• شنبه / ۱ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 1402070100603
  • خبرنگار : 30189

در دیدار قاضی‌عسکر با اساتید حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) چه گذشت؟

در دیدار قاضی‌عسکر با اساتید حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) چه گذشت؟

حجت الاسلام والمسلمین قاضی‌عسکر یکی از مهمترین اهداف حوزه را پرورش شخصیت‌های مؤثر و جامعی مانند رهبر معظم انقلاب، شهید مطهری، شهید بهشتی و... دانسته و گفت: در این مسیر باید اهداف کاملا مشخص باشد و اساتید حوزه از همان ابتدا باید اهداف و راهبردها را در این مسیر نورانی به خوبی برای طلاب جوان تبیین کنند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسکر در دیدار ساتید حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع)، ضمن تأکید بر بروز رسانی شیوه‌های آموزشی و پرداختن به علوم مورد نیاز امروز جامعه در حوزه‌های فرهنگی و تربیتی اظهار کرد: امروز با توجه به لزوم بروزرسانی شیوه‌های تدریس، برنامه‌های آموزشی و تبلیغی و با عنایت به تغییر روش‌های تربیتی مناسب با نیازهای نسل جدید، توقع می رود اساتید و طلاب علوم دینی بیش از پیش به این مهم اهتمام ورزند.

وی تشکیل اتاق فکر و ایده‌پردازی در حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) در راستای ارتقاء سطح آموزشی و علمی این حوزه را امری لازم عنوان کرده و تصریح کرد: تشکیل اتاق فکر با حضور چند تن از فرهیختگان حوزه و ایده پردازی و برنامه ریزی بر مبنای طرح های مصوب در این مجموعه می‌تواند به بهره وری بیش از پیش از ظرفیت های بسیار این حوزه مقدسه کمک شایانی کند.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع) یکی از مهمترین اهداف حوزه را پرورش شخصیت‌های مؤثر و جامعی مانند رهبر معظم انقلاب، شهید مطهری، شهید بهشتی و... دانسته و ادامه داد: در این مسیر باید اهداف کاملا مشخص باشد و اساتید حوزه از همان ابتدا باید اهداف و راهبردها را در این مسیر نورانی به خوبی برای طلاب جوان تبیین کنند.

رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث خاطر نشان کرد: تقویت بنیه علمی و همچنین پرداختن به رشته‌های تخصصی مانند علوم قرآن و حدیث، روانشناسی اسلامی، فقه زندگی، سبک زندگی اسلامی و... از مؤلفه‌هایی است که بسیار مهم و مورد نیاز طلاب علوم دینی است.

وی تهذیب را امری لازم برای طلاب علوم دینی و مبلغین برشمرده و خاطرنشان کرد: مبلغین باید در سخنرانی‌های خود با بهترین ادبیات و استفاده از جملات شیوا و همچنین محتوای مناسب استفاده کنند و در این راستا برگزاری جلسات درس اخلاق برای طلاب جوان در جهت تهذیب و تحصیل روش‌های اخلاق و گفتار دینی باید مورد نظر قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قاضی عسکر ترویج کرسی‌های آزاداندیشی در حوزه‌های علمیه را طبق بیانات رهبر معظم انقلاب امری مفید خوانده و افزود: شهید مطهری(ره) مباحث مارکسیسم را کامل و دقیق نقل می‌نمود و سپس به بیان ایرادات و اشکالات این ایدئولوژی می پرداخت و بدین روش بی‌محتوایی این جریان فکری را اثبات می‌نمود؛ امروز هم با توجه به فعالیت‌های گسترده مکاتب انحرافی نیاز است تا طلاب با مطالعه و تحقیق پیرامون قالب های جدید این مکاتب و برگزاری نشست های گفتگو محور در این خصوص، خود را در پاسخگویی به شبهات بروز و تقویت کنند.

وی بیان مطالب متقن بر منابر و در فعالیت‌های تبلیغی را بسیار با اهمیت عنوان کرده و افزود: پیوند و ارتباط علمی و آموزشی میان حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) با پژوهشگاه و دانشگاه قرآن و حدیث می‌تواند در رشته‌ها و زمینه‌های گوناگون کمک شایانی به رشد طلاب علوم دینی در ابعاد مختلف کند.

همچنین در این دیدار اساتید حوزه علمیه حضرت عبدالعظیم(ع) به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پیرامون مباحث علمی، ‌آموزشی، تبلیغی، تربیتی و پژوهشی این حوزه علمیه پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha