• یکشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1402122014113
  • خبرنگار : 71451

گنجی به نام «راهیان نور»

گنجی به نام «راهیان نور»

حضور مردم در مناطق عملیاتی و در قالب راهیان نور، بسیج همگانی مردمی باهدفی مشترک تشکیل می­‌دهد. هنگامی‌که مردم با اختلافات ظاهری دنیوی کنار هم جمع می­‌شوند، این شهدا هستند که خودنمایی می­‌کنند و این اختلافات را تبدیل به وحدت، انسجام و هم‌افزایی می­‌کنند و زائران همدل و هم‌زبان می­‌شوند.

به گزارش ایسنا، امروز ۲۰ اسفند «روز ملی راهیان نور» نام گرفته است. در فرهنگ ایرانی اسلامی ما، همواره نسل­‌های گذشته نشانه­‌هایی را که برایشان ارزش معنوی داشته است، حفظ کرده­‌اند. در عالم، رمز و رازی هست که ماندگاری برخی حوادث، اماکن و سرزمین­‌های ویژه و خاص را تضمین می­‌کند. حرم سیدالشهدا(ع) بارها تخریب شد؛ اما اکنون در قرن بیست و یکم بزرگ‌ترین تجمع انسانی پس از حج، در ایام اربعین حسینی در کربلاست.

سرزمین‌ها و مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس کشورمان که عطرآگین به خون سرخ لاله گلگون‌کفن است نیز دارای چنین امتیازی است. مناطق عملیاتی چون شلمچه، دهلاویه، چزابه، هویزه، زید، فتح­‌المبین، رمضان، فکه، طلائیه، میشداغ، والفجر هشت و... که جای پای بندگان خوب خداست و قدمگاه انسان­‌ای از جان گذشته و فداکار، همچون نشانه‌­هایی آشکار برجا خواهد ماند تا نسل­‌ها بیایند و از رهگذر سفر به این سرزمین­‌ها، توشه­‌ای برای حیات خود برچینند.

راهیان نور به‌عنوان یک فناوری نوین در استخراج گنجینه عظیم و غنی دفاع مقدس قادر به تأمین محتوای اخلاقی و معنوی گفتمان گام دوم انقلاب در میان جوانان و نسل‌های آینده این کشور به شمار می‌رود.

راهیان نور را می‌تواند یک ابتکار معنادار انقلابی و معنوی و سنتی حسنه و قدرت ساز در حوزه قدرت نرم و مقابله با جنگ شناختی امروز دشمنان و ضامن بالندگی آمادگی‌های دفاعی کشور توصیف کرد و با تحسین رویکرد و  باور عمیق و معنوی ملت شریف و مجاهد ایران اسلامی به ویژه نسل جوان و آینده‌ساز کشور به آن که در قالب کاروان‌های بازدید از مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در سالیان اخیر تبلور یافته است.

راهیان نور در نگاه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فناوری استفاده از معدن طلای دوران دفاع مقدس و ابتکاری مهم در پاسداشت مقاومت عظیم مردم در برابر توطئه دشمن به شمار می‌رود که از فراموش شدن ارزش‌ها و آموزه‌های آن مقطع تاریخ‌ساز، جلوگیری و تأسی به آن می‌تواند پیش‌روندگی و پیش‌برندگی انقلاب و آرمان‌های بلند مجاهدان و شهیدان حماسه‌ساز این سرزمین را تضمین کند.

حضور مردم در مناطق عملیاتی و در قالب راهیان نور، بسیج همگانی مردمی باهدفی مشترک تشکیل می­‌دهد. هنگامی‌که مردم با اختلافات ظاهری دنیوی کنار هم جمع می­‌شوند، این شهدا هستند که خودنمایی می­‌کنند و این اختلافات را تبدیل به وحدت، انسجام و هم‌افزایی می­‌کنند و زائران همدل و هم‌زبان می­‌شوند.

این حرکت فرهنگی روحیه انقلابی و جهادی را به وجود آورده و تقویت می‌­کند، روحیه­‌ای که نیاز امروز ماست، روحیه­‌ای که دیروز در شهدا بود و ما امروز با حضور در محل عروج شهدا آن روحیه‌ها را از آنان عاریه و هدیه می‌گیریم. اردوهای راهیان نور می­‌تواند مسبب شکر نعمت مجهول امنیت موجود در نظام جمهوری اسلامی ایران باشد.

راهیان نور، پاسداشت مقام شهید است. در جای‌جای مناطق عملیاتی راهیان ‌نور ذکر، یاد و نام شهدای دفاع مقدس خودنمایی می‌کند. این سرزمین نورانی ما را به این واقعیت مهم آگاه می‌سازد، که هشت سال دفاع مقدس برای ما واقعاً نعمت بود. نعمتی که داشته­‌های معنوی و قدرت نظامی ایران را به رخ جهانیان کشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha