• شنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403031208063
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

خراسان جنوبی در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد

خراسان جنوبی در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد.

جواد قناعت امروز شنبه ۱۲ خرداد در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه هدف از درمان معتادان جلوگیری از افزایش اعتیاد و کاهش آسیب‌هاست، بیان کرد: خراسان جنوبی در کنار کشور افغانستانی واقع شده که تولید کننده مواد مخدر می باشد، با این وجود اقدامات خوبی برای جلوگیری از افزایش اعتیاد در این استان انجام شده است.

وی با تأکید بر اینکه خراسان جنوبی در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد، تصریح کرد: هرچند همه مسئولان مربوطه پای کارند اما نباید منتظر اختصاص اعتبار از تهران در این خصوص باشیم بلکه باید با بهره گیری از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود، پیگیر اعتبارات مرکز هم باشیم.

قناعت اظهار کرد: دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با وجود اینکه رتبه‌هایی در کشور کسب کرده اما باید دبیرخانه شورا فعال تر عمل کند و گزارش اقدامات انجام شده را از هشت کمیته ذیل این شورا مطالبه کند.

استاندار با بیان اینکه کمیته فرهنگی ذیل شورا با استفاده از حداقل‌ها، برنامه ریزی لازم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی با هدف پیشگیری از اعتیاد را با جدیت دنبال کند، متذکر شد: کمیته‌های ذیل این شورا در شهرستان ها فعال‌تر شوند و انجام کارهای فرهنگی را منوط به اعتبار نکنند.

وی با اشاره به اینکه برای پیگیری موضوعات استان، تاکنون چهار بار با رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در تهران دیدار کرده‌ام، گفت: با برگزاری جلسات مختلف باید ادبیات و نگاه مرکز نشینان را به نگاه خود نزدیک کنیم تا کار ما در این زمینه خروجی مناسبی داشته باشد.
قناعت گفت: کمیته درمان هم باید بر مراکز درمانی ترک اعتیاد نظارت لازم را داشته باشد.
استاندار با ذکر این نکته که طرح یاریگران زندگی در 330 روستای استان در حال اجراست، متذکر شد: باید از فرمانداران تداوم انجام کارها خواسته شود تا شاهد اجرای برنامه های فرهنگی خوبی در این زمینه باشیم.
وی بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی و رسانه ها برای فرهنگ سازی در این زمینه تأکید کرد و ادامه داد: مراکز درمان تنها نباید در مرکز استان راه اندازی شوند و حتی اگر متقاضی راه اندازی مراکز ترک اعتیاد در شهرستان‌ها نداشته باشیم، این موضوع باید از طریق کمیته درمان و با همکاری فرمانداران اقدام شود و صدور مجوز فعالیت به شرط ایجاد مرکز درمانی در شهرستان‌ها باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha