سرهنگ علی مختاری شنبه ۱۳ اسفندماه در مراسم دوازدهمین مجمع بسیج شهرستان نهاوند، اظهار کرد: دوازدهمین مجمع بسیج شهرستان نهاوند با هدف کمک به دستگاههای اجرایی و ارائه راهکارها برای حل مشکلات شهرستان برگزار شده است.
وی افزود: در این مجمع شش کارگروه در زمینههای مختلف فرهنگی، آموزشی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و کشاورزی فعالیت دارند.
مختاری تصریح کرد: ۲۰۰ هیات اندیشهورز در پایگاههای بسیج و اقشار مختلف بسیج مشکلات شهرستان در مناطق مختلف را احصاء و بررسی میکنند.
وی با بیان اینکه در این کارگروهها مسائل شناسایی و راهکارهایی برای حل این مشکلات ارائه و اولویتبندی میشوند، ادامه داد: نتیجه کار این هیاتهای اندیشهورز در دبیرخانه مجمع بسیج شهرستان جمعبندی شده و در شش کارگروه تخصصی تزریق میشود.
مختاری ادامه داد: اولویتهایی که توسط کارگروهها جمعبندی شد به مجمع بسیج شهرستان ارائه میشود که شامل نخبگان و روسای ادارات و افراد صاحب نظر است.
فرمانده سپاه ناحیه یادآور شد: در نهایت مجمع بسیج شهرستان یک یا دو طرح برتر را انتخاب و این طرحها توسط صاحبان این ایدهها ارائه و توضیحاتی درباره آن داده و راهکار نیز ارائه میشود.
وی به بخشی از زمینه فعالیت این کارگروه ها اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال در کارگروه اقتصادی و زیربنایی به موضوع کنترل و تنظیم قیمت کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی شهرستان، در کارگروه فرهنگی و اجتماعی به بحث افزایش جمعیت و فرزندآوری و در کارگروه بهداشت و درمان درباره کمبود پزشک متخصص در شهرستان مورد بحث قرار گرفته است.
مختاری تاکید کرد: در مجمع امروز طرح کنترل و تنظیم قیمت کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی و باغی با حذف واسطه ها و دلالان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: طرح سال گذشته مجمع بسیج نهاوند حمایت از کسب و کارهای خانگی و صنایع دستی بود که با پیگیریهای انجام شده و کمک ادارات شهرستان به سرانجام رسید و بازارچه صنایع دستی این شهرستان در ۵۱ غرفه به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ایسنا، در پایان این مجمع دو طرح فرهنگی و اجتماعی افزایش جمعیت و فرزندآوری و طرح اقتصادی کنترل و تنظیم قیمت کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی و باغی با حذف واسطهها و دلالان تصویب و ارائه شد.
انتهای پیام
نظرات