به کزارش ایسنا،سردار علی باباخانی با بیان اینکه هر جنگی نیازمند راهبرد و ابزاری است، توضیح داد: در جنگ ترکیبی؛اغلب این عناصر، ماهیت فرهنگی دارند. در چنین جنگی هرچه بیشتر به مؤلفههای فرهنگی مسلح و مجهز باشیم قاعدتاً میتوانیم با آمادگی و توانایی بیشتری با جنگ ترکیبی دشمن مقابله کنیم.
رئیس مرکز تاریخ جامع و دانشنامه دفاعمقدس استانی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس یادآور شد: دانشنامه دفاعمقدس دو هدف عمده جلوگیری از تحریف و فراموشی را دنبال میکند که این دو بازوهای اصلی در تولید مبانی و مواد اولیه برای مقابله با جنگ ترکیبی و شناختی دشمن در حوزه دفاع مقدس هستند.
وی خاطرنشان کرد: دانشنامهای که در حوزه دفاع مقدس تدوین میشود باید مرجع، معیار و منبعی معتبر باشد تا در زمینههای تاریخی، تولید محتوا هنری و پژوهشی مورد بهرهبرداری ردهها و سازمانها قرار گیرد. تدوین دانشنامه دفاع مقدس یک کار نو و جدید است. برای تدوین دانشنامه دفاع مقدس در سطح استانها، زیرساختهای لازم همچون برشماری موضوعات در قالب ۲۴ هزار مدخل، تشکیل پروندههای علمی که شامل جمعآوری مستندات و منابع میشود و از همه مهمتر تربیت مقالهنویس، ایجاد شده است.
باباخانی گفت: از بین هزار مقالهنویس که در سطح کشور آموزش دیدهاند؛ بیش از ۳۰۰ نفر با دانشنامه دفاعمقدس همکاری دارند. وجود چنین ظرفیتی؛ دانشنامه موضوعی را پیش میبرد و بنیهای قوی برای تولید توان علمی و تألیف محتوا در حوزه دفاع مقدس در کل کشور به شمار میرود. امید داریم در سال جاری؛ چهار تا پنج استان دانشنامههای دفاع مقدس خود را منتشر کنند.
انتهای پیام
نظرات