احمد لامعیگیو، با بیان اینکه جایگاه علم فناوری در سند تربیت اسلامی از جایگاه والایی برخوردار است، گفت: بیانیه گام دوم انقلاب نقشه ای است که برای آینده جمهوری اسلامی ترسیم کردند، ضمن اینکه گذشته را مورد واکاوی و چالش ها را مورد ارزیابی قرار میدهند اما نقشه راه آینده نظام جمهوری اسلامی است.
به گزارش ایسنا، لامعی با بیان اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب سه کلیدواژه مهم جوان، امید آفرینی، علم و فناوری وجود دارد که به وضوح به آن اشاره شده است، افزود: در دانشگاههای خراسان جنوبی به ویژه دانشگاه بیرجند اقدامات خوبی در عرصه پژوهش و تحقیق صورت گرفته که با عنوان اولین اندیشکده مطالعات راهبردی توسعه خاوران و اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری که وابسته به پژوهشهای اسلامی است و بنیاد احیای حفظ آثار مکتوب شرق در دانشگاه بیرجند، آغاز به فعالیت کرده است.
رئیس دانشگاه بیرجند گفت: هیئت اندیشهورز ستاد علم و فناوری در مرحله اجرایی است که با حضور دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی شروع به کار خواهد کرد.
همچنین ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری با اشاره به برنامههای هفته پژوهش، گفت: در سطح استان هفته پژوهش از ۱۱ تا ۱۷ آذر و در سطح ملی از ۱۹ تا ۲۵ آذر برگزار میشود.
معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند گفت: نمایشگاه دستاورد پژوهش و فناوری فن بازار در دانشگاه بیرجند به همت پارک علم و فناوری از ۱۲ تا ۱۵ برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه دبیرخانههای مختلفی امسال اضافه شدند، گفت: تجلیل از کشاورزان، صنعتگران و مدیران برگزیده در حوزه پژوهش و فناوری استان و تجلیل از خیرین برگزیده و بانوان کارآفرین در حوزه اشتغال و کارآفرینی جزو این برنامه هاست.
رضا شریعتی نسب، مدیر امورپژوهشی دانشگاه بیرجند نیز با بیان اینکه ۱۲ سرآمد پژوهشی خواهیم داشت که طبق تغییر آییننامههای امسال هر هیئت علمی که در سه دوره چه متوالی و متناوب به عنوان سرآمد پژوهشی انتخاب شود پایه تشویقی اخذ خواهد کرد، گفت: از ۳ پژوهشگر برتر در حوزه شیمی و معدن و از ۱۵ دانشجوی دکترا پژوهش نمونه نیز تقدیر خواهد شد.
وی تصریح کرد: در دانشگاه ۲۱ نشریه وجود دارد که ۱۰ نشریه دارای نمایه وزارت علوم هستند و دو نشریه نیز امسال موفق به گرفتن این نمایه شدند که مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
شریعتینسب در خصوص برنامههای پژوهشی در دانشگاه گفت: در هفته پژوهش ۱۱۳ سخنرانی و ۳۶ کارگاه در دانشگاههای مختلف خواهیم داشت و از ۱۳ سخنران مدعو در هفته پژوهش دعوت به عمل آوردیم.
محمد اکبری، مسئول گروه کارآفرینی و ارتباط جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند نیز با اشاره به اینکه در حوزه صنعت یکی از مهم ترین بخشها انعقاد قرارداد پژوهشی با صنعت است، گفت: ۳۸ قرارداد به ارزش ۹ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان منعقد شده که در سال گذشته این رقم با ۳۵ قرارداد به ارزش ۴ میلیارد و ۲۵۵ میلیون تومان بود که این ارقام نشان میدهد امسال بیش از دو برابر در این زمینه رشد داشتیم.
انتهای پیام
نظرات