• یکشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402021710172
  • خبرنگار : 50310

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خبر داد:

تشکیل ۶۹ تعاونی در بخش‌های مختلف اقتصادی در لرستان

تشکیل ۶۹ تعاونی در بخش‌های مختلف اقتصادی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان تقویت بخش تعاون به عنوان محرک اقتصادی را موجب کاهش تصدی دولت دانست و گفت: در سال گذشته ۶۹ تعاونی در بخش‌های مختلف اقتصادی تشکیل شد.

علی جهانی هفدهم اردیبهشت ماه با بیان اینکه نقش بخش تعاون بعنوان محرک اصلی رشد اقتصادی و کاهش تصدی دولت، کمک به تامین عدالت اجتماعی از طریق توزیع عادلانه فرصت‌ها، منابع،  امکانات و درآمدها می‌شود، اظهار کرد: با تجمیع سرمایه‌های خرد به واسطه تشکیل تعاونی‌ها، فرهنگ کار گروهی و فعالیت مردم در بخش اقتصادی، تعاون می‌تواند به عنوان یکی از حوزه‌های مهم اقتصادی در ایجاد شغل و معیشت افراد تأثیرگذار باشد و باید اهمیت بیشتری به این حوزه در جهت توسعه اقتصادی و رفع مشکل بیکاری داده شود.

وی به تعداد کل تعاونی‌های ثبت شده فعال و غیر فعال شرکت‌های تعاونی در لرستان اشاره کرد و افزود: در استان ۶۶۰۸ شرکت تعاونی در بخش‌های مختلف اقتصادی به ثبت رسیده که پس از پایش و رصد دقیق این شرکت‌های تعاونی تنها ۳۰۸۰ تعاونی با ۲۳ هزار ۸۵۶ عضو و اشتغال ۳۹ هزار و ۶۶۸ نفر در حال فعالیت هستند.

جهانی نقش تعاونی‌های بانوان را در امرار معاش خانوده مهم دانست و تصریح کرد: از کل تعاونی‌های فعال لرستان ۵۳۶ شرکت تعاونی فعال بانوان با ۳۸۷۱ عضو و ۴۲۱۸ نفر اشتغال وجود دارد که عمدتاً در زمینه مشاغل خانگی در گرایش‌های فرش دستباف، صنایع دستی و کشاورزی مشغول فعالیت هستند که با توجه به اهمیت این شرکت‌ها سال گذشته بیش از ۶۷۲ میلیون ریال به این حوزه پرداخت شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ با توجه به تعهد استان در تشکیل شرکت‌های تعاونی، خوشبختانه با همت همکاران ۶۹ واحد تعاونی خدماتی، توزیعی، تولیدی و دانش‌بنیان با عضویت ۱۱۷۱ نفر و ایجاد فرصت شغلی ۹۳۳ نفر در لرستان به ثبت رسیده است.

وی به اهمیت حمایت و نظارت بر این شرکت‌های تعاونی جهت تثبیت و پایداری اشتغال تأکید کرد و گفت: در زمینه کمک به این تعاونی‌ها سال گذشته بیش از ۸۵۰ میلیارد ریال تسهیلات توسط بانک‌های عامل استان و حدود ۴۵۰ میلیون ریال کمک بلاعوض به تعاونی‌های فراگیر ملی نیز پرداخت شده است.

جهانی مهم‌ترین راهبردها در توسعه مدیریت و توانمندسازی منابع انسانی تعاونی‌ها را ارائه آموزش‌های لازم بیان کرد و افزود: کارشناسان اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با همکاری جهاد دانشگاهی استان و با هدف افزایش سطح دانش و بهره‌وری در تولید و عرصه اقتصادی بیش از ۳۳ هزار نفر ساعت آموزش‌های عمومی، تخصصی، حقوقی و مدیریتی برای تعاونگران لرستانی ارائه کرده‌اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با تأکید بر کمک به فروش محصولات و تولیدات شرکت‌های تعاونی استان به وسیله صادارات، اظهار کرد: سال گذشته میزان صادرات انجام شده توسط شرکت‌های تعاونی لرستان  بالغ بر ۳۳ هزار و ۴۵۵ دلار بوده که محصولات تعاونی استان به خارج از کشور صادر و رشد قابل توجهی را نسبت به سال ۱۴۰۰ داشته است.

وی تأکید کرد: باید با هماهنگی و هم‌افزایی همه نهادهای مردمی و همت دستگاه‌های اجرایی فرهنگ مشارکت و تعاون را در استان گسترش داد چراکه حلقه مفقوده ایجاد اشتغال و توسعه همان کار جمعی و استفاده از خرد و مشاوره گروهی بوده و نتیجه آن تعاون و همکاری در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha