• دوشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1403031409386
  • خبرنگار : 71553

/بررسی دستاوردهای سید الشهدای خدمت/

اجرای ۳۰۰ پروژه تحقیقاتی دامی در دولت سیزدهم/ مشکل بهره‌برداران حل شد

اجرای ۳۰۰ پروژه تحقیقاتی دامی در دولت سیزدهم/ مشکل بهره‌برداران حل شد

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور از اجرایی شدن ۳۰۰ پروژه تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف دامپروری از جمله تغذیه، فرآوری، ژنتیک، بیوتکنولوژی، مدیریت پرورش و زنبور عسل در دولت سیزدهم خبر داد.

 حسن خمیس آبادی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم محققان علوم دامی، تلاش مضاعفی در راستای حل مشکلات بهره برداران داشته‌اند، گفت: طی سه سال گذشته ۳۰۰ پروژه تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف دامپروری از جمله تغذیه، فرآوری، ژنتیک، بیوتکنولوژی، مدیریت پرورش و زنبور عسل به اجرا در آمده است.

وی افزود: چاپ ۱۳ عنوان کتاب، ۲۴ راهنمای فنی و ۳۵ نشریه تخصصی در زمینه‌های مختلف دامپروری از دیگر دستاوردهای محققان علوم دامی در مدت مورد نظر است.

خمیس آبادی تاکید کرد: موسسه تحقیقات علوم دامی کشور در دولت سیزدهم با سازمان‌های مختلف مانند سازمان امور عشایر، سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، دانشگاه‌ها، بخش خصوصی و موسسات زیرمجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تفاهم‌نامه‌های متعددی منعقد کرده است.

وی عنوان کرد: تولید و توسعه ۶ اپلیکیشن کاربردی در حوزه دامپروری مانند شناسایی و راهکارهای مدیریت آسیت(آب آوردگی در شکم) در جوجه‌های گوشتی، شناسایی و پیشگیری از کمبود عناصر معدنی در دام سبک، برنامه سه زایش در دو سال در گله‌های گوسفند و بز، راهنمای ارزیابی کیفی اقلام خوراکی مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان، تعیین قیمت تمام شده تولید گوشت مرغ و ساربان یار از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم در بخش تحقیقات دامی است.

رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور ادامه داد: در این مدت بیش از ۲۵ هزار نفر ساعت آموزش به بهره‌برداران در قالب دوره‌های کارگاهی و آموزشی، روز مزرعه و هفته انتقال یافته‌ها ارائه شده است.

خمیس آبادی در ادامه گفت: برنامه‌های ارتقای مرغ لاین آرین، ارتقا خوداتکایی در تولید علوفه و خوراک دام و طیور، افزایش کمی و کیفی تولید پایدار گوشت قرمز، ارتقای کمی و کیفی طیور و تخم مرغ، برنامه تکنولوژی‌های فرآوری محصولات و خوراک و برنامه جامع زنبور عسل از فعالیت‌های مهم و اصلی محققان علوم دامی است که در دولت سیزدهم، به طور جد پیگیری شده است.

وی در پایان گفت: هویت‌بخشی و ثبت اسب کشور، ثبت ۶ نژاد مرغ بومی اصلاح نژاد شده، اصلاح نژاد گوسفند افشاری و برندسازی محصولات زنبور عسل از دیگر دستاوردهای پژوهشگران در دولت سیزدهم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۳-۱۴ ۱۲:۴۶

بسیار عالی است