• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1402031609798
  • منبع : باشگاه دانشجویان

در وبیناری دانشجویی بررسی می‌شود:

تکنولوژی‌های حرارتی در تولید خوراک دام و طیور

تکنولوژی‌های حرارتی در تولید خوراک دام و طیور

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور به میزبانی انجمن علمی علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد، وبینار «تکنولوژی‌های حرارتی در تولید خوراک دام و طیور» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه روزهای ۳۰ و ۳۱ خرداد ماه با سخنرانی دکتر عباسعلی ناصریان، دکتر امیر عطار، دکتر محسن تیموری، دکتر عطیه رحیمی و دکتر سید هادی ابراهیمی ـ اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به‌صورت آنلاین برگزار می‌شود.

«میکرونیزاسیون غلات با کاربرد در خوراک دام»، «کاربرد سوپرکاندیشنر برای استفاده در خوراک طیور»، «کاربرد سوپرکاندیشنر برای استفاده در خوراک دام» و «فراوری دانه‌ها با روش فلیک با بخار با تمرکز بر تغذیه دام» از جمله مطالب و سرفصل‌هایی است که در این دوره محور گفت‌وگو و آموزش است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۲۱۸۱۳۴۵۳۹ ارتباط برقرار کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha