به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این جشنواره، حمید جبلی، سیفالله صمدیان، محمود کلاری، سیامک زمردی مطلق و هادی نوید، داوری این رویداد هنری را بر عهده دارند.
در معرفی هیات داوران این جشنواره آمده است:
حمید جبلی علاوه بر فعالیت در زمینه کارگردانی، نویسندگی و بازیگری، در حوزه نقاشی و عکاسی هم فعال است. او چهار دهه از زندگیاش را عکاسی کرده و سالها به عنوان عکاس گروه تئاتر «بازی» به سرپرستی زندهیاد آتیلا پسیانی با این گروه تئاتری همکاری داشته است. جبلی بارها به عنوان مدرس یا داور در جشنوارهها و مسابقات گوناگون حضور داشته است.
سیفالله صمدیان، عکاس، فیلمساز، فیلمبردار و دبیر جشن تصویر سال است. در کارنامه هنری او فیلمبرداری برخی از آثار زندهیاد عباس کیارستمی، بنیانگذاری و دبیری جشن تصویر سال و جشنواره فیلم تصویر دیده میشود. تدریس عکاسی در دانشگاهها و آموزشگاههای مختلف، برگزاری نمایشگاهها، کارگاههای آموزشی، داوری در جشنوارههای معتبر ملی و بینالمللی و ... بخش دیگری از فعالیتهای هنری او را شامل میشود.
محمود کلاری عکاس، مدیر فیلمبرداری، بازیگر و کارگردان ایرانی است. او دوره تخصصی شناخت و تکنیک عکاسی را در نیویورک گذرانده و در آژانس بینالمللی عکس خبری سیگما در پاریس عکاسی کردهاست. کلاری در سال ۱۳۵۹ به عنوان یکی از ۱۵ عکاس برتر سال توسط مجله تایم شناخته شد. فیلمبرداری بیش از ۸۰ اثر سینمایی از جمله «جدایی نادر از سیمین»، «ماهی و گربه»، «از کرخه تا راین»، «مادر»، «خانهای روی آب»، «مدرسه موشها» و ...، دریافت تندیس یک عمر دستاورد هنری از جشنواره دوبلین در ایرلند و ... بخش دیگری از فعالیتهای هنری اوست.
پیشتر بزرگداشت این هنرمند از سوی انجمن فیلمبرداران فرانسه آی اف سی و برگزار شده و جشنواره سه قاره نانت نیز بزرگداشت دیگری برای او برپا کرده است.
در بخش دیگری از کارنامه هنری او دریافت تندیس کم فلکس و داوری و کسب جوایز معتبر و متعدد ملی و بینالمللی دیده میشود.
هادی نوید از سال ۱۳۵۰ عکاسی را آغاز کرده است. او دهه ۶۰ به عنوان عضو هیات داوری عکس جشنواره سینمای جوان فعالیت داشته و دبیر جشنواره عکسهای شهر آسمان در سالهای ۹۱ و ۹۲ و داور مسابقه عکس جشنواره تئاتر فجر بوده است. وی عضو انجمن عکاسان آمریکا، انجمن بینالمللی عکاسان آزاد و انجمن عکاسان تئاتر ایران است.
سیامک زمردی مطلق، به صورت تخصصی عکاسی تئاتر را دنبال میکند. او از سال ۱۳۶۷ فعالیت خود را در زمینه عکاسی تئاتر با نمایش «مدهآ» به کارگردانی قطبالدین صادقی ۱۳۶۷ آغاز کرد.
وی عضو هیات موسس و رییس هیات مدیره انجمن عکاسان خانه تئاتر است.
زمردی مطلق همچنین عکاس برگزیده سه دوره جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در سالهای ۸۱، ۸۲ و ۸۹ و برگزیده پنجمین جشن خانه سینما برای عکاسی فیلم «بچههای نفت» بوده است. برگزاری نمایشگاه انفرادی «صد عکس تئاتر ایران» در گالری مان هنرنو در سال ۱۳۸۳ و دریافت جوایز معتبر داخلی و بینالمللی بخش دیگری از کارنامه هنری اوست.
۴ کارگاه آموزشی در جشنواره «شب عکس تئاتر» برگزار میشود
همزمان با برگزاری نخستین جشنواره «شب عکس تئاتر» ۴ کارگاه آموزشی برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی این برنامه، این کارگاهها در راستای برگزاری این جشنواره و با هدف ارتقای اطلاعات علاقهمندان به عکاسی، با حضور استادان مجرب این رشته برگزار میشود و حضور برای عموم آزاد است.
بر این اساس، نخستین کارگاه روز دوازدهم آذر ماه با حضور بابک حقی و با عنوان «میخواهم نمایشگاه عکس داشته باشم» برگزار میشود که طی آن موضوعاتی مانند «آیا عکسهای من کیفیت لازم را برای ارائه دارا هستند؟»، «انتخاب آثار»، «ادیشن چیست؟»، «انتخاب سایز»، «نحوه ارائه»، «پورتفولیو برای ارائه به گالری»، «انتخاب گالری»، «قیمت گذاری»، «بیانیه نمایشگاه»، «بیانیه هنرمند»، «بیوگرافی» مورد بررسی قرار میگیرد.
کارگاه دوم روز ۱۹ آذر ماه با تدریس هادی نوید، با عنوان «لایت روم» و بررسی موضوعاتی همچون «معرفی کلی نرم افزار لایت روم» و «مدیریت عکسها در فضای لایت روم» برگزار میشود.
سومین کارگاه این جشنواره روز ۲۸ آذر ماه با حضور سیامک زمردی مطلق و با عنوان «انتخاب عکس و داوری» برگزار میشود.
در این کارگاه موضوعاتی همچون «روند برگزاری مسابقه عکس در مسابقات» و «داوری چگونه است و معیارهای انتخاب عکسهای برتر» مورد بررسی قرار میگیرد و شرکتکنندگان در این کارگاه به داوری تعدادی عکس و انتخاب نفرات برگزیده از دید خود در قالب تیمهای داوری خواهند نشست. در پایان نیز جلسه پرسش و پاسخ در رابطه با موارد مطرح شده در کارگاه برپا خواهد شد.
کارگاه چهارم روز ۱۱ دی ماه با تدریس ابراهیم حسینی با موضوع «پرسونال برندینگ» برگزار خواهد شد که طی آن مواردی مانند آشنایی با روشهای برندسازی شخصی، چگونه دیده شویم؟، چگونه خود را ارائه دهیم؟، داشتن نشان ، رنگ سازمانی، کارت ویزیت، پورتفولیو و... شخصی بر اساس اصول حرفهایی و آکادمیک مورد بررسی قرار میگیرد.
گفتنی است همزمان با برگزاری اولین کارگاه، پوستر جشنواره «شب عکس تئاتر» نیز رونمایی خواهد شد.
این کارگاهها در تاریخهای یاد شده از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در سالن استاد جلیل شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار میشوند و متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبتنام میتوانند به ایمیل جشنواره به نشانی shab.aks.theater@gmail.com مراجعه کنند.
نخستین جشنواره «شب عکس تئاتر» به کوشش انجمن صنفی سراسری عکاسان تئاتر ایران با دبیری ابراهیم حسینی، آذر و دی ماه ۱۴۰۲ در خانه هنرمندان ایران برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات