عزیزم مظلوم بودی و ما قدر نشناس بودیم دلتنگت میشم اقای رییسی مارا حلال کن

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۷ ۰۴:۳۹

مرد بزرگی بودی ما قدرت ندانستیم حلال کن

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۰۸ ۱۰:۰۴

پشیمانی سودی نداره!

avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۷ ۰۵:۵۹

شهید رئیسی همانند استادش شهید بهشتی مظلوم زندگی کرد و مظلوم از دنیا رفت و شهادت او در مقابل مظلومیت او ناچیز است ...........