به گزارش ایسنا، علی ربیحاوی پور نویسنده و کارگردان نمایش «مجنون» در گفتوگویی اظهار کرد: از سال ۹۱ فعالیت من در تئاتر به عنوان دستیار کارگردانی آغاز شد اما از سال ۹۴ شکل حرفهایتر تئاتر را دنبال کردم و در جشنوارههای مختلفی چون فتح خرمشهر و فجر شرکت کردم و سال ۱۴۰۰ اولین کارگردانی خودم را در جشنواره بسیج انجام دادم و جوایز بسیاری هم کسب کردیم و همان سال هم کار باوان را به روی صحنه بردیم و در جشنواره سردار شرکت کردیم و داستان خانمی بود که میخواست یک امانتی را به حاج قاسم برساند که شهرشان را در کردستان نجات داده بود.
وی در رابطه با نمایش «مجنون» بیان کرد: دغدغه من همیشه کارهای دفاع مقدس و مقاومت بوده و پدرم جانباز اعصاب و روان است و همیشه خاطرات پدرم را گوش میدادم یکبار خاطره خوبی از جزیره مجنون برایم تعریف کرد و این باعث شد تا یک کار با تیم خودمان راجع به جزیره مجنون و شهدای گمنام بنویسیم.
کارگردان نمایش «جزیره مجنون» گفت: تمام کارهای نمایش از انتخاب سوژه تا نمایشنامه و انتخاب بازیگر و کارگردانی در تیم سه نفره ما و در اتاق فکر شکل میگیرد. مقوله جنگ و مقاومت قصههای نو و جدید بسیاری دارد و میتوان اجراهای متفاوتی داشته باشد اما اکثر ایدهها و سبکها به یک شکل و تکراری انجام شده و مخاطب از این شیوه اشباع شده، نمایش مجنون را برای اجرای خیابانی آماده کرده بودیم که برای جشنواره شبستان تغییراتی انجام دادیم تا مناسب اجرا داخل مسجد شود.
ربیحاوی همچنین اظهار کرد: به نظرم برگزاری جشنواره تئاتر مسجد آن هم برای اولین بار در سطح ملی جشنواره خوبی بود. شروع چنین فعالیتهایی نیازمند جرأت است و از عهده هر کسی برنمیآید. به نظرم مسجد میتواند به کمک تئاتر بیاید و اتفاقهای خوبی در مسجد رخ دهد و حرفهایهای تئاتر با کانون فرهنگی مساجد همکاری کنند و مطمئنم سال آینده فعالان بیشتری از حوزه تئاتر حرفهای با جشنواره همکاری میکنند.
«نخستین جشنواره ملی تئاتر شبستان» به همت کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور؛ از ۱۳ تا ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۲ با شعار «مسجد، تئاتر، آگاهی» در سطح مساجد تهران برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات