• چهارشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1401121007513
  • خبرنگار : 71454

فرانسه مسافرانش را دست به جیب کرد

فرانسه مسافرانش را دست به جیب کرد

صنعت گردشگری فرانسه تا حد زیادی از تأثیرات کووید بهبود یافته است و میزان هزینه‌کرد گردشگران خارجی در این کشور طی سال ۲۰۲۲ به سطحی فراتر از همه‌گیری کرونا رفته است.

به گزارش ایسنا به نقل از فوربز، گردشگران در فرانسه در سال ۲۰۲۲ در مجموع ۵۸ میلیارد یورو خرج کردند، مبلغی که بیش از ۱.۲ میلیارد یورو از سطح هزینه‌کرد مسافران در سال ۲۰۲۱ بالاتر است، که البته این میان تورم هم در بالاتر رفتن نرخ‌ها نقش داشته است.

در این گزارش که از سوی مؤسسه «About France» منتشر شده، آمده است که بررسی داده‌های به‌دست آمده از تحقیق جستجوهای اینترنتی (گوگل ترندز) تمایل مشتریان بین‌المللی به مقصد فرانسه را تأیید می‌کند.

با توجه به این‌که گردشگری ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی فرانسه را تشکیل می‌دهد، بازگشت گردشگران برای بهبود گسترده‌تر اقتصاد این کشور ضروری است.

در حالی‌که تعداد کلی گردشگران ورودی به فرانسه ثابت بوده، اما تغییرات زیادی در کشورهای مبدأ مسافران ایجاد شده است. به عنوان مثال، گردشگران ورودی از بلژیک در سال ۲۰۲۲، ۷.۳ میلیارد یورو هزینه کردند که نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۲۳ درصدی را نشان می‌دهد. هزینه‌کرد گردشگران آلمانی و بریتانیایی نیز افزایش یافته است. بازدیدکنندگان از ایالات متحده ۵.۵ میلیارد یورو هزینه کردند که ۳۴ درصد نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است.

با این حال، هزینه‌کرد گردشگران آسیایی به شدت کاهش یافته است. میزان هزینه‌کرد گردشگران چینی در مقایسه با سال ۲۰۱۹ میلادی با کاهش چشمگیر ۷۲ درصدی همراه شده و هزینه‌کرد گردشگران ژاپنی نیز ۶۲ درصد نزول داشته و محدودیت‌های کووید همچنان بر بازدیدکنندگان آسیایی تأثیرگذار است.

در این گزارش همچنین آمده است: مشتریان آسیایی هنوز کم هستند. ترافیک هوایی در کل سال همچنان ۳۱ درصد نسبت به سال ۲۰۱۹ کاهش دارد که عمدتاً به دلیل ضعف پروازها از آسیا است، اما با بازگشایی مرزهای چین برای اتباع خود، سایر بازارهای دور مانند هند، کره جنوبی یا استرالیا نشانه‌هایی از رشد سفر چینی‌ها در ماه‌های آینده را نشان می‌دهند.

با همین معیار، گردشگری داخلی فرانسه همچنان ضعف‌هایی را نشان می‌دهد و میزان سفر داخلی فرانسوی‌ها در نیمه اول سال ۲۰۲۲ کاهش داشته، اما در نیمه دوم سال گذشته میلادی آمارها به ثبات رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha