حسین انزابی در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه در سواحل شهرستان مرزی بندر آستارا در شمال غربی استان گیلان سه طرح شنا برای گردشگران تابستانی و همچنین مردم بومی منطقه در شهرهای آستارا و لوندویل به نام های طرح سالم سازی سفیر امید، طرح سالم سازی صدف و همچنین طرح ساحلی شهر لوندویل تعیین شده بود، اظهار کرد: ۶۳ نفر ناجی غریق زن و مرد در طول ایام تابستان از گمرک تا منطقه قره سو و در طرحهای سالمسازی دریا و همچنین مناطق خطرآفرین شهرستان آستارا در حال ارائه خدمت به مردم و مسافرین بودند.
وی با بیان اینکه هشت نفر از ۶۳ ناجی غریق فعال شهرستان آستارا زن و مابقی مرد بودند گفت: ناجیان غریق از هشتم خردادماه لغایت هشتم مهرماه در حال انجام وظیفه بودند و طرح شنای سفیر امید آستارا تا ۱۵ مهرماه فعال بود و ناجیان غریق در طرح فوق و تا پایان کامل طرح سواحل حضور داشتند.
انزابی با اشاره به نجات ۴۷ نفر از مرگ حتمی توسط ناجیان غریق آستارا افزود: خوشبختانه در طول فصل شنا در طرحهای سالمسازی شهرستان آستارا هیچ مورد غرق شدگی نداشتیم.
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی آستارا با اشاره به وجود دو دستگاه جت اسکی، چهار دستگاه قایق موتوری و همچنین کرایه قایق های موتوری در مواقع حضور پرشمار گردشگران در سواحل شهرستان و شنای آنها و آماده باش تمامی ناجیان غریق اظهار کرد: جدا از اینکه در طرح سفیر امید که بسیار طرح پرترددی بود، دیده بان ناجی غریق سیار در داخل آب داشتیم، در سایر طرحها و مکانهای شنا نیز ناجیان غریق از داخل آب، نظارت و کنترل داشتند.
وی با تقدیر از حمایتهای ویژه فرماندار شهرستان آستارا تصریح کرد: فرماندار آستارا، رئیس وقت اداره ورزش و جوانان شهرستان، شهرداران آستارا و لوندویل، دبیر و بازرس هیئت نجات غریق و غواصی آستارا و همچنین مجموعه ناجیان غریق شهرستان در طول ایام شنا زحمات زیادی کشیدند و از همکاری و حمایتهای همه آنها سپاسگزارم.
انزابی با اشاره به اینکه هیئت نجات غریق و غواصی شهرستان آستارا از هیئت های برتر مجمع نجات غریق و غواصی استان گیلان است گفت: آستارا یک شهرستان مرزی و گردشگر پذیر در شمال جمهوری اسلامی ایران است و این شهرستان ساحلی در تابستان امسال میزبان گردشگران بسیاری از استان های مختلف کشور به ویژه اردبیل، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بود.
به گزارش ایسنا، شهرستان مرزی بندر آستارا با فاصله ۲۰۰ کیلومتری از مرکز گیلان در شمال غربی این استان واقع شده است و از شمال به رودخانه مرزی آستاراچای در مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان از طرف شرق به دریای خزر از جنوب به شهرستان تالش و از غرب استان اردبیل محدود می شود و با داشتن جاذبههای ویژه تجارت مرزی و طبیعت زیبای ساحل دریای خزر و گردنه کوهستانی حیران، در تمام فصول سال پذیرای مهمانان و گردشگران است.
انتهای پیام
نظرات