• چهارشنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۵۹
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1402030302414
  • خبرنگار : 71451

پنجمین جشنواره ملی ترنم فتح و نخستین جشنواره ملی ترنم حماسه به کار خود پایان داد

پنجمین جشنواره ملی ترنم فتح و نخستین جشنواره ملی ترنم حماسه به کار خود پایان داد

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس در اختتامیه پنجمین جشنواره ملی ترنم فتح و نخستین جشنواره ملی ترنم حماسه، با اشاره به اینکه درک درستی از اهمیت موسیقی نظامی وجود دارد، بیان کرد: این جشنواره باعث تشویق و ترغیب گروه‌های رزم نواز نیروهای مسلح خواهد شد.

به گزارش ایسنا سردار محمدقاسم ناظر افزود: مردم باید با اینگونه موسیقایی آشنا شوند چرا که ظرفیت‌های فراوانی در موسیقی نظامی وجود دارد. همچنین سرود از مردمی‌ترین تولیدات هنری است که با طیف وسیعی از مردم ارتباط برقرار خواهد کرد. سرود قابلیت فوق‌العاده‌ای برای بازگو کردن احساسات جمعی یک ملت دارد.

پنجمین جشنواره ملی ترنم فتح و نخستین جشنواره ملی ترنم حماسه به کار خود پایان داد


سردار ناظر خاطرنشان کرد: سرودهای دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از تأثیرگذاری بسیار بالایی برخوردار بوده‌اند، بنابراین باید گامی بلند در ارتفاع کمی و کیفی هردو جشنواره برداشته شود.

در این‌ جشنواره از خانواده شهید امیر سرلشکر سید مسعود منفرد نیاکی، خانواده شهیدان محمدرضا و جواد تیموری، خانواده شهید والامقام مهدی رضایی مجد از فرماندهی انتظامی و خانواده شهید والامقام محمدحسین میردوستی شهید مدافع حرم و همچنین امیر سرتیپ دوم علی نعمتی و استاد تقی ضرابی از حوزه موسیقی نظامی تجلیل شدند.

در بخش دیگر این جشنواره، امیر سرتیپ نبی سهرابی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سخنانی بیان کرد: چهل و یک سال پیش خرمشهر با اجرای عملیات بیت‌المقدس آزاد شد. اینکه امروز در امنیت به سر می‌بریم حاصل جانفشانی رزمندگان بود. این عملیات حدود سه هفته طول کشید.
وی ادامه داد: رزمندگان ما بعد از ۲۱ روز وارد خرمشهر شدند. دشمن آمده بود تا بماند و وطن ما را جدا کند اما رزمندگان ما با فرماندهی حضرت امام و وحدت کلمه و اتحاد در این روز پیروز شدند. همه دنیا متحد شده بودند تا کشور ما را به زانو دربیاورند. ما تحریم تسلیحاتی بودیم و مظلومانه در برابر دشمن جنگیدیم. ما این روز را گرامی می‌داریم.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تأکید کرد: پیروزی رزمندگان ما در خرمشهر نقطه عطف دفاع مقدس بود. دشمن بعدها اعتراف کرد که آنها حتی سلاح‌هایی از اروپا و صهیونیستها دریافت کردند. فواد الدلیمی از افسران بلند پایه بعثی‌ها درباره این ارتباط پنهانی سخن گفته است.
وی یادآور شد: تمامی رزمندگان اسلام در آزادسازی خرمشهر حضور داشتند و کسی نمی‌تواند ادعا کند که من آن را آزاد کردم.
این مراسم با حضور،«علی‌اصغر جعفری» معاون هماهنگ‌کننده و امور استان‌های بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس، سردار «محمدقاسم ناظر» مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس،امیر سرتیپ دوم «محمود سزاوار» رئیس سازمان هنری و امور سینمایی دفاع‌مقدس، سردار «علی‌اصغر محسن‌شیخی» جانشین مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس، نمایندگان ارتش، سپاه و فرماندهی انتطامی کشور،پیشکسوتان حوزه موسیقی نظامی و تعدادی از خانواده‌های شهدا برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha