• پنجشنبه / ۲۲ تیر ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 1402042214192
  • خبرنگار : 71614

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

گالری گردی پایانی هفته از برنامه‌های ثابت برخی علاقه‌مندان هنر و هنرمندان است. فرصت بازدید از ۹ نمایشگاه که این روزها در تهران برپا شدند به پایان می‌رسد که بر همین اساس می‌توان این آخر هفته را به بازدید از آن ها و چند نمایشگاه دیگر اختصاص داد.

به گزارش ایسنا نمایشگاه‌های هنری متفاوتی این آخر هفته در تهران برپاست. برخی از این نمایشگاه‌ها البته رو به اتمام است و تنها دو روز پایانی هفته برای بازدید از آن‌ها فرصت باقیست. 

نمایشگاه‌های رو به اتمام 

برای تو در اینجا نوشته ام

نمایشگاه انفرادی برای تو در اینجا نوشته ام روز جمعه ۹ تیر ۱۴۰۲ افتتاح شد و قرار است تا جمعه ۲۳ تیر ۱۴۰۲ ادامه داشته باشد. فرصت برای بازدید از این نمایشگاه تا دو روز دیگر در گالری پروژه‌های آران فراهم است. این گالری در تهران، خیابان نوفل لوشاتو کوچه لولاگر پلاک ۵ واقع شده است. 

برای تو در اینجا نوشته ام آثاری از بهار صمدی را به نمایش گذاشته است. 

در متن هنرمند برای کاتالوگ آمده است: 

«نه آنچه ساخته می‌شود، بلکه آن‌گونه که ساخته می‌شود.

رابطه‌ی میان سازنده و کارماده‌اش، رابطه‌ای هم‌زمان سلطه‌گر و سلطه‌پذیر است. اقتدار سازنده در مداخلاتش در  زمان تصاویر، لغزش قاب‌ها، تکرار تصویر، حرکت تصویر بر تصویر، زایش تصویر از تصویر، تصویرِ تصویرِ تصویر و ... است. با این وجود اقتدار تصویر در خود تصویر است، واحد نخستینی که آنجاست و چیزی از آن همواره آنگونه که هست باقی می‌ماند، بی‌کم و کاست.

بازثبت یک تصویر به من فرصت جستجوی چندباره در تصویر و به بیانی دیگر لمس آن را می‌دهد. در عین حال این چندباره ثبت کردن تصاویر، نمایش آن، و تکرار تصویر نمایش آن و تصویر تکرار نمایش آن، تجربه‌ی جدیدی از زمان را برایم ممکن می‌کند: آن را در مشت می‌گیرم، مچاله‌اش می‌کنم، بازش می‌کنم و رهایش می‌کنم.»

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

آستانه

نمایشگاه انفرادی آستانه نیز روز جمعه ۲۳ تیر ۱۴۰۲ به پایان خواهد رسید. این نمایشگاه جمعه ۲ تیر در  گالری راه ابریشم واقع در تهران، بلوار کشاورز، بین وصال شیرازی و قدس، ساختمان تکنو آجر، پلاک ۲۱۰ افتتاح شده بود. این گالری آثار اشکان دانشمند را به نمایش گذاشته است. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

پنجره های کور  آقای سوث واقعا چه کار می کند؟

نمایشگاه انفرادی پنجره های کور  آقای سوث واقعا چه کار می کند؟  نیز جمعه ۲۳ تیرماه به پایان می‌رسد و دو روز دیگر می‌توان از آن بازدید کرد. این نمایشگاه نیز در گالری راه ابریشم برپاست. آثار روزبه ملکی در این نمایشگاه قابل دیدن است. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

در نزدیکی این نمایشگاه، نمایشگاه دیگری با عنوان سر سپردن به ضرباهنگی بیگانه برپاست. 

سر سپردن به ضرباهنگی بیگانه هم از روز جمعه ۲ تیر در حال برگزاری بوده است. این نمایشگاه نیز رو به پایان است و روز جمعه ۲۳ تیر به پایان خواهد رسید. برای سرزدن به این نمایشگاه باید به گالری اتاق برق واقع در تهران، خیابان فلسطین شمالی، روبروی دانشگاه هنر و معماری، انتهای کوچه‌ی قلم‌چی سر زد. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

به دستش بیار قبل از اینکه فراموش کنی

نمایشگاه به دستش بیار قبل از اینکه فراموش کنی نمایشگاهی گروهی از آثار دو هنرمند شیوا اباذریان و هانیه رحیمیان است. این نمایشگاه در گالری سو واقع در تهران، خیابان ویلا، خیابان سمیه، خیابان پورموسی، شماره ۳۰ برپاست. 

این نمایشگاه جمعه ۲ تیر آغاز شده تا همین جمعه ۲۳ تیر ادامه خواهد داشت.

در بیانیه این نمایشگاه آمده است: 

«دست نیافتنی ها انتها ندارند، هیچوقت تمام نمی شوند. بگو، بگو، بگو اسمش را بگو تا فراموش نکنی. به دنبالش برو تا به دستش آری. همان چیزی را که هیچ کس نمی تواند از تو بگیرد. باید انتخابش کنی زیرا که آنها انتها ندارند و هیچگاه تمام نمی شوند. بگو، بگو، بگو تا فراموش نکنی…»

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

در بند 

در بند نام نمایشگاهی انفرادی از آثار بهداد لاهوتی است. در بیانیه این نمایشگاه آمده است:‌ « " دربند"  عنوان مجموعه ی اخیر مجسمه ‌های بهداد لاهوتی است که از سال ۱۴۰۰ در ذهن او شکل گرفته است.
انبوهی از خطوط قرمز و نیازهای محدود شده در طول زندگی  همواره ذهن هنرمند را درگیر کرده است. این آثار حاصل محدودیت هایی است که هنرمند آن را لمس کرده است. تکه تکه های جمع شده از بدن انسان و قفسی که در اطراف خود ساخته است، نمادی از شخصی دربند است که در چالش با خود و جامعه ای است که در آن زندگی می کند.
نئون های قرمز در کنار گچ و آهن، بیانی پرقدرت از احساسات سرکوب شده ی اوست.»

این نمایشگاه جمعه ۲ تیر افتتاح شده و روز آخر آن ۲۲ تیر خواهد بود. برای بازدید از این نمایشگاه باید به گالری خاک واقع در خیابان شریعتی، دو راهی قلهک، خیابان بصیری، کوچه ژیلا، شماره یک مراجعه کرد. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

نمایش آثار فرشید ملکی

نمایش آثار فرشید ملکی نیز تا جمعه ۲۳ تیر ذر نگارخانه هور ادامه خواهد داشت. این نگارخانه در خیابان مطهری، خیابان میرزای شیرازی شمالی، کوچه نعیمی، شماره ۱۲ واقع شده است. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

روز هشتم؛ سکوت

نمایشگاه گروهی روز هشتم؛ سکوت نیز تا روز جمعه ۲۳ تیرماه در گالری شیدایی واقع در میدان هفتم تیر، میدان بهار شیراز، روبروی موزه عکسخانه شهر، پلاک ۱۴۹، واحد۱ ادامه خواهد داشت. 

این نمایشگاه آثار سحر آزادمهر، مهسا اسدی، پوریا پرهیزکار، فاطمه حسنی، مهدی حسینی، سها درخش، کامبیز درم‌بخش، آرزو زرگر، شرمین شالباف، محدثه طاهری  و پارمیس فخرا را به نمایش گذاشته است. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

سوپر مارکت

نمایشگاه گروهی سوپر مارکت روز جمعه ۲ تیرماه در طبقه دوم گالری سو افتتاح شده بود. این گالری در خیابان ویلا، خیابان سمیه، خیابان پورموسی، شماره ۳۰، واقع شده بود. 

هنرمندانی از جمله آیلین افراس، مهروز بلادی، امید بنکدار، بهار بنی هاشمی، بهار بهبهانی، فریماه تاجدینی، سولماز جولا، عاکف رحمتی، امیرمهدی زاهدی، مسعود سهیلی نژاد، سارا عابدینی، علی قطره، مونا کلهرودی، فاطمه محمدی، یاسی مصدق، علی ملک و... در این نمایشگاه شرکت داشتند. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

نامش طبیعت است

نمایشگاه گروهی نامش طبیعت است جمعه ۲ تیر در گالری عصر افتتاح شد. این گالری در میرزای شیرازی شمالی، خیابان دلاویز، پلاک ۱۸ واقع شده است. 

آخرین روز و فرصت بازدید از این نمایشگاه جمعه ۲۳ تیر خواهد بود. 

هانیه آزموده، مونا جانی‌خان، شایسته حریری، نرگس خادمی، سعیده سعیدی، بیتا صدری، سکینه قربانی و عطیه قلندری از هنرمندانی هستند که آثارشان در این نمایشگاه قابل بازدید است. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

نمایشگاه‌هایی که فعلا پابرجاست

آینه فرش

نمایشگاه انفرادی آینه فرش جمعه ۱۶ تیر آغاز به کار کرد و نمایش آن تا چهارشنبه ۲۸ تیر ادامه خواهد داشت. این نمایشگاه در گالری شیرین واقع در خیابان کریمخان‌زند، خیابان سنایی، کوچه‌ی سیزدهم، پلاک ۵ واقع شده است. 

آثار محمدرضا راشد در این نمایشگاه قابل بازدید خواهد بود. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

سری هم ـ راه

نمایشگاه انفرادی سری هم ـ‌ راه تا سه شنبه ۲۷ تیر ادامه خواهد داشت. گالری هما در خیابان کریم خان زند، خیابان سنایی، کوچه چهارم غربی، پلاک ۸، واحد یک واقع شده است. آثار حسین سلطانی در این نمایشگاه قابل بازدید است. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

خورشید در حال غروب ماند

نمایشگاه انفرادی خورشید در حال غروب ماند از روز جمعه ۱۶ تیر شروع به کار کرد تا جمعه ۶ مرداد ادامه خواهد داشت. گالری زیرزمین دستان در تهران، خیابان فرشته، خیابان بیدار، پلاک ۶ واقع شده است. 

آثار یاسمن نوذری در این نمایشگاه به روی دیوار رفته است. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

توالیتر۱ ماتریکس

نمایشگاه انفرادی توالیتر۱ ماتریکس از آثار امین حکمت پناه است. آثار این هنرمند این روزها در گالری ثالث به نمایش گذاشته شده است. این گالری در کریم خان زند بین ایرانشهر و ماهشهر شماره١٤٨ واقع شده است. در بیانیه این نمایشگاه آمده است: « Towaliter یک سیستم است. سیستمی که نه تنها همه چیز و همه‌کس را در خود ذوب کرده و به شکل خود در می آورد، بلکه همه چیز را به گَند و کثافت و نهایتا نابودی میکشاند. در این سیستم حتی برای اشیاء و مصنوعات بشری نیز برنامه و هدفی مشخص شده! سیستمی که با تکثیر خود به دنبالِ تمامیت‌خواهی است (تکرار و تکثیر خطوط افقی، عمودی و مورب کاسه توالت اشاره به این مفهوم دارد.) در این تکثیر همه‌چیز دچار تکرار میشود، تکراری ملال‌آور و طاقت فرسا به طوری که همه چیز و همه‌کس گرفتار سرگیجه و تَهوع شده و شروع به برون‌ریزی می‌کنند. در این سیستم فلسفه‌ی وجودی بر پایه‌ی این جمله میباشد: " من ذوب می‌شوم، پس هستم! "

 Towaliter سیستمی است که ظاهرا بسیار دقیق و حساب شده طراحی شده و همه‌ی محاسبات را به‌شکل خود درآورده و بی‌اعتبار می‌کند. در این سیستم چه عاقلانه و منطقی رفتار کنی و چه هیجانی و بی‌منطق، نتیجه یکسان خواهد بود.

جوهره ی اصلی این سیستم (کاسه توالت) دارای خطوط عمودی، افقی و مورب است و تکرار این خطوط است که

ساختار را می‌سازد. همه چیز از او شروع و به او خَتم می‌شود. همه‌چیز از او شکل می‌گیرد و همه ی اشکال در او مُستحیل میشوند. هم زاینده است و هم نابودگر...

امین حکمت‌پناه

 چهارم تیرماه یک‌هزار و چهارصد و دو»

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

بر رخش نور ماه می‌خندید

نمایشگاه انفرادی بر رخش نور ماه می‌خندید در گالری والی نمایش داده شده است. این گالری در میدان ونک، خیابان شهید خدامی، پلاک ۷۲ واقع شده است. نمایش این آثار تا روز یکشنبه ۱ مرداد ادامه خواهد داشت. آثار نیوشا عابدی در این نمایشگاه قابل بازدید خواهد بود. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

خویشتن

نمایشگاه انفرادی خویشتن این روزها در گالری شکوه برپاست. برای بازدید از این نمایشگاه باید به فرمانیه.بلوار شهید اندرزگو.خیابان سلیمی شمالی.کوچه امیر نوری.پلاک ۱۹ مراجعه کرد. امکان بازدید از این نمایشگاه تا دوشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۲ فراهم است. آثار فریبا میریان را می‌توانید در این نمایشگاه ببینید. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

میان دو لحظه

میان دو لحظه نمایشگاه انفرادی فهیمه وجدانی است. در بیانیه این نمایشگاه آمده است:‌ «کاستن از مسئله فقدان معنا در حیات شخصی‌,  کلنجار روحی این سالهای زندگی نقاش این بوم‌هاست که در راه کاستن از کلنجارها، گوشه‌ای از درونش را با جهان انتولوژیکال سهراب سپهری، سپری نموده است. با سفری که مسافرش دارد، با اندوهی که سر به سوی درون می‌برد و صدای پای آبی که از حزن حیات، در پی طربناک زیستن است. البته که پا گذاشتن از جهان تصویر به جهان شعری سهراب و گستره معنایی و وسعت هستی شناختی نهفته در شعرش، و ترسیم آنهمه شگفتی زبانی و خیالی کار سختی است و نشدنی. از سر همین واقعیت، تصاویر نقش بسته بر بوم‌ها را باید زیست تأویلی نقاش از شاعر دانست که از زبان رنگ، در پی ترسیم «جور دیگر دیدن» است.»

این نمایشگاه در نگارخانه هوم واقع در تهران، خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان چهارم، شماره۲، طبقه اول واقع شده است. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

لطفی، تقاطع مشاهیر ۳

لطفی، تقاطع مشاهیر ۳ نمایشگاه گروهی است که تا جمعه ۳۰ تیر ادامه خواهد داشت. برای بازدید از این نمایشگاه به گالری گویه در تهران – میدان هفت تیر – خیابان مشاهیر – کوچه لطفی – پلاک ۳۹ باید سر زد. 

هنرمندانی از جمله پروانه اعتمادی، هوشنگ پزشک‌نیا، مهدی حسینی، گارنیک دِرهاکوپیان، بهمن محصص و... در این نمایشگاه اثر دارند. 

در بیانیه این نمایشگاه آمده : «طبیعت بی‌جان در هنر مدرن ایران فراتر از یک ژانر حضور دارد طبیعت بی جان نزد مدرنیست‌ها نوعی از رهایی را تداعی می‌کرد که در نقاشی سنتی -جز در موارد اندکی پس از صفویه-و حتی نقاشی هیبرید قاجاری جای چندانی نداشت.
 این احساس تجدد اولین نسل از مدرنیست‌ها را به سمت دو ژانر منظره و طبیعت بی جان برده بود تا جایی که هنرمندان دهه اول تا سوم قرن پیش با پرداختن به این دو ژانر احساس هویتی کاذبی نسبت به خود نقاشی احساس می‌کردند. هژمونی این مدرن‌نمایی تا آنجا پیش رفت که تا پایان دهه‌ی پنجاه خورشیدی دغدغه مند بودن و نقاشی از طبیعت بیجان مترادف به حساب می‌آمدند. یکتایی، بهمن محصص و پروانه اعتمادی سرنمونی از این جدیت پشت بی‌جانی طبیعت هستند.
شهروز نظری / بخشی از کتاب درباره‌ی هنرمند مدعی» 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

نفس عمیق

نمایشگاه انفرادی نفس عمیق روز جمعه ۱۶ تیر ۱۴۰۲ افتتاح شد. برای بازدید از نفس عمیق باید تا پنجشنبه ۲۹ تیر به پروژه‌های آرتیبیشن: استخر، واقع در تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل رومی، خیابان رضایی، پلاک ۶۱ مراجعه کرد. 

«مجموعه آثار اخیر حسین طادی با طراحی‌های او بر بسترهای مختلف از جمله دو رول کاغذی عظیم در بستر «استخر» واقع در ایوان ربط به نمایش درمی‌آید.  

او با آثار این مجموعه که تحت تاثیر فیلم «نفس عمیق» از پرویز شهبازی و نگاه به معلق ماندن و غوطه‌ور شدن نسلی در ابهام خلق شده، سعی بر سفر به ناخودآگاه و هنر بداهه دارد.  

این آثار با طراحی صدا توسط مهدی بهبودی بر اساس فضای مرتبط با این نمایشگاه ارائه می‌شود.
  
در بخشی از توضیح درباره این نمایشگاه هم آمده: «مواجهه‌ی هنرمند با پرتره‌ها و فیگورها با وجود تعدد کاراکترها هر بار تازه است. طراحی ابزاری برای رسیدن هنرمند به این جهان ناخودآگاه بوده و رویکردهای بیشتری را از اندیشه هنرمند بر اثر نمود داده است.  
پدیده‌هایی که به صورت بداهه در طراحی‌های طادی حضور دارند از زنان و مردانی تشکیل شده‌اند که هرکدام به نحوی متمایز با تاکید بر یکدیگر بر روی اثر پیش می‌روند.  
حسین طادی با نگاه به فیلم «نفس عمیق» ساخته‌ی پرویز شهبازی نام این مجموعه را برگزیده است و فضایی از غوطه‌ور شدن و معلق ماندن انسان در وضعیتی مشابه به اعماقی از حیات را که به جایی نامعلوم ختم می‌شود، پیش روی ما می‌گذارد. در این مجموعه مسیری به ناکجا از چهره‌ها و هیبت‌ها ما را با خود همراه می‌کند و در راهی با سرانجامی نامعلوم به ما می‌رسند و در نهایت با آن‌ها یکی می‌شویم»

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

طبیعت بی‌جان/اضلاع بی‌اعتنای مرگ/روزهای آخر

نمایشگاه نقاشی‌های غلامحسن احمدی با عنوان طبیعت بی‌جان در گالری بهار خانه هنرمندان ایران و نمایشگاه نقاشی‌های مصطفی مجیدی با عنوان اضلاع بی‌اعتنای مرگ با تکنیک میکس مدیا در گالری زمستان این خانه افتتاح می‌شوند.

در توضیح نمایشگاه نقاشی‌های غلامحسن احمدی با عنوان «طبیعت بی‌جان» آمده است: «قرنطینه برآمده از کرونا نوعی محصور بودن بود. تکرار روزها، محصور بودنی که نمی‌دانستی کی تمام می‌شود. اما در میان امید همیشه همراه آدمی تنها نور برآمده از روزن شرایط حاکم بود. این مجموعه نگاه من است به محیط اطرافم و اشیای حاضر در آن محیط قرنطینه، تنهایی و امید به پایان شرایط حاکم.»

در بخشی از توضیح نمایشگاه نقاشی‌های مصطفی مجیدی با عنوان «اضلاع بی‌اعتنای مرگ» نیز آمده است: «آنچه مرا به خلق این آثار واداشت همگی از عکسی آغاز شد که نه صاحبان عکس را می‌شناختم و نه انسان‌های در آن را. گویی از جایی و جانی ناشناخته بر من هویدا می‌شدند.

این عکس چنان با من آشنا و ملموس شد که ناخودآگاه خود را میان صفحه ناآگاهی سپید بوم آگاه یافتم.

هر عنصری که بر بومم جان گرفت و از هسته به هستی پا نهاد، گویی بخشی از آن عکس بود که آن‌ها را با خود در ناخودآگاهم یافتم. آن‌ها قدم نهادند و روبرویم نشستند و داستان عکس و خاطراتش بازگو شد.»

همچنین نمایشگاه چیدمان و اجرا اثر یونس گوکه نیز با عنوان روزهای آخر در گالری استاد ممیز برپا خواهد شد.

در بخشی از توضیح این نمایشگاه آمده است: «روزهایی که ناآگاهی، آگاهی و فرا آگاهی درباره هر چیزی در یک سطح قرار گرفته بود، همه می‌دانستند و در زندان غور بنیادین مسخ شده بودند، افول خورشید حیات به قدری سوزان بود که جنبنده‌ای از درک آن طفره نمی‌رفت، اما بشر قمار میل را باخته بود و ازهر یافته‌ای به هر دلیلی دلزدگی داشت و ستیغ اقدام را پیش از آخرین افول ستاره به زمین انداخته بود.»

این نمایشگاه ها روز جمعه ۲۳ تیرماه ساعت ۱۷ در گالری‌های این مجموعه افتتاح می‌شوند و تا نهم مرداد ماه ادامه خواهند داشت.

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

نمایشگاه مجسمه وضعیت

گالری مژده نخستین نمایشگاه انفرادی نیلوفر موسوی مجسمه ساز را برپا کرده است. این نمایشگاه عصر جمعه ۲۳ تیر با عنوان  وضعیت به نمایش در می‌آید.

در این نمایشگاه هشت مجسمه برنزی ارائه می شود که آفرینش آنها از سال ۹۸ شروع و تا ۱۴۰۱ ادامه داشته است.

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه آمده است: « فیگورهایی زنانه از جنس «میخ»، شکل‌دهندۀ مجموعۀ «وضعیت» هستند. وضعیتی نه چندان متعادل که تجربۀ زیستۀ زنان است ... این مجموعه با یک وارونگی آگاهانه که نشان از تمایز تجربۀ زنانه از زیبایی بصری ولو به عنوان جسمی سرکوب‌شده که در دشوارترین حالت خود نیز دارای بار زیبایی‌شناسی‌ست، خلق شده است. این آثار بر محوریت ارتباط گفتمان زنانه و پیوند آن با فضایی است که در آن‌ زندگی می کنند، چنین گفتمانی در بطن زبان کلامی رسوب کرده و از این طریق است که بیان حجمی زبانِ زنانه زاده شده دچار تنش‌ها شده است. »

وضعیت به روایت نیلوفر موسوی تا سوم مرداد در گالری مژده به نشانی سعادت آباد، خیابان علامه شمالی، کوچه هجدهم شرقی، پلاک ۲۷ به تماشاست. 

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

دیوآنه
 
نمایشگاه گروهی دیوآنه به کیوریتوری سجاد باغبان ماهر در گالری آرتیبیشن برگزار می‌شود. این نمایشگاه با آثاری از احسان ارجمند، نیلوفر قادری‌نژاد، حسین مجنی، مهدی احمدی، داور یوسفی، امین بینش‌پژوه، رضا هدایت، کیومرث هارپا، عباس شهسوار از روز جمعه ۲۳ تیرماه تا یکشنبه ۱ مرداد ماه ادامه دارد.  

انتخاب این آثار با نگاه به معنای دیو و انه و در نهایت ترکیب دو واژه رخ داده است.  

سجاد باغبان‌ماهر در توضیح این نمایشگاه نوشته است:« دیو فقط یک واژه نیست، دیو نماد مهمی در تاریخ، فرهنگ و زندگی روزمره ایرانی است. ما همواره با دیو درگیریم و با دیوان گلاویز! گاه حتی با دیو همراهی و تعامل می‌کنیم. دیو بخشی از واقعیت زندگی ما بوده و است. دیو، خدایی است که اهریمن شده است.  «زبان، خانه وجود آدمی است». کلمات، مفاهیم را می‌سازند و مفاهیم به زندگی ما معنا می‌دهند. تامل در کلمه‌ها، عمیق‌ترین فهم را از شیوه زیست هر جامعه‌ای آشکار می‌کند. زبان فارسی سرشار از دیو است. حذف دیو از تاریخ ادبیات و اساطیر ایرانی، تقریبا غیرممکن است و نقصان بزرگی پدید می‌آورد. چندین ترکیب در ادبیات و فرهنگ عامه از دیو ساخته شده‌ است: دیو وارونه‌کار؛ دیو سیرت؛ دیو صورت؛ دیو بدسگال؛ دیوباد؛ دیودل و دیوآنه!» 
 
علاقه‌مندان به تماشای آثار نمایشگاه «دیوآنه»  می‌توانند هر روز  از تاریخ ۲۳ تیرماه تا ۱ مرداد از ساعت ۱۱ تا ۲۰  و جمعه‌ها از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در گالری آرتیبیشن به آدرس خیابان شریعتی، نرسیده به همت،  خیابان گل‌نبی غرب، میدان احمدی روشن (کتابی)، خیابان ساسانی‌پور، کوچه قندی(دریا) پلاک ۶ مراجعه کنند.

برنامه‌ای از گالری‌هایی که آخر هفته برپاست

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha