• شنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1402011908348
  • خبرنگار : 71451

«بازی دراز» آماده میزبانی از زائران راهیان نور می‌شود

«بازی دراز» آماده میزبانی از زائران راهیان نور می‌شود

جانشین سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت:باید تدابیر لازم برای اسکان ۱۰ هزار نفر در شهرستان‌های غرب استان کرمانشاه با مسئولیت و پشتیبانی فرمانداران اندیشیده شود.

به گزارش ایسنا،  سردار مسعود قنبری که در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی صعود سراسری به ارتفاعات «بازی دراز» سخن می گفت، بیان کرد: با توجه به حضور مردم در اردوهای راهیان نور باید تدبیر لازم برای اسکان ۱۰ هزار نفر در شهرستان‌های غرب استان کرمانشاه با مسئولیت و پشتیبانی فرمانداران اندیشیده شود.

جانشین سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه ادامه داد: فضاسازی برنامه سالگرد عملیات غرورآفرین بازی دراز استان کرمانشاه تا سرپل‌ذهاب و یادمان شهدا باید مد نظر باشد و این مهم تلاش همگانی را نیاز دارد.  فعالیت کمیته فرهنگی، نشان از فرهنگ مردم کرمانشاه است از این رو قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

سردار قنبری ادامه داد: فرمانداران غرب کرمانشاه نسبت به تعیین محل اسکان برای زائران اقدام کنند و جمعیت هلال احمر نیز با تمام توان پای کار بیاید و محل اسکان را تجهیز کنند.

در بخش دیگر این جلسه سرهنگ پاسدار «جبار کاکایی» فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سرپل ذهاب نیز در این جلسه گفت: هر ساله با حضور راهیان نور برنامه گرامیداشت عملیات افتخارآمیز و غرورآفرین بازی دراز کلید خواهد خورد از این رو باید با پشتیبانی و هم افزایی و توان و ظرفیت شهرستان های همجوار سرپل ذهاب میزبان خوب و در خور شایسته میهمانان و زائران شهدا باشیم.

وی با اشاره به اینکه مرکزیت اجرای برنامه صعود به ارتفاعات بازی دراز بر عهده سرپل ذهاب است، افزود: برای کمیته های مختلف شامل کمیته فرهنگی، مهندسی، پشتیبانی، بهداشت، اسکان و کمیته امنیتی مصوبات و ماموریت ها تعریف و اعلام شده است.

وی ادامه داد: اقدام ها و ماموریت هایی که کمیته آموزش و پرورش دنبال می کند فضاسازی تبلیغی و فرهنگی در فضای واقعی و مجازی است که امید است ادارات فرهنگی در این زمینه همکاری لازم را بعمل آوردند.

به گزارش ایسنا، عملیات «بازی دراز» در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ از سوی رزمندگان سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی تیزپروازان هوانیروز کرمانشاه که در راس آنان خلبان شهید شیرودی حضور داشت، انجام شد.

در هشت روز عملیات، ارتفاعات بازی دراز از چنگال متجاوزان رژیم بعثی خارج و دشمن با تحمل هزاران کشته و صدها اسیر و انهدام تانک ها و تجهیزات نظامی مجبور به عقب نشینی شد. بازی دراز از مناطق و ارتفاعات مهم میان شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب است که ارتش متجاوز عراق در ابتدای جنگ تحمیلی با تصرف این ارتفاعات تسلط کاملی بر این سه شهر غرب کرمانشاه داشت و از این منطقه ویژه برای دیده بانی و رصد فعالیت های رزمندگان اسلام استفاده می کرد.

در عملیات بازی دراز، ۵۴ دستگاه تانک و نفربر، سه فروند هواپیما، ۲ فروند بالگرد، ۲ دستگاه ادوات مهندسی دشمن بعثی منهدم و بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ سرباز رژیم بعث عراق نیز کشته، زخمی و اسیر شدند. سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت در هشت سال جنگ تحمیلی بارها مورد حمله هوایی، گلوله باران و موشک باران ارتش بعث قرار گرفت و در این مدت ۸۵۶ شهید، یک هزار و ۴۰۰ جانباز و ۱۱۲ آزاده سرافراز تقدیم نظام اسلامی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha