• یکشنبه / ۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۸:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403040301911
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

کاهش شیب نزولی فرزند آوری در خراسان جنوبی

کاهش شیب نزولی فرزند آوری در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی از کاهش شیب نزولی فرزندآوری در خراسان جنوبی با تلاش‌های دولت سیزدهم خبر داد.

جواد قناعت امروز یکشنبه، ۳ تیر در دومین رویداد استانی جایزه جوانی جمعیت با اشاره به اینکه جمعیت و جوانی آن یک مولفه قدرت در کشور است گفت: دولت سیزدهم برای خروج از بحران جمعیت در کشور با تمام توان به میدان آمده که نمونه آن را می‌توان از اهدای زمین و وام‌های فرزند آوری دید.

استاندار با بیان اینکه  مؤلفه جمعیت نقش کلیدی و حساسی در جامعه دارد، افزود: باید در الگوی جمعیتی توازن رعایت شود تا در لایه‌های مختلف اشکال ایجاد نشود.

قناعت با بیان اینکه اگر اکثر جمعیت کشور مسن باشد در رقابت‌های علمی، اقتصادی عقب خواهیم ماند، گفت: موضوع جمعیت بسیار مهم است و کشوری که جوان باشد حرف برای گفتن دارد و می‌تواند نیروهای خوبی در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، نظامی تربیت کند. 

وی همچنین به آمادگی استان برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پیش بینی ۷۷۲ شعبه اخد رای اشاره کرد و گفت: مردم خراسان جنوبی با حضور پرشور خود در انتخابات همچون همیشه حماسه خواهند آفرید.

در این مراسم از تمبر یادبود جوانی جمعیت رونمایی و از فعالان و برگزیدگان جایزه جوانی جمعیت استان تجلیل شد.

همچنین فهیمه زنگویی، مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری خراسان جنوبی از رشد ولادت استان به میزان ۲.۶  در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: این رشد در استان باعث کسب رتبه دوم استان در کشور شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر به بحران جمعیتی دچار شده‌ایم که در ایران بی سابقه بوده است، اظهار کرد: بعد از جنگ جهانی که تعداد ایرانیان به نصف هم رسید با این مشکل مواجه نبودیم و امروز در لبه پرتگاهی قرار داریم که می‌توانیم با پوشش و تشریک مساعی ریل حاکمیت و مردم و دستگاه‌های اجرایی و حلقات مردمی از این مسیر دور شویم.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای دولت سیزدهم در استان ۱۸ جلسه ستاد جمعیت با ریاست استاندار و یا معاون سیاسی برگزار شده و در این ستاد مدیران دستگاه‌های اجرایی حضور داشته و تمام سعی شأن برای حل مشکلات پیش روی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است.

وی از رشد ولادت استان به میزان ۲.۶ در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ خبر داد و افزود: این رشد در استان باعث کسب رتبه دوم استان در کشور شده که یکی از دلایل آن پیگیری‌های دستگاه‌های حاکمیتی و تلاش و بصیرت مردم استان بوده است.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان‌جنوبی با بیان اینکه اجرای ماده ۴ قانون جوانی جمعیت در راستای اعطای زمین و اجرای ماده ۵ این قانون در اعطای وام‌های قرض‌الحسنه و دیگر مفاد آن در قالب طرح یسنا، تسهیل امور بانوان کارمند باردار و همچنین خدمات ناباروری در استان اجرا شده است، افزود: همه ۷۳ ماده قانون جوانی جمعیت می‌تواند برای ما نقاط درخشانی باشد و همه مسئولان و دست‌اندرکاران استانی برای اجرای کامل این قانون کوشیده‌اند و می‌کوشند و وظیفه دارند که بعد از این نیز کوشا باشند تا بتوانیم به مردم کمک کرده تا مشکلات فرزندآوری برای آنها مرتفع شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha