• سه‌شنبه / ۲ آبان ۱۴۰۲ / ۲۳:۳۶
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402080201819
  • خبرنگار : 30189

صدای کودکان غزه در عصر شعر «اشک و حماسه» پیچید

صدای کودکان غزه در عصر شعر «اشک و حماسه» پیچید

اولین عصر شعر و نغمه «اشک و حماسه» به بهانه عملیات طوفان الاقصی و جنایات رژیم اشغالگر قدس در غزه، به همت سازمان هیأت و تشکل‌های دینی عصر سه‌شنبه دوم آبان‌ماه در امامزاده صالح(ع) برگزار شد.

به گزارش ایسنا، محمد رسولی -رئیس دفتر نوحه سازمان هیات و تشکل‌های دینی کشور -  بعداظهر سه‌شنبه(۲آبان‌ماه) در اولین عصر شعر و نغمه «اشک و حماسه» در مورد هدف از برگزاری این عصر شعر گفت: فلسفه برگزاری این جلسه حضور شاعرانی است که برای دفاع از مظلوم یعنی مردم فلسطین آثار خود را اجرا کنند تا ان‌شاءالله مداحین عزیز نیز دست‌شان برای خواندن سروده‌هایی با این مضامین پر شود.

وی ادامه داد: امید است همین صداهایی که به جایی نمی‌رسد آن هم در روزهایی که مردم غزه در سنگین‌ترین جنایات تاریخ معاصر قرار گرفتند از سوی خداوند و ولی عصر(عج) شنیده شود و اسباب آزادی مظلومین به ویژه مردم فلسطین فراهم شود.

در بخش دیگری از این مراسم حمید رمی، شاعر آئینی دقایقی در مظلومیت مردم فلسطین شعرخوانی کرد.

در این مراسم همچنین احمد بابایی جدای از شعرخوانی برای مردم غزه دقایقی هم روضه برای حضرت ابوالفضل(ع) و حضرت علی اصغر(ع) خواند و در پایان سروده‌های خود اشاره‌ای هم شهید سلیمانی داشت.

در ادامه سعید حدادیان -مداح اهل‌بیت(ع) - با بیان اینکه شعر گفتنی است نه نوشتنی زیرا قول است که به گفتار تبدیل می‌شود، اظهار کرد: وقتی ما یک غزل در حوزه پایداری می‌نویسم ملکوتی محسوب می‌شود. کسی که نوحه‌سرایی می‌کند و آن را سر زبان‌ها قرار می‌دهد در حوزه مقاومت و ادبیات پایداری است زیرا سفره امام حسین(ع) را پهن کرده است.

وی با انتقاد به کسانی که هرسال برای امام حسین(ع) یک شعار قرار می‌دهند، خاطرنشان کرد: شعار اصلی امام حسین هیات من الذله است و اگر این شعار را هر سال داشته باشید نیاز نیست هروقت اتفاقی ‌افتاد به فکر شعاری باشید.

حدادیان بیان کرد: استقامت در این است که بتوانیم‌ بر ترس غلبه کنیم، چه کسانی در این‌ مسیر انسان را کمک می‌کنند ملائکه. کسی که اهل قلم‌ شود پرچم‌دار خواهد شد، گاهی قلم شاعران خط‌شکن خواهد بود.

وی در پایان سخن با اشاره به اهمیت خواندن برای مردم فلسطین تاکید کرد: آیت‌الله نوری همدانی در دیداری فرمودند اگر مداحی خواند و پشت تریبون از موضوع فلسطین چیزی نگفت ظلم کرده است.

صدای کودکان غزه در عصر شعر «اشک و حماسه» پیچید

در بخش دیگری از این شب شعر سیدجواد پرئی با بیان اینکه امروز جامعه به جایی رسیده است که نمی‌توان جایگاه مظلوم‌ و ظالم تبیین‌کرد، تصریح کرد: این وظیفه ما است که با قلم خود این‌ کار را انجام دهیم.  

این شاعر حوزه کودک و نوجوان در ادامه دقایقی از شعری که برای تولید یک اثر مربوط به فلسطین توسط کودکان قرار است تولید شود رونمایی کرد.

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام محمد زمانی با اشاره به اهمیت شعر در این روزها گفت: بحث فلسطین از حد شعر آئینی فراتر رفته و در این روزها در ایران و سایر کشورهای عرب زبان به این موضوع روی آوردند. نکته جالب است که تمام شاعران با هر سلیقه به این حوزه یعنی شعر مقاومت روی آورده و به موضوع فلسطین پرداختند.

وی ادامه داد: سال‌ها پیش رهبر معظم انقلاب در سالن اجلاس سران فرمودند فلسطین از نهر تا بحر است و فرمودند آرمان ما آزادی کل سرزمین فلسطین است.

این شاعر در ادامه شعری را که با مضمون صحبت‌های رهبر انقلاب در سالن اجلاس سران سروده بود خواند.

در این مراسم سعید حدادیان، حجت‌الاسلام جواد محمدزمانی، احمد بابایی، محمد اسداللهی، سیدجواد پرئی، حمید رمی، محمد رسولی شعرخوانی و نغمه‌سرایی کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha