• شنبه / ۴ آذر ۱۴۰۲ / ۱۷:۵۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402090402526
  • خبرنگار : 50026

تکمیل زیرساخت‌های خراسان جنوبی حاصل نگاه انقلابی است

تکمیل زیرساخت‌های خراسان جنوبی حاصل نگاه انقلابی است

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت‌: تکمیل زیرساخت‌های استان در دولت سیزدهم حاصل نگاه انقلابی و اقدام جهادی است.

جواد قناعت، امروز شنبه، ۴ آذر در دیدار اعضای شورای اسلامی استان و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی که با موضوع بررسی مشکلات بخش کشاورزی انجام شد، افزود: مهمترین اقدامات زیربنایی گازرسانی به استان مربوط به دولت‌های نهم و دهم است و بعد از هشت سال مجدد در دولت سیزدهم با اجرای طرح انتقال گاز از دوراهی دشتک به نهبندان رینگ این زیرساخت تکمیل می‌شود که حاصل نگاه ویژه جریان انقلابی است.

وی گفت: برای پروژه انتقال گاز از دوراهی دشتک زابل به خراسان جنوبی ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار از منابع ملی در نظر گرفته شده که ۲ برابر بودجه عمرانی استان است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به مشکلات مطرح شده در مورد پژوهشکده انار فردوس اظهار داشت: برای تعیین تکلیف این موضوع باید جلسه ای با محوریت معاونت عمرانی استانداری، نماینده وزارت علوم، فرماندار و جهاد کشاورزی برگزار شود تا بتوان آن را از حالت فعلی خارج کرد.

وی افزود: تعیین تکلیف پروژه نیمه تمام هتل کویر بیرجند هم روند خوبی دارد و در این زمینه رایزنی‌هایی با تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری انجام شده لذا به مزایده گذاشته شده و بخش خصوصی یا شهرداری برای اجرای آن وارد عمل خواهد شد.

قناعت با اشاره به اینکه انتقادات باید با نگاه مثبت و سازنده باشد گفت: شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان جامعه باید بسیاری از مسائل را به شکل مطلوب برای مردم تبیین کنند.

وی در ادامه به دستاوردهای برگزاری جشنواره‌ها در حوزه کشاورزی اشاره کرد و گفت: جشنواره محصولات کشاورزی یکی از راه حل‌ها برای رفع مشکلات این بخش است.

استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد: یکی از ضعف‌ها این است که ورود سرمایه‌گذار به شهرهای کم برخوردار ضعیف بوده لذا باید برای جذب سرمایه‌گذار همکاری بیشتری بین شوراها و دولت انجام شود زیرا از موضوعات کلیدی استان است.

وی گفت: باید از حداکثر توان نیروهای موجود در مجموعه جهاد کشاورزی بهره گرفت تا حضور در روستاها بیشتر شود.

قناعت بر نظارت جدی جهاد کشاورزی در مورد تسهیلات خرید توافقی تاکید کرد و گفت: مسئله سوخت ادوات کشاورزی هم باید به شکلی مدیریت شود که بتوان گزارشی از صرفه جویی آن ارائه داد.

وی افزود: جهاد کشاورزی با روسای شوراها در ۱۱ شهرستان جلسه برگزار کند و به همه درخواست‌های مردمی تخصصی‌تر رسیدگی شود.

وی ادامه داد: در جهاد کشاورزی استان شاهد اتفاقات خوبی هستیم اما گام بعدی باید جدی‌تر برداشته شود.

قناعت گفت: هر شورای شهر برای شهر خود باید سنگ تمام بگذارد و موفقیت‌ها را به دید الگوبرداری دنبال کنند.

رئیس شورای اسلامی استان خراسان جنوبی هم در این نشست یکی از مشکلات بخش کشاورزی را تسهیلات مطرح کرد و گفت: انتظار است که پرداخت تسهیلات کم بهره به کشاورزان مد نظر قرار گیرد تا شاهد بهره‌وری بیشتر این بخش باشیم.

محمدرضا حاجی آبادی افزود: رئیس جمهور در دولت سیزدهم نگاه ویژه به شوراهای اسلامی دارد اما در مدیران استانی چنین دیدگاهی دیده نمی‌شود.

وی با تاکید بر لزوم اتخاذ راهبردهای میان مدت و سیاست‌های عملیاتی در بخش کشاورزی گفت: ناپایداری منابع کشاورزی، بالا بودن هزینه مبادله، نبود کفایت سرمایه‌گذاری و بالا بودن نرخ تسهیلات از جمله مشکلات این بخش است که باید به آن توجه شود.

رئیس شورای اسلامی استان خراسان جنوبی به مسئله تعادل نداشتن سفره‌های آب زیرزمینی در استان اشاره کرد که حاصل خشکسالی‌هاست و افزود: تغییرات اقلیمی هم بر کشاورزی استان اثر گذاشته لذا هزینه‌های تمام شده تولید در این بخش بالا است.

وی عنوان کرد: باید شناسنامه کشاورزی روستا از طریق مراجع علمی تعیین شود تا از این طریق بتوان در راستای تولید محصولات راهبردی گام برداشت.

حاجی آبادی ورود دولت سیزدهم به اجرای طرح انتقال آب را امید بخش دانست و گفت: همچنین باید با تسهیل سرمایه‌گذاری در بخش فرآوری از خام فروشی جلوگیری کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha